Разлив на химикали в река Делауеър, жителите на Филаделфия ще пият само бутилирана вода

Здравните власти на окръг Бъкс съобщиха, че при теч в завод в градчето Бристол в реката са се излели между 8100 и 12 000 галона латексов разтвор

Обратно в новината

Коментари - Разлив на химикали в река Делауеър, жителите на Филаделфия ще пият само бутилирана вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руска химическа атака, край, на прага сме на 3 Световна война! Започвайте да се молите, а ЕС да въвежда веднага 15 пакет санкции срещу Раша, а също да намали въглеродния отпечатък на всеки свой гражданин до нула или направо до две нули

да подкараш производства, които отдавна си забравил как се работят... Да не говорим и че си отвикнал да работиш...

Това ако беше станало в Русия, вече щяха да ни заливат с пропаганда, види ли колко са зле руснаците, за нищо не стават и т.н. Но за американците нищо, там само сервилничене.

Като си вкраш китайци на ключови позиции е така почват със саботажите.

Ха ха, кока-кола ще реалиозира рекордни продажби на бутилирана вода :) Колко хитро, замърсяват ти водоизточника и ходи купувай бутилки с вода, сигурно и цената ѝ ще скочи.

Центаджийчетата що си мълчат под тази новина?

Ама тук не е правилно обяснено, то не е замърсяване, те така облагородяват. Не е опасно за хората, животните няма какво да мислим ... И после нека лицемерничим колко сме еко и био. Аз даже не мога да повярвам, че и това е публикувано при тази цензура световна.

щмръкат еко-латекс и чакат за още

В тая шитхол кънтри, освен масовите стрелби и убийства, техногенните катастрофи също станаха ежедневие.

щото иначе пият направо от реката...

Сега ... доколкото разбирам иде реч за около 30 тона от веществото. Как е станало - няма значение - ще си понесат последствията. За да просперира една държава, трябва да има дисциплина. Това, на което сме свидетели е цикличност, която е обусловена от човешката природа. Не можем да избягаме от нея - ние сме хищници, и като такива въпреки съзнанието си сме препрограмирани да доминираме. Това поражда и борбата между отделни фракции и виждания. Когато излезе нещо ново, което движи света напред е нормално мястото, където се е случило да стане притегателен център - ето - преди 70 години - САЩ - излизат почти сухи от войната, всички им дължат пари, не репресират явно както правят Сталин и Берия - когато СССР са седнали върху калпави основи, въпреки равния старт, е нямало как да издържат. Сега имаме ново обръщане на полюсите - притегателния център е Китай, Тайван, Япония и Индонезия - в общи линии дълбокия изток. Русия и Индия - ами те там нещата си текат по старому - но в момента САЩ и ЕС направиха абсолютна, огромна и непоправима политическа грешка - подкараха Русия в орбитата на Китай - и няма никакво значение кой ще победи или загуби в тая война - дори Русия да вземе всичко на изток от Днепър или да бъде изритана и от Крим - пак остава с огромна територия и ресурси. И докато в западните държави скачат за това да легализират поредния пол или за правата на птицечовките, то на изток се научиха на работа и дисциплина. Там е проблемът. Чингиз Хан, въпреки че е изтрепал 10% от населението на земята е казал нещо много вярно - Трудните времена раждат силни хора ->Силните хора раждат спокойни времена->Спокойните времена раждат слаби хора->Слабите хора раждат друдни времена! Просто времевият интервал се скъсява, нищо повече! Какво общо има с това ли - това просто е един щрих - ще има много такива случаи, но въпросът е как се третират!

Преди един месец имаше влакова катастрофа с изтичане на химикали. Американците ще станат имунизирани срещу химически атаки.

БУКВАЛНО ВСЕКИ ДЕН ОТ ТОГАВА ИМА ИНЦИДЕНТИ С ИЗТИЧАНЕ НА ОТРОВНИ ВЕЩЕСТВА В АТМОСФЕРАТА! ИЛИ С ВЛАКОВЕ, ИЛИ С ЦИСТЕРНИ, ИЛИ ГОРЯТ ЗАВОДИ. ТОВА Е ПРЕДНАМЕРЕНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ТРОВЕНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО, ОРГАНИЗИРАНО ОТ САТАНИНСКИТЕ КРЪГОВЕ, КОИТО СА ТВЪРДО РЕШЕНИ ДА ТЛАСНАТ СВЕТА В ХАОС, ЗА ДА ИЗБЕГНАТ ВЪЗМЕЗДИЕТО!

със Сатанинските щатите но видимо там всичко е в свободно падане. Банки се клатят, икономика се рути, заводи гърмят, влакове дерайлират всеки ден....

АМЕРИКАНСКО време. Първо няма такова. Второ кое време има няколко часови зони там. Ей големи идиоти сте.

Тва ми е ясно и без пропаганда, ушанките не стават за нищо, така е повече от век :)

Димакраси назъйвается!

малко изоставаме - нещо скоро не сме засирали некоя река

А бе тия вода от реката ли пият та ги предупреждават ?

Каква вода бе,там се пие само водка

Всички пили вода от реката във Филаделфия се хоспитализират на “Кенсингтън авеню’. Вижте в тубата!