Разпитаха автора на първоначалния проект за "Граф Игнатиев"

Делото срещу бившия зам-кмет на София Евгени Крусев започна, трима от свидетелите по него не се явиха

Обратно в новината

Коментари - Разпитаха автора на първоначалния проект за "Граф Игнатиев" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички проектанти, изпълнители, инвеститори, начело с Фандъчката трябва да са в пандиза, такъв срам за 25 милиона не е постигнат никъде по света. Криви, неравни павета, ограничители вместо тротуари, безумни пейки, безумни стоманени съоръжения на пл. Славейков, това е парад на малоумието и кича. Фандъчкова трябва да си понесе отговорността и да бъде разследвана за безхаберие и безстопанственост и да не бъде допускана да общината на топовен изстрел.

Кой крив, кой прав нарушение на закона има, схеми им, източване на пари също. Прокуратурата да хване един път да сивърши работа, а дано ама надали.

Първото нещо, което ще изискаме от Манолова или Иванчева, която и да стане кмет е изцяло нов ремонт на Графа. Търпяхме една година това безумие, сега пак ще изтърпим, но ремонт по проект одобрен от гражданите. И който не е съгласен да му бере гайлето, щом е търпял своеволията на крусев ще почака малко и сега!

Подпочвени води.. на 20см хахаха. В затвора за 20г, а да пускат Иванчева за премиер!

Крусев, да ти имах адвоката ! Ако е говорил тези глупости за полиуретана и за подпочвените води за трамвайните линии, то той не знае на кой свят е. Сменяй го, тоя само ще ти докара по тежка присъда наместо оправдание.

"...съвет от 29 експерти..." Бравос! БРА-ВОС!!!!

Бре кво го питате направо го разстреляйте. Човека направил проект а те го разпитват

Леле Фъндъкова отново се излиза суха от водата. Тя, милата, била наредила, а това лошо момче не е спазило нейните указания . На баба фъндъчето. А няма ли да понесе отговорност, като прек началник? Крусев действал не е на собствена глава - това е 100%.

Крусев го покрусиха...

Крусев е от ГЕРБ, т.е. няма как да е виновен! Пуснете човека и му дайте премия

Нали се сещате, че Крусев е само пионка. Строителните фирми дърпат конците, и не само в тази поръчка.

Трябва веднъж и завинаги да се забрани на проектантите да получават процент от фирмите - доставчици. Така всичко се изкривява и страдат всички други по веригата. Какво излиза в случая? Инженерът се полакомил да лапне тлъстата комисионна, а го отнесе зам.-кмета Крусев. Не е честно така.

Тази сага за ремонта на "Граф Игнатиев" явно ще ни тресе хилядолетия...

И Хан Крусев начело!

Да се фокусираме върху % при избор на фирма. По корупциопционно не може да бъде.

Предизборно защо не викнат на разпит и тоя дето оставил на фандъка ''замряла разсипана'' София:)))))) Още месец ще да се изхвърлят тия с приказките си за ''принципност и честност'' и като заемат новите си властови места ще запеят старата гербераска песен...

Да разпитат Боко????

Полиуретановите подложки се използват за тампони в джипове и високо проходима техника, т.е. при качествено изпълнение не би трябвало да има проблем. Друго е, ако те са порьозни - тогава може да пият вода, но това е проблем на некачествено производство илоша технология, а не на материала.

се изпълзват за звукоизолация...където плътната подложка няма да свърши работа...

Разликата между джип и трамвай от 30 тона е доста съществена.Явно си осведомен от средствата за масова дезинформация.