Коментари - Разледваният личен лекар бил заснет да получава 110 лв. за фалшив ваксинационен сертификат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз тумбак,как се храни.

Даващите пари в случая трябва да получат наградата Дарвин хайде да не е на столетието то поне на десителетието.....

Затвор и за двамата. Да измислят обвинения. Например тероризъм. При лекаря в особено големи размери.

Тероризъм в особено големи размери? Ти си "гений". Как ви идват такива в главата.

А стига с тия глупости !! На всеки юрист му е ясно, че такова обвинение пада в съда веднага!! Нищо че на ваксърите им се иска да имат в джоба нещо страшно за стряскане.....

Някакви араби и китайци разпространяват ВИРУС, подобен на ГРИП, по целия свят и искат да продават на КОРУМПИРАНИТЕ министри- на Б.Борисов и СЛужебните министри, Китайско- турски МАСКИ и Китайско- турски ВАКСИНИ, за да ни ОГРАБЯТ. Всъщност, българите умират МАСОВО, заради мобалните фирми- А1( Емтел) и Вииваком, които ни разболяват с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват. Емтел беше собственост на Владимир Грашнов, който умря от СОбствената си ОТРОВНА фирма от РАК.. А Виваком е на Цветан Василев- Измамник, откраднал няколко милиарда лева, чрез банката му КТБ и избягал в чужбина. Тоя е и МАСОВ убиец с Вииваком. Но Служебните министри и на тия на Б.Борисов не ги интересуваше... Явно ПОДКУПИТЕ от А1 и Вииваком са големи, а също и ПОДКУПИТЕ от арабите и китайците, както при Стефан Стамболов и поп Кръстьо. Ако ИЗГОНЯТ арабите и китайците , ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА. Някаква ""Народна партия"", казала че ще МАХНАТ маските !!!

Доносници ли си нямаме ние. Но иначе, заповядайте на опера в Русе. Аз съм пи-ар и ще е чОдесТно преживяване. Ъъъ, такъв ми е правописа.

Да разследват и пациентите, които е “ваксинирал” ! Те също са участвали в далаверата !

поздравления за колегата!

Това е Истински Лекар - Хуманист, а не Продал Душата си на Фарма Мафията за 30 сребърника и да бие на хората Мутаген!

Хванали са един. А колко други има, само Господ знае!

Т.е. реално ваксинираните са около 5%!

Опа, този мним клиент също е извършил престъпление, като е подбудил доктора да издаде документ с невярно съдържание срещу заплащане. Интересно ще ми е как ще мине делото в съда. Не изключвам и оправдателна присъда.

Всеки път, когато ме хване желанието за ваксинация, чета по един стих на Смирненски и вапцаров, и веднага ми минава. Пета и Вазов и Ботев, но само по малко. Страх ме е да ги чета до края, кой знае, след това какви бели ще направя.

пичове, купувайте, тука в Америката е 2000 гущера

По време на пандемия това е чиста проба престъпление. Лишаване от лекарски права и при бай Ставри.

Строг но справедлив! Яко

ето това е Патриот! а не като другите доктори - търговци...

Цената е добра купувайте.

Дори плачевно Всксинаторите в ход за вещици Ужас

Лекарите не искат да се ваксинират, ако има ваксинирани най вероятно са само записани. Лекарите не са олигофрени като повечето тук. Но това не им пречи да ваксинират другите.

20000

Инфлация пичове, цените ще растат. Още повече, че като ти изтече времето за сертификата какво ще правиш, нямаш право на друг, дори да си преболедувал преди месец. Та системата просто те принуждава да си нарушител. Тъпа работа, ама доходна.

Кой е по-голям престъпник - този който в нарушение на Конституцията отнема права на здрави хора, или този, който действа срещу това?

Тъпо племе. Дай им да хвърлят пари от терасите от едно телефонно обаждане, да плащат луди пари на шмекери...

Ако трябва да проверяват всички фалшиви ковид пътеки по болниците то трябва да глобят всички болници до една а шефовете им арестувани за галшификации и източване на държавни фондове

Не е лесно, доктора прибира 50 лв. 60 лв отиват при Кацаров, а от тях той плаща 30 лв на Мунчо такса министър.

300 лв

фалшивите ковид клинични пътеки кога?

Маи дайте адреса да си изкараме 110 лева е супер далавера вместо бълвоча с мензис който задължават да се бие на хората по три пъти

Фалшива книжка, катастрофа, утрепани хора - няма проблем! Фалшив сертификат за ваксина против китайски грип - глоба, затвор и т.н. За това не ви вярват хората и не се ваксинират! ;)

взеха да цъкат минуси

sawo

По-скоро за теб няма проблем фалшива книжка и всичко останало фалшиво.

Само пълен идиот би платил нещо, което ти дават без пари.

да си пълен идиот, за да мислиш че е без пари!

Защо им казват "Фалшиви" ,те са си истински сертификати ,прпсто не е поставена ваксината

Иначе е добър лекар. Решил и той да припечели от пандемията.

Или жена ти. Самохвалко. Ама лъжлив.

Жена ти съм

ХА-ХА-ХА ехх докторче измислено

Дебелата св*ня да поема към пандела. А прокуратурата кога ще започне да преследва тарикатите-престъпници, купили си фалшиви сертификати???

След 30 години геноцод над този клет народ, най-после разбрахме кпй е винояен?

Само 30 ли, я опитай пак.

Затова е давал сертификати само на мъже:)))))

Имали нещастието да ги "лекува"

Защо пък точно 110, а не 100 или 200 ?

Не го вервам. Българин да издаде фалшив документ срещу смешна сума пари? Никога! Всички са честни, а как се се получава, че сме най-корумпираните честни в ЕС не знам :Д Ама който и да питаш долу в коментарите - чисти като сълзици :Д

Пак Пр акция на некадърниците от властта !!!

Как 110 бре!?! Аз се набутах с 300 кинта...

Бъдете сигурни че 99 процента от не ваксинираните са склонни да дадат някой лев, за да не им нарушават гражданските права. И парадокса е, че държавата им ги отнема, избранас с гласовете на тези 99 процента.

Куцо и сакато по света се ваксинира, а хората търсят да дават пари на измамници. Вируса няма да излъжат с фалшив зелен сертификат.

За тях е важно да могат да влязат в Мол. До там им стига акъла.

Ами то това са престъпниците... изкарват по 100 лева.

Насила хубост не става. И на някъде избива - търсенето определя предлаганото. ... Постъпката на лекаря е грозна. Но по-смущаващото е, че и лекарите не вярват във ваксинацията / с основание или не /, пък какво остава за простосмъртните...

А защо трябва лекари да вписват данните, след като ваксина не се слага? Не може ли теляка в банята в Панчарево да ми впише данните?

За да знаят възможно най-малко хора.....май си изтървал сапуна при теляка в Панчарево и вече мислиш самос гъза си..