Разпитаха иконома и чистачките на Пламен Бобоков, правят нова експертиза на артефактите

Искането за допълнителна експертиза бе отправено от адвоката на бизнесмена Ина Лулчева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи накой решил да изпълнява поръчка с обвинение за 652 лева??? а балъците ще платят хилядарки за нови експертизи, разпити на чистачки и съседи, заплати на разследващи и съдии???????Голямо ''правораздаване'' голямо нещо да знаете ама щом е поръчка трябва да се изпълни иначе трябва мнгизите за нея да се връщат..

Това със стреличките е подигравка! Изроди като Бобокови и Васил Божков от десетилетия организират иманярски банди, които разграбват и унищожават безвъзвратно културното наследство на България, и заслужават най-тежките възможни наказания.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Брей ,колко богати българи за кратко време имаме.....в къщата да има иконом и дори повече от една чистачка....Много боб са изяли тези бобокови.

Kenn1111

Като се замисли човек какво се изнесе от Божков тия стрелички са смешна работа.Повечето да не кажа всички преуспели в кавички бизнесмени у нас са го постигнали не с труд а с далавери но като се гледа действията на органите се поражда сериозното усещане че става въпрос за разчистване на сметки между групировки а не за правосъдия.

Пацо-боклука имал иконом!!!!! Кога тоя селянин стана аристократ?????

Никога не е ставал. Ако ще в златно цукало да сере, ще си е същият. Съдбата има памет.

Да имаш Иконом и две чистачки. Това 99.999% от българите не могат и да си го помислят. Аз пък сам си търкам тоалетната... :)

Та те плеймейките и кифлите си имат чистачки вие ст седнали за бизнесмени с големи къщи да се вйкате..

Да питам-като не се артефакти и са толкова евтини и законни, в кой магазин мога да си ги купя?

От там от където можете да си купите сребърна двулевка от началото на миналия век. Има си законни базари, търгове, аукциони за хора колекционери. Защо си мислите че всичко трябва да се продава в кварталната бакалница.

Ама тия аукциони издават сертификат. Какъвто тук няма. Значи са купени от магазин с касова бележка и човекът просто я е хвърлил. Та къде е тоя магазин?

В мадрид, мисля в неделя до обяд на площада се поставят десетки маси и се продават всякакви стари монети, акции, снимки, железа всякакви от едно време, капачки, медали, билети от лотарията от преди години и т.н. и т.н. В Барселона има стари пари позеленели и полуизтрити за по евро пак по уличните пазари. Никой не ги гони и никой не дава фактура, само си плащат наема за масичката. Това с тези стрели е толкова срамно, че чак е страшно. Старо не означава нито ценно, нито археологична ценност, нито нещо интересно от историческа гледна точка. Страшно е