Разказът на смелия кравар, обезвредил с голи ръце стрелеца от Сърница

Мъжът споделя, че не се чувства герой. Като такива определя полицаите, които са му казвали какво да прави

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кутретата на Чашков са беззъби и не хапят като главанака, те са бутафорна оперетъчна трупа, събират само бакшиши по пътищата..

Какъв бандит е онзи бе глупаци! Ако беше бандит и престъпник , този ОФцър не само, че нямаше да му вземе пушката, но и при опит за това щеше след това да прави сфирки в поза партер и да стои прав дълго време след раздялата от болки в задника.

Момче! В понеделник да си при кадровика в Кърджали, да си подпишеш заповедта и акта за встъпване в МВР.

Герой си! А полицаите са срам.

Обикновен овчар с голи ръце обездврежда въоръжен бандит и го връзва ,а 200 въоръжени го търсат кой знае къде. Преди известно време чистачка без малко да хване двама бегълци от софиския затвр----аххх полиция полиция

Ако беше Толупа,...такива ги трепеше с Гранатомет !!;)

Смятайте - по тези места от десетилетия не се говири български език... Унчуш, Мунчуш - такива са резаните персонажи там...

Хората първо се делят на добри и лоши , и след това на всичко останало....Браво на Човека !

Този човек се е изложил на голяма опастност....колко от вас биха го направили и за съсед? Трябва да получи някаква награда , да се знае че това е Достойна мъжка постъпка

най-големият подарък би бил да го закарат някъде другаде да практикува занаята... в идеалният вариант Австрия или Швейцария, Белгия, Нидерландия и тн... Така ще го покрият, защото този психопат ще иска да си го върне и дори след 10-15 години да излезе... на добрият мирянин може да му дойде гръм от ясно небе

за преклонената главица и сабята. Ами не, не ме кефи. Мятам се да спасявам жертвите от убийците им и това е. Как ще спя спокойно, ако съм гледала безразлично страданието на жертвите? Мълчанието е съучастие с убиеца, нали знаеш?

Браво, това е смел българин.

Тва сериозно ли е ве? Дебила на селото кравар обезвредил дебила от другото село овчар. Баретите гледали сеира. Не мога.

казал мишока зад компа

Те дебилите не са този, и онзи овчар, а възхваляващите ги тук имбецили, изпаднали в овчи възторг от впрегнатите си две мозъчни клетки в "мисловната" си "дейност".

Баретите под строй на стаж при краваря!

"Опитвахме се да му дадем кураж. Да не се опита да."Хаха... Човека няма нужда от кураж.Вие сте страхливци. БРАВО НА ЧОВЕКА ЗАЛОВИЛ СТРЕЛЕЦА!

Младежи влизат в горящ старчески дом да вадят жертви. Кравар обезврежда въоръжен стрелец. Доброволци гасят пожара в Югово. Доброволци пазят границите от гласуващи (и не само мигранти). През това време данъците и сметките се вдигат, а държавата продължава да тегли дългове. Бетонирането не спира, морето се залива с тор, и внасяме боклука на Европа да го складираме и горим. Понякога се чудя дали за българите и Татковината няма да е по-добре да затворят държавата и да се върнат към първобитно-общинския строй…

за преклонената главица и сабята. Ами не, не ме кефи. Мятам се да спасявам жертвите от убийците им и това е. Как ще спя спокойно, ако съм гледала безразлично страданието на жертвите? Мълчанието е съучастие с убиеца, нали знаеш?

Къв е тоя бе , добре че бях аз с дамаджаната и един болюк милиционери .

Шегата е много неуместна, но истината си е истина!

ли преди време нещо подобно с френски командоси някъде из Плевенския край? "Специална част от София" да не си из селата:)))

Едно време биеше милицията, сега ме е страх да не почнат краварите, че това май е по-страшно.

Не разбрахте ли - няма вече кравари, само "каубои" , а с тях няма шега XD!

ай, сектир! Над 200 от "специалните", и накрая един балканджия с голи ръце да им свърши работата на ония смотаняци :) И по-добре, че щяха да се стрелят един друг, като в Лясковец :)

Значи 150 тежковъоръжени командоса не го хванаха, един овчар го хвана.

Кравар. Другият оът каро чуеш "кравар" и "кравари" имай едно наум

100% възторг и уважение към човек, който няма никакво задължение и отива да предупреди самотния човек, а след това извършва геройство! Не искам да чувам за никакви полицаи в случая!

Има надежда за България! Все още има

Ако Вие форумци бяхте Единственият жетал на село Душка...щяхте да оцените действията му...

Добър , скромен и трудолюбив човек..многа от БГ турците са такива..да е жив и здрав..

Мъжете живеят на село, в града е царство на IT джендъри и фитнес гееве.

евала за коментара

Но са малко. Както и жени. Мошениците, мързеливите и крадливите нямат пол и възраст. Всички приличат на орки.

Тоест тоя дебелак не е направил нищо, а полицаите са му помагали. Ясно ми е какъв е тъп.

айде стшга злоба човекът е добър и скромен..

Тъжна картинка е родната полюция.

Преди няколко години едни заблудени френски командоси ядоха бой от наши селяни, та тоя ли

Трябва да получи парична илш друга матершална награда...Ало Дипутатите

Браво на това момче,свърши работата на цялото МВР.Този трябва да е вътрешен министър ,а не Бойко дамаджаната.

Обаче, ще е Рашков. Сори.

Рашков е неадекватен

Адекватен е, разбива гербаджийските схеми. Добър човек, добър човек. Герб=зло

Прав си, по-добър министър ще е от Чашков, още повече има опит да гледа и стадо....

Интересни работи чух за тоя чешит с пушката. Имам далечен роднина от него село, с който се срещнахме наскоро. Каза, че срещу този са правени две подписки да бъде изселен от селото - толкова прекрасен човек бил. Целият му живот бил такъв - кражби и побоища. Изпатил си е веднъж от него. Отишъл на гурбет за година и оставил къщата без наглеждане. Само, каза, керемидите от покрива не бяха смъкнати. Всичко отършувал. Влизам, каза а вътре нищо - ще кажеш готова за събаряне, даже пердетата смъкнати с первазите. Повечето работи ги откриха у тях. Не смеел да повдигне обвинение, защото знаел, че е много злопаметен и отмъстителен.

И у наше село имаше един такъв, ама "падна и си счупи врата" . Нямаше следствие , писаха го нещастен случай

200 заптиета барабар с онбашията и накрая Кравар им свършва работата. Ето къде ще потънат 12 те милиарда, които народа ще връща. За заплати на нищо правещи. Държавата се задушава от безполезна администрация.

Още един достоен ХАЙДУТ.. като коиловските братя..... ЗАСЛУЖАВА НЕ ОРДЕН... ЩОТО БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА НЕ Е ДЪРЖАВА А РАЗГРАДЕНА КОШАРА... ОГРАБЕНА И ОПОСКАНА И ОРДЕНИТЕ НИЩО НЕ ЗНАЧАТ В ТИЯ БЛУДНИ И СМУТНИ ВРЕМЕНА НА КОРУПЦИЯ, БЕЗЗАКОНИЕ И ПЕЧЕЛБАРСТВО А ПАРИЧНА НАГРАДА 100 ИЛЯДИ ЛЕВА...

Респект за човека. А нищоправещите му давали съвети...класика!

Виждам че по -долу в форума някакви"мъже"дават акъл....тази е по Смел от Вас интернент клюкарки

Е, това е повече от ясно ,повечето ,ако излезнат даже в парка ще се загубят ,а нощно време на браздата ,ще се поболеят от страх./ Говоря за преди 45 години/

Браво на трудовият народ.Винаги в приграничните райони са живели смели ,родолюбиви хора ,които активно съдействуваха на граничарите.

може ли и тук да плюете...дад мониторите..мишки глупови....този е Пич

Иди в Турция и кажи там на някой бабаит ПИЧ... след това сам ще станеш добра булка, хванала мерака след седмично прекарване с бабаита.

браво на колегата......

поредното доказателство за смисъла на Въоръжения Народ наемниците са ненадеждни едни други селяни бяха добре поотупали едни френски командоси в друга част на България жалко ,че в Чешнегирово 7 рейнджъра не получиха заслужената доза пердах тази година

Браво Рамбо!

"Ами, старшината, викна ми "Кой си ти, ще те убия!" и как се подхлъзна тоя човек...ножа в гърдите, пушката в задника...такова чудо не бях виждал. Като на филм."

Не беше трудно да спасим този единствен жител Трудното беше да програмирам кода на машината, така щото този единствен жител да гласува трипъти за селянина от Славяново Ама хеле успех де, Зукърбърг мое само пасти да яде В Шератоня

това няма общо...тук говорим за лично геройство

Веднага отива да предупреди човекът, който живее сам в село. Уведомява и кварталния полицай. Браво! А на някои нечовеци във форума всичко им е смешно - и ситуацията, и краваря, и името му.

Тва ми мяза на скеча дет двамата сапьори карат едно малко момиченце да дръпне багажа за да видят дали има вътре бомба Ето че при министър Рашков вече полицията работи като джипитата- тия та прегляват по телефоня, съответно и по телефоня та оторизират как да ловиш престъпници Нещо ако случайно стани, та леко та позастрелят- сам си си виновен От скръб Рашков ки си купи апартамент номер 20

Тоз юнак да беше натупал и тез 200 хрантутника дето вземат само заплати!!!

-село с 1 жител! -200 полицай за 1 терорист (може да са били и повече...) -1 кравар обезврежда терориста с голи ръце, а полицайте му казвали какво да прави... къде е това? някъде в Абсурдистан 2021г.

Докато си пасял овцете цъкал във фейса. :)

Според изрзните средства на "големия ни брат" отвъд Океана и "стратегически" партньор тоя не е кравар, а е каубой. :)))

ме развълнува как бяга с пушка в ръка и говори по джиесем-а с полицай докато тича. Но, нали всичко е свършило без жертви-добре.

По смешно не може да се издокара......

Винаги съм намирал общо между бг полицаите и полицията във френското кино.

200 полЮцаи = 1 кравар :)

200 бг полицаи < 1 бг кравар

По-вярно е: 1 бг кравар > 200 бг полицаи

Безумна история.

Голям куражлия е човекът, но и голям късметлия е излязъл, че оня не е знаел какво иска да прави. Дъртият сръндак е можел е направо да го гръмне и явно горчиво съжалява, че не го е направил. Във всеки случай шапка му свалям, че е отишъл да предупреди самотника в това изоставено село, той също е можел да бъде ранен или дори убит.

е защо полицията не предупреждава човека, а краваря трябва да го направи. Тази операция с 200 толупа сигурно струва около 500 000 хиляди лева на нас данъкоплатците. А те на екскурзия.