Разхлабват мерките при задържане на заболяемостта под 120 на 100 000

Танцовите и музикални школи настояха пред здравния министър да могат да продължат заниманията си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Италия масово отварят ресторанти, и те са пълни с клиенти! На пук на мерките! Така се прави! А тук - само си лаем по форумите....

Само да припомня, че епидемия се обявява при 200 на 10000 души БОЛНИ. Сега сме доста под този праг, който праг, до миналата година беше валиден, после стана някакси забравен. В Бг не е имало никаква епидемия изобщо, от Януари 2020 досега.

ще има обратна емиграционна вълна към Азия и Африка. Явно това е целта.

ще се действа...Никакви гаранции и отговорности.

Нарочно разхлабват за преди изборите,след тях,ако спечелят,гледайте,какво ще става,ще лъжат и мажат пак,че има нов вирус и ще трябват нови локдауни за да натискат хората да се ваксинират с проклетите им ваксини! Затова на изборите ГЕРБ-БСП-ДПС ще видят един голям шут отзад!

ХАЛКАТА ЩЕ ТИ РАЗХЛАБЯТ, БОТОКС

Думата е "заболеваемост". А здравният министър да започне да си спазва мерките и да спре да си сваля маската, докато плещи лъжи!

начи средно над един болен на хиляда души, тва е пандемия нечувана и невиждана.. а защо извднъж се изпокриха всички данни за процентите заболеваемост на другите болести??? сигурно за да не ви се смеят; целата работа е скалъпена за да се измамят хората да се "ваксинират" неясно с какво ама даже и това не можаха да направят като хората и сега кат не стане ще обърнат дебелия край, нещо като "зайо май пак е без шапка" и сички ще са принудени да се ваксинират иначе няма да пътуват, няма да ги вземат на работа, на училище и т.н.

Ах, колко пропаднал си ми ти.... В пъкъла ще ти е чудесно... Продажник!

А кои ще мрат яко бе говеда?

абе ще стоите затворени докато от 6 милиона станете 3 милиона! това е решението на европата! туземците не са нужни! нужни са само скачащите със сини знамена!

к'во ви пука за здравето и живота на хората, важното е да свалим Боко, после ще му мислим.

Така, с "грижа" за хората, същите ибрикчии са агитирали да пращат хората на фронта. Ние сме виновни, че не можете да се грижите за здравето на хората! Това е ваше задължение, а не да ни баламосвата. А за това, че се отнемат изконните ни човешки права, дори не искам да коментирам. Най-рогатите дяволи за вас!

Може да разхлаби мерките избирателно много по-бързо, въпреки анализа. Опирайки се на данните. Ако пробва да разхлаби по области ще види кои мерки са критични и кои не. Например ако отвори фитнесите в един град ще види че има заболеваемост (или не, предполагам че в Бг не), но няма болнични случаи, с танците може да е същото. Със спортните зали ще е по-сложно, защото ще зависи от спорта. Най-опасен е шахмата. Но се страхувам че иска точно обратното, иска затягане щом като ще ходи за лов на вещици сред учителите. Която и група случайни хора да вземеш ще има около 4% позитивни. От 10000 учители си изкарва 400 случая и затваря даже болниците.

"Най-опасен е шахмата" - ето на такива субективни хрумвания сме роби в момента - на един така му се струва, на друг иначе, а наука не ни трябва щото някои хора се мислят за богоизбрани и много умни.Къде има сериозно изследване, доказващо че от дишане на общ въздух се заразяват хора ? Всичко което ни пробутват като чиста монета е шарлатанията на умишлено систематично грешни експерименти. Протестите например са много по-ростоверен експеримент от всичко, което са ни пробутвали до момента - над 100 дена протести от десетки хиляди хора, сгъчкани един до друг, обменящи интензивно слюнка чрез викания и скандирания с пълно гърло ... трябваше да пламне жестока епидемия, но нейсе - дори числото на заболелите спадаше по време на протестите. НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ, АМА КАКВО ?!

Не са произволни твърдения. Виж j.sport medicine, септември. Има статистика в много градове. Шахмата, ако се прави на маса и особено с маски е около 10 пъти по-заразяващ от футбола или около 3 пъти по-заразяващ от борбата (която е втора). Дълго пребиваване в едно помещение. Най-опасни заразявания са при спортовете при които се играе продължително и до изтощение. Ако няма крайно изтощаване е дори много полезно. Например бягане на средно разстояние, изисква vo2max над 50 няма смъртен случай, а болните изискващи лекар се броят на пръсти. Е общо при спортистите това не е повече от грип. По опасно е при треньорите. Изобщо спирането на спорта може и да спре някой случай, но е тъпо. Ако се избягва публиката в спортовете, които се играят на стадиони (вирусите са по-тежки и от водата), или се направи специална вентилация там, може да си се спортува на воля. Мисля че затварянето на спорта е същата тъпотия като затварянето на парковете.

Когато като се съберат много хора падат случаите, това само означава че вируса е достигнал до щам, при който заболяването не изисква лекарска намеса. Настинка. И като се заразяват помежду си, всъщност създават бариера пред вариантите, които предизвикват тежка болест. Затова България без маски на улиците е на порядък по-добре от Испания да речем. Всъщност ако тази ситуация продължи и хората продължат да контактуват, България ще достигне ниво на остатъчна заболеваемост с корона вирус. През грипни месеци около 0,3% позитивни с около 1/5 със някакъв симптом и около 1/10, т.е. 0,03% болнични случаи. Но на 100000 0,3% са 300 случаи и 1/10 са 30. Та здравния министър може да си играе на диктатор още доста години. А ако му се наложи, както казваше 200 случая а сега си измисли 120, ще каже и 50, което си е вечна диктатура. Като Австрия или Гърция да речем.

И после пак ще затворим

Не може да бъде

Воюващия капут

Остават ви още 78 дни до залеза мутри гнусни.

ако отворите танцувалните отваряй и казината боклук

Гнусен педал ще те затворим скоро а компанията ти в затвора! Изключително нагъл и арогантен тип си Ангелов!

"Парадокс е, че аз воювам с вас за вашето здраве. Парадокс е, че трябва да убеждавам всеки, че искам да опазя здравето и живота му. За мен това е най-важното." Като е така, почвай да финансираш животоспасяващите операции. Всички, без изключение. Лицемер долен.

Абе според мен именно че хората не искат да ги арестуваш "воювайки" за здравето им оправи работата. Защото се научиха да се справят в къщи по-добре от болниците и се селекционира ниско патогенен щам и болестта се изроди в обикновена кашлица или хрема. Която си се шири нашироко извън досега на НОЩ и си ваксинира по възможно най-пълноценен начин хората.

Малоумен ботокс

Мисля да си поръчам русо момиче от елитния корпус за бързо реагиране, да ги изтрескам във сауната и после да поспя. Днес цял ден карах ски и съм много, много изморен. Утре нов ден, нов късмет. Може би ще отскоча до Чепеларе.

Истинските мъже не се хвалят или измислят ,,розови сънища,,...я си удари домашната парцуца па ви кво прай кака в кухнята :)))

Щом като си мислиш за русо момиче не си достатъчно изморен. И даже пишеш по форумите. А виж по онзи край именно мургавите се славят като елитни.

Дано отворят фитнесите, че ще придобием телосложението на министър на отбраната или най-малко на премиера БиБи.

Ооо Шварценегер, не се притеснявай който си го има в главата може и в къщи :)))

Само човек който си няма идея от силови тренировки, може да каже че и в къщи става.

а Хабиби!

Ако искате да си имате диктатура и да си правите с хората каквото си искате направета ги 0 НУЛА 100.000.

във франция искат да снижат ороявлението д0 на 10000000 за да ги поотпуснат , коего е 1на 100 0000.! дресировка и диктатура от всякъде!

10 на милион или 1 на 100 000 човека!

Ловете се шарани на цифрите, с тях ви водят за носа.

като ще воюваме, какво чакат? защо не ни раздават калашниците?

Ми снабди се сам, мангалите имат цял арсенал: справка Мездра:)))

Новият, много по-заразен щам на коронавируса идва към България, а нашите малоумници искат да разхлабват мерките.

Не се учудвай ! Това е ГЕРБ и Боко ! Така е с всезнайкото Боко !

Поръчай си некролози и си ги носи в джоба, че като те намерим след няколко години починал в дупката, където си се заврял, да разберем чия е мумията ....

Господ вижда и чува! Внимавай, че той наказва такива, които мислят злото на други!

Други, ако са хора, а страхливците не сте!

Мисля да отида към любимото ми Чепеларе.

Е да близо е от Столипиново :)))

Те воювали за нашето здраве?! Че откога това чудо?! По-малко воювайте за нас и повече си седете на задниците! И без друго сте само задник и нищо друго!

Тук на Боровец никой не го е еня за никакви мерки. А пък в Самоков съвсем. Но оборотните курви вдигнаха цените.

парадокс е, че 998.75 човека трябва да се държат гладни под абсурдни мерки докато 1.25 човек най-често безсимптомен е наречен за болен и под домашен арест

Танцовите и музикалните школи са много важни. Вече два месеца и половина танцьорките танцуват върху пенис а музикантките свирят на йавал денонощно. Не се издържа. Да отварят школите.

Парадокс е, че използва парадокс без изобщо да го има. Положението не е парадоксално, а е против свободната воля на хората. Достатъчно са умни да преценят кое е добре за тях, като не са си патят на тяхна отговорност и си плащат данъци, за да им е осигурена грижа от институциите, а не да воюват с тях, уж за тяхно добро! Прекаляват с бойните думички, може да са щаб, но не са военен! Грижа за всеки човек е лъжа -абсолютно гнусна и неподчтена излязла от вашите уста. Нека да има затваряне, защото да се погрижим за старите хора -ок , после нека се слагат ваксини пак да опазим хората - вредни ваксини които убиват същите тези хора, които цяла година пазим.. Е взехте ни за идиоти !

Вече се говори за това, че трудови договори ще са свързани с ваксинационни документи. Пролета се очертава интересна за политиците.

Иди ми, дойде ми, тука има, тука няма.....що е то?- простотията на днешните ,,политици,,.

Престанете да ни завирате шибаната турска ваксина на Пфайзер! Интересно ми е какво ще стане, ако Байдън опъне петалата преди да му турят втората доза!? В тази ваксина турците по поръчка на еврюхата Гейтс са забъркали и програмирали ваксинираните да развият непоносимост към Църквата и християнството и да ги влече да се обрязват и да си блъскат главите у земята или да се клатят пред стената на плача с панерчета на главата, пълна толерантност към исляма и юдаизма, хомосексуализма...

Байдън го ваксинираха втори път.

Ха сега малко назад в историята ... 05 Ноември 2009 В момента заболеваемостта в страната е над 140 на 10 000 души. Това означава, че болни от грип са над 100 000 души. Грипна епидемия бе обявена в областите Габрово, Бургас, Ямбол, Силистра и Стара Загора, както и в общините Никопол, Варна, Самоков, Враца, Шумен, Ловеч и Търговище. Национална епидемия не е обявена, защото трябва да се стигнат стойности от 200 на 10 000 души. През настоящата седмица заболеваемостта продължи да нараства. Това е основание да прогнозираме, че до края на седмицата заболеваемостта в страната ще достигне граничната епидемична стойност от 198 заболели на 10 000 население, т.е. около 150 000 лица в страната ще са с клиника на грип......

Национална епидемия не е обявена, защото трябва да се стигнат стойности от 200 на 10 000 души !!! не на 100 000 .... на 10 пъти по малко ... Значи даже няма осование за никаква епидемия ?

https://www.mh.government.bg/bg/novini/parlamentaren-kontrol/kakva-e-aktualnata-epidemichna-obstanovka/

айде стига с това танго казвайте какво сте решили да ни правите - ще ни отваряте ли, ще ни дозатваряте ли? то е ясно че статистиката си я правите както ви изнася така че, казвайте вашта ...., стига сте си играли с народа

Нито ще затягаме, нито ще разхлабваме. Че ви ебеме.

Успокойте се, и се пригответе! Бойко ви го каза още на 11.12.2020: "Борисов: Очаква ни трета вълна от COVID-19 и тежки рестрикции" https://nova.bg/news/view/2020/12/11/308162/борисов-очаква-ни-трета-вълна-от-covid-19-и-тежки-рестрикции/ За разхлабване само ще мечтаем! Овце сме, търпим, стоим си в кошарките.... Постигнага своето: вече има достатъчно ковидари с телефони, които само дебнат къде и как да снимат някой, който им "нарушава мерките".... народа вече е разделен. Разделяй и владей! Бившата Държавна Сигурност може само да мечтае за толкова много доносници.

Защо не се вземе пример от Великобритания, където мерките са различни за различните региони и области. За Лондон са едни, за Манчестър са други. Тук каквото за претъпканата София, същото е и за безлюдните села на Видин.

Марешки, ако продължаваш да плюеш Президента ще те уредим с още една концесия а на Стъки ще дадем дипломатически паспорт чекмеджето е пълно

Еваси страшната зараза!!!! 500 на 100.000 му е рекорда, та това са цели 0.5%, и около 10% от тези 0.5% изобщо разбират, че са болни... а от тези 10% от 0.5% едва 1/3 стига до лекар.... Много страшен вирус!

Именно. Ще добавя, че средната възраст на починалите с ковид вчера е 73.13 години, а средната възраст на починалите без ковид през 2019 е 73.24 години.

Амим виждаш ли, цели 36 дни скъсява живота ковида. То само от ядове май ще са повече, ама нейсе. Трябваше да сложиш и дисперсията че да се види абсурда на 0,1 година разлика. Абе... Лошото е че малко ще те разберат.

Голям хуманист излезе този министър , до колкото знам след като човек направи 18 години е пълнолетен и се счита , че сам може да се грижи за себе си , защо този човек ще ми налага ограничения и ще ми затормозява живота с глупости , около мен масово го прекараха този грип , защото е точно такъв , като някои дори не разбраха , че са го изкарали , просто като са се тествали по един или друг повод се оказало , че имат антитела , явно да се прави това има и други цели , днес излезна директорът на Александровска и твърди , че здравната ни система се подготвяла за 3та вълна , после ще измислят 4та , 5та и тн. интересно е да кога ще се търпи това мародерство върху свободата на хората , та вече да си празнуваш рожденият ден е незаконно , отвратителна работа скълъпена от пошли политици под диктат от вън !

Е, то като ги разхлабят- пак ше се увеличи.

при ново увеличаване на заболелите, мерките ще се затягат. Това е подчертал здравният министър проф. д-р Костадин Ангелов

Успокойте се, и се пригответе! Бойко ви го каза още на 11.12.2020: "Борисов: Очаква ни трета вълна от COVID-19 и тежки рестрикции" https://nova.bg/news/view/2020/12/11/308162/борисов-очаква-ни-трета-вълна-от-covid-19-и-тежки-рестрикции/

Тука има, тука нЕма!!! Циганска работа!!! Където мине номера!!!

Който иска да умира трябва да има право да умре. Не може някакъв Мазен министър да ми забранява да работя в туризма след като той си взима и дебелата заплата и рушветите. Ако има въстание ще изляза и аз защото в къщи няма какво да правя.

Ако ще трепем министъра и аз идвам с теб!

Работете си в туризма- никой не ви пречи-хората спряха да пътуват където и да било.

Така ли? Аз не разбрах. Сигурно не съм човек...

Може, много неща могат да ти се казват, а ти само слушаш и изпълняваш. Той и президента мислеше, че може да прави, каквото си иска, но го изгониха от Естония. Пандемия

по добре да разхлабим халките на червените русколизци..ха.ха.ха

Заради няколко танцьорки много хора ще загубят живота си. Вижте какво стана в Ирландия след разхлабването на мерките. Могат да потърпят малко танцьорките . Лятото пак ще танцуват.

Ти ходи ли в Ирландия да видиш или си чел някоя статия в Интернет? Аз бях в Германия като умираха хиляди хора в статиите, а там на място хората си живеят живота. Я кажете кой плаща на троловете че нямам работа. И аз ще плюя кръчми, фитнеси и комунисти.

Партида от китайската ваксина на компанията "Синофарм" в размер 1 милион дози пристигна в Сърбия

ще Олабваме, нали Байдън вече е Президент - Вируса изчезва!