Коментари - Разпечатаха кранчетата на винзавода в Поморие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През това време приверяващите продължават да не могат да намерят Пещера на картата.

И за какво беше целия пушилек - да се отчита дейност и хвърля прах в очите на хората , нали !

Целта беше да прецакат гроздето да не го изкупят и хората да търпят загуби!Всичко е пушек и дим.

сега да кажат имената на "експертите", които са запечатали кранчетата, без да познават технологията на производство.

Пито - платено.

Селед 15 г. контрол митничарите разбраха че има технологични кранове.... С Винпром Карнобат по същия начин ли ще процедират?

ко? Ниеее! :)

Абър натюрлих, както казват в източен Анадол

"пробните кранчета са неделима част от баретката на всяка дестилационна система спрямо технологичните изисквания за работа "........ Тъй, че ами. Работещите във Поморие, като опитват производството, комкат се, празнуват рожден ден на някой колега, да няма да си носят алкохол от Магазина!!!?????

битият, бит,..е.... е.ан

какво означава митничар експерт-това е човек който прибира пари без да го хванат та тия дето разследват винпромите хал хабер си найн от производство на каквото и да е но понеже са от доста време в системата затова са експерти

Откога митничарите започнаха да разбират от технология и производство? Е..ати главанаците! Майко мила! Дано не дойдат и вкъщи да започнат да ми запечатват кранчетата по тоалетната...

Доказа се, че и в митниците работят калинки. Как може да контролираш нещо, ако нямаш представа как работи. И този който ги е назначил калинките и самите калинки трябва да бъдат уволнени. А ако знаещи и можещи не искат да работят за предлаганата заплата или още по зле - не искат да участват в "схеми", значи държавата има много голям проблем. Трябва да сменяме капитана

Останалите винпроминда се обаждат на поморийските юристи и митницата е пас!

май са си платили на когото трябва и затова ги пуснаха. За мен това беше наказателна акция. направи ми и впечатление колко глупаво е изявлението, ето 2 цитата: "Течността в споменатите съоръжения не е краен продукт, готов за консумация, а дестилат с алкохолно съдържание между 55 и 75 градуса" След разреждане с дистилирана вода дали няма да е готово за консумация? " Баретките са съставна част на системите и служат за извършване на контрол при дестилационния процес, като се отчитат алкохолният градус, температурата и вкусово-ароматните качества на произведения продукт" колко литра алкохол се изтичат за този така наречен контрол? има ли еазходомер на тях ? И ако не е готов продукт , как оценяват вкусовите му качества?