Разкопаха с багер античния Одесос във Варна (видео)

Почиствали по-нови останки от стени, които нямат историческа стойност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от Рила ли?

.....търсят дипломата на главния архитект на Варна! ;-)

Без да съдя кой крив, кой прав, подхода на тези хора към тези неща е ужасен. Ако това, което казват е вярно, какво им пречи да сложат една информационна табела, та хората да четат, да се информират и да са спокойни. Не го правят, защото вероятно лъжат, хората са наплашени от подпорните стени на Захариева. Властимащите гледат ако може да минат метър. Абе Бай Ганьо не е случаен герой и скоро не смята да си тръгва от нашата държава и общество.

нов тип археология!!!! Алоо, Овчаров и другите, къде сте, пак ли сте ръгнали по пущиняците и каменяците, та ич ви нема да надигнете глас в защита?????? Така ли ще си учите децата бе, безродствени изроди??? Карай там напреко с багеро и айдеее, да усвоим средствата!!! Да ви имам лелята, и това ще си заплатите прескъпо един ден...

Къде ще бяга Боцко като изпусне властта: 1. КЪМ ВЕСКА ЛИ (ЮАР). ТАМ ПЪЛНО С НЕГРИ - ЩЕ БОЛИ. 2. КЪМ СЦЗ ЛИ (БАНИШОРА) - ТАМ ПЪК ГО ЧАКА МИТЬО ОЧИТЕ ИЛИ НЕГОВИТЕ АПАПИ - ЩЕ БОЛИ. 3. КЪМ ДЪЩЕРЯ СИ ЛИ (САЩ) - ТАМ НЕ СЕ ЗНАЕ КАК ЩЕ МИНАТ ИЗБОРИТЕ И ТОКУ-ВИЖ СЕ СМЕНИЛА ВЛАСТТА - МНОГО ЯКО ЩЕ БОЛИ. 4. КЪМ ДУБАЙ ЛИ, КЪДЕТО СА КИНТИТЕ - ВСЕ ЕДНО ПРИ ПУТИН ДА ИДЕ - ХЕМ ЩЕ БОЛИ ХЕМ БЕЗ ПАРИ ЩЕ ОСТАНЕ. ЧЕ ТО И ЧЕРЕПА МАЙ Е ТАМ. ГОЛЯМО КРИЕНЕ ЩЕ ПАДНЕ. 5. ПРИ ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ ЛИ (РОСЕНЕЦ) - НЕСИГУРНА РАБОТА И ПАК МНОГО ЩЕ БОЛИ. ЕБА ТИ ИЗБОРА! ДОТАМ ДА Я ДОКАРАШ ЧЕ ДА НЯМА ПЪТ ... ОСВЕН ЕДИН.

Аз съм веган!

Кой живее наблизо? Нещо не разбрах...

Интересно ми е дали и това няма да се превърне в някаква разновидност подпорна стена....

И с просто око се вижда, че това са антични или средновековни стени. Но щом мутрите казват нямат стойност, сигурно е така.

Доста просто е това око...

Какво толкова е станало, в София колко история е погребана и унищожена миналия век в триъгълника на властта, само комунистите знаят във Варна не е по различно

mi6o74@

500 години турско робство е довело да са 2-3 метра под сегашния град

Не е ли странно, че стените на Античния Одесос са с 2-3 метра под сегашния град? Какво събитие е натрупало толкова почва върху тях?

Изкопай малка дупка в двора си (ако имаш) и я остави няколко години. Ще видиш как ще се запълни.

Хе!Хе!!! А в Бейрут какво беше....!?! А вие тука... някакъв си багер!

ИДИОТИ! Управляват ни престъпници! Некадърни, алчни и нагли!!