Ражданията намаляват, ин витро процедурите се увеличават

Диспропорциите в дейността на болниците в тези две направления се запазват непроменени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата са само проблеми от ден 1ви , даже не знам защо хората правят деца в днешно време има толкова хубави неща за които да си дадеш парите и времето , едно дете да го изгледаш до пълнолетие е колкото да платиш един двустаен апартамент като се замислиш че може да стане наркоман,алкохолик, престъпник което в българие е почти 80% вероятно то някак се губи смисъла

Какво точно значи 'раждането е ИЗВЪРШЕНО'? Как де ИЗВЪРШВА РАЖДАНЕ? В цялата статия се повтаря това блестящо умотворение.

Жената е водеща ама друг път. Главата на семейството е мъжът. Така че вярно 90 процента проблемът е в мъжът. Той трябва да я накара да се чувства достатъчно сигурно. Просто е но я няма нуждата. За какво са им деца, като имат коли и компютри.

Дали това е така защото процедурите са по-добре платени?

Ами ДАааа.! В природата е така - недъгавото си отива да отстъпи място на здравото и силното на това, което е годно да ЖИВЕЕ !!!! Явно и българина се оказва, че не може да е изключение от природният закон.....

"С 2441 са намалели ражданията в страната през 2018 г. в сравнение с предходната." ВИДИМИ резултати!!! България е в демографска смърт...

В страна с изкуствен климат и икономика е нормално инвитрото да е такъв процент - тук всичко е фалши илюзия.

и понеже хората са прости, а умните или ги няма или мълчат и ги е страх, защото това е бизнес за милиарди, и хората остават безплодни и болни от рак

Защото така ги научиха. Да са алчни и глезени, да се борят за кариера и да си мислят, че са равни с мъжете. Еми не са. Нагли млади жени, забили слушалки в ушите, мислят чче са единствени и са егоистки. Парите и самочувствието им са на първо място. И само купони. За деца не мислят, нали това е ангажимент.

Проблемът е в мъжете

Хайде не говорете наизуст. Това, че вие сте родили, когато сте решили не значи, че всеки има този късмет.

Истината е, че жените, понеже са водещи в отношенията между половете, не искат да мислят за деца преди да са се наситили на придоУбивките на демокрацията-лъскави играчки, много отпуски прекарвани главно в Ааах-екзотични дестинации и много, ама много внимание да им засити егото, получавано от приятели, но и в същото време от колеги, на улицата и въобще ако може навсякъде. И когато, обикновенно след 30-те, се сетят, тогава вече започва да става късно.Трудно става по нормалния начин, защото страстта(кол-вото хормони)е намаляла значително, ако въобще я има.Вътрешни промени в детеродните органи също са добавили своето, а ако пък се случи не чрез ин витро, шансът за дете с малформации се увеличава. Та здрави и хубави деца се правят овреме докато страстта и на двамата е голяма.А това е докато прозорецът за жената е отворен-от 22-23г до 32-33г за последното дете. По план се купува кола, жилище и т.н.Деца се правят с любов и страст!

ръсиш, Данчо. Хабер си нямаш от хормони. При всяка жена е различно. Влияят много фактори. Има случаи на жени, които са с изчерпан яйчников резерв още на 26, 33. Това никой лекар не може да ти го обясни защо става и с хормонални терапии не се оправя. И това не е щото е еманципирана или егоистка. При мъжете също се явяват проблеми. Понякога не е дошло времето за дете, има малък или голям проблем. Има неоткриваем проблем, лоша диагностика или грешно лечение. Много е фина тази територия- на хормоните.

Браво дончо прав си на 100%

Няма друг начин как да се раждат еврейчета ,освен да ги църкат от епруветка...

Ако българските мъже осъзнаят, че е ценно да остане името и родът им, ще убедят жените до тях да създадат деца. И да ги възпитат отговорно и качествено. А не само секс.

Ти питал ли си жена си за разрешение, като си писал това?!

Да да - намалявали били! Я ходи във Факултета да видиш намаляват ли!

и тези от Рома ли спряха да раждат! ми сега?

За доматите "Рома" ли става въпрос?! ;-)

Не ,,даде ли Господ,, - опазил Господ!

То мъже има ама си бъркат по дупките ! Сега е на мода еврогейско !!!

Като няма мъже в БГ да правят бебета, така ще е. И продължавайте да се чудите защо българките не раждали.

Ба, и те много мoдерни станаха в последно време!

ще се намери някой да те опраши. Но въпроса е че жените не мислят за семейства а за парите на мъжете! а, че гейове се навъдиха много с ръце в задниците си е доста вярно!