Разкриха от какво е издъхнал шофьорът, спасил ученици

Очаква се заключението на назначената съдебно-медицинска експертиза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има и такива хора ... Напишете поне името му, заслужава да бъде запомнен, едва ли му е било лесно в тези секунди, но е спасил ДЕЦА!! Нека Бог е с него във вечността и поклон!

Значи за северин / сейладин /торбараш / редови идиот , наркоман , пласьор , насилник и убиец , знаем всички , а името на един достоен Българи е енигма ?!! Това не е просто шофьор , бе тараби нерендосани ! Българин е и като пална свещ за него искам да му знам името. Светла памет.

Няма никакво значение от какво си е отишъл Човекът. В последните си мигове е мислил за децата . Дирници , толкова ли е трудно да споменете Името му ?!!!! Искренни съболезнования на близките . Лек път към Светлината .

А няма ли задължителни прегледи за здравословното състояние на шофьрите и то на училищен автобус. Човекът е направил максималното, но защо изобщо е карал при сериозно здравословно състояние. Нямал ли е високо кръвно и други признаци за влошеното му здраве?

Няма как, да не се спомене, че къщата "била на полицаи" , Tоест,.... полицаят е пак ГЕРОЯТ , а не починалият водач!!!;)) Ега ти КЕНЕФА!!;))

Този човек ме трогна....Поклон от мен! Ще живееш ,защоно съм уверева че душата и духа са безсмъртни

Лек му път на този анонимен ГЕРОЙ! Ако беше престъпник щяхме да четем за " Митьо Шилото", " Антон Щангата" и т.н. Толкова ли беше трудно да се изнамери ИМЕТО, ИМЕТО на достойния , отруден, българин!!!!

Носете си новите дрехи, момчета! Не казвайте утре ще бъдем красиви! Не казвайте утре ще бъдем щастливи! Не казвайте утре ще бъдем, ще бъдем... Ще обичаме утре, утре ще бъда любим. Носете си новите дрехи, момчета! Падаме, както ходим, умираме, както спим. Не казвайте утре ще почнем голямото, днес да спечелим пари за прехраната. Не казвайте утре ще бъдем честни! Днес тихичко ще се проврем... Носете си новите дрехи, момчета Ходейки - падаме, сънувайки - мрем. Не казвайте утре със вик на площада ще кажа истината, после - на клада! На клада, но утре, а днес потърпете. Днес се налага да премълчим. Носете си новите дрехи, момчета Падаме, както ходим. Умираме, както спим. Стефан Цанев

Сигорно от висока заплата ще да е...

В статията не пише, но се подразбира, че спешна помощ е дошла на 5-та минута, нали? А линейката (или може би хеликоптер) е била напълно оборудвана и с лекар, а не санитар-фелдшер-знахар, нали? Кой ще е следващия, който ще чака линейката (или хеликоптер) да дойде за 5 минути? Да живее българското здравеопазване - най-доброто. Българските болни - най-здравите болни!

Някой днес написа някъде - да бъде избран човекът за ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА. Подкрепям.

Schilo

Герой! Бог да го прости!

Хайде да видим, дали ще наградят посмъртно този велик Човек. И наследниците му да получат финансова подкрепа. Бог да го прости !

Почти всички български шофьори биха направили същото, защото сме хора.

Светла памет на Човека ! Дай ни сили , Господи, да бъдем така достойни като него !

ще го удари тая с косата!!! Лека му пръст на човека, защото дори умирайки е бил ЧОВЕК и не е причинил смърт или други злини на децата и семействата им!!

Герой.

Смъртта е настъпила от страх от катастрофата която е направил. Макар тя да е малка, и е щяло да се размине с уплаха, в момента на случващото се той е изпитал жесток, убийствен страх. Смърт от страх не е нещо което неизвестно. Няма геройство има лека катастрофа, но нали скоро стана катастрофа с 20 жертви, обществото е стресирано. Той също е бил стресиран.

Не съди за другите по себе си. Ако ти се насираш от страх, когато над главата ти прелети муха, това не значи, че и другите са като теб. Свят широк, хора всякакви...

В случая има само една дума: Герой...

системата ни иска мъртви баш по тоз начин. претоварване, инфаркт и гуш на сички осигуровки и прочее. абрайт махт фрай.

абе, ти не разбираш ли, че е малоумно и цинично да пишеш такива кухо-дрънкащи глупости под ТАКАВА новина за ТАКЪВ ЧОВЕК?!

ама верно ли? Ловиме ли бас, че има поне 2 кредита, постоянно е в недоимък и му дуднят на главата, че не е мъж и не изкарва достатъчно! Щом е стигнал дотам да пренебрегва сичко и да работи тежко болен...... ТОВА ТИ И ПИШЕМ. Че хватката на системата е железна, кара те да работиш за паница леща, която плащаш с лихвите. нема достойно заплащане, нема почеивка щом си от ниските класи. арбайт махт фрай бе. Сега ше се доизгаври с блезките му хора докрай. най-вероятно ЧСИ ше им покаже къде зимуват раците. Ти се имай за ного умен, че и нежен, че и благороден, че и с отворена уста пред "ПОДВИГА" на шофьора.

ДОСТОЕН ЧОВЕК ! НЕКА СЕ ЧЕТАТ ЗАУПОКОЙНИ МОЛИТВИ ВЪВ ВСИЧКИ ХРАМОВЕ, НАПИШЕТЕ ИМЕТО НА ТОЗИ ГЕРОЙ . ПОЧИВАЙ В МИР .

Да се номинира за мъж на годината посмъртно шофьора.

НАПИШЕТЕ ИМЕТО НА ЧОВЕКА, КОЙТО Е СПАСИЛ ДЕЦАТА ДА ГО ЗНАЕМ И БЛАГОДАРИМ!