Разкриха подробности около транспортната афера в Пловдив за 30 милиона

Шестима са вече с повдигнати обвинения, каза началникът на "Икономическа полиция"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се строят хатели .Давам ти държавни пари. Даваш ми

Интересно, натисна + за коментар “кой назначи гешев” или “кмета не е ли гербаджия” и нищо. Натисна - на коментар от жанра нещо за Мунчо, и нищо. Обратното работи безотказно. Дир, ясно е че сте гербаджии и манипулирате конентарите.

От коя партия са бившия и сегашния кмет на Пловдив.

И разстрел за тая крадлива сган,нищо няма да ги възпре да крадат докато не почнат да ги осъждат нансмърт

Скоро ходих да ми ремонтират колата в един сервиз и там като се разговорихме с майстора той ми вика " 20 години живях и работих в Испания. Навсякъде се краде , но разликата м/у България и развитият свят е че в развитият свят хванат ли те да крадеш не те питат какъв пост заемаш а направо отиваш в затвора "! Тъъъ докато си живеем в епохата на дивият исток така ще да е. С тая политическа класа толкоз ама те и толкова си могат

Докато имаме Гешев, назначен от Борисов - нищо няма да им се случи.

най-накрая малко да разръчкат тая мафиотска далавера. Крайно време...

В тази връзка - видя ли новия запис за кражбите на прокуратурата - от фирмата на Илия Златанов и сина му? Оказа се, че освен десетките килограми злато и активите им, вкл. милиони, тези мародери от прокуратурата са им откраднали и колите. И че онази мутра на Борисов, която бе дори и вътрешен министър, Маринов си ходел на лов с един от откраднатите джипове. Дотам е стигнала наглостта им! Колко ли още ще има да излиза - защото и Божков, и Цветан Василев още много неща не казват и крият, защото и те ще са били част от всичко това, а сега се представят САМО като жертви...Впрочем така стои въпросът и с Прокопиев, така е след десетилетия беззаконие! Абсолютно невинни там няма! (И онази - мисля Бакалова спомена, когато разказваше как са ги арестували и тормозели, че прокуратурата им откраднала автомобили, освен че са ги рекетирали...)

Нещата в България ще започнат истински да се оправят, когато МВР и ДАНС влязат в прокуратурата и арестуват престъпниците там, начело с Гешев, и изправят и Борисов, Пеевски, Цацаров и Доган пред съда за вече безбройните им престъпления, кражби, рекет, измами и лъжи,... - на тях и на шайките и обкръжението им, тоест на “кръговете и обръчите им”, тоест на мафията!

Шест месеца цялото служебно правителство начело с Рашков рови и търси доказателства. И не може да намери. Всичко е само на приказки усещания и мислене. Да припомним-подслушвани са незаконно хиляди. За доказателство-списък със 120 законно подслушвани, със разрешение от съда.

И най-вече зеления чорап

Не си прави илюзии, цялата престъпност и беднотия идват от дс(данс).

Чолакови на загуба работят…. Пък имат три палата, четири мерцедеса, едно ауди, едно бмв и няколко шкоди. И не са коли по на 4-5 години :) Апартаменти по морето, в Пловдив, в София… как става тая работа със загуба????

Kenn1111

А кмета невинен ни чул ни видял

Затова да не се чудите защо в найи-бедната европейска държава заведенията са пълни с хора, а по улиците тежки скъпи автомобили.

Именно - това не значи яе икономиката и страната просперира а просто че много се краде а прокуратурата на каскета не е вкарала нито един политик или чиновник в панделата!

Именно! И е време това най-сетне да го вденат всички, и най-простите! Това, че определени хора и кръгове много са откраднали (и на тях и близките, роднините, аверште и работниците им...) се крепи и властта изобщо не означава, че страната и икономиката са добре!

Значи твърдиш че задръстванията по улиците са от скъпи коли на хора правещи далавери. Стотиците хиляди по заведения дискотеки и те нататък също са от хора които правят далавери. Десетките хиляди които ходеха в Гърция Турция и така нататък на почивка са изключително и само от хора които градът и правят далавери. Наистина гениално прозрение.

На следните думи. Повече от една година събирахме информация. Защото след малко ще налазят платени коментатори да правят пропаганда.

Kenn1111

тоест да обърнем внимание че по времето на Борисов са почнали да радследват един от любимите му кметове?

Кои пишат коментари по поръчка. Като вас например. Понеже ей сега ще почнете да обяснявате как това е поредната далавера за пълнене на чекмеджето. Както се оказва че разследването е почнало точно по времето на ГЕРБ, когато уж всички такива далавери били за да се пълнят чекмеджета на Борисов. Но явно вие сте от по-глупавите и не разбирате от намеци.

Не сме платени, забразлика от вас. Герб. Искрено ви мразим