Разградският лъв Терез почина в Нидерландия 10 месеца след брат си Масуд

Двете лъвчета се родиха в зоопарка в Разград с тежки увреждания заради кръвосмешение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Също са плод на кръвосмешение. Безмозъчни твари

За кончината на Марина не знаех, сега разбирам! Почивай в мир и да ти е светъл пътят в безкрая, мила Марина! Свързвам името ти със съдбата на Масут и Терез - само това да беше направила в живота си, то е достатъчно за уважение и благодарност към теб! Поклон и огромни благодарности на Нидерландия за оказаната помощ, лечение и закрила на двете лъвчета! За усилията и любовта. Докато течеше сагата пък и после, пък и сега си мисля - на националния ни герб е изобразен лъв, а ние с тия бедни душици какво направихме - дори появата им на света чрез кръвосмешение не предотвратихме, а за последващата им черна орис у нас ме е срам да си спомням. Това силно и гордо животно лъвът /пък и всяко друго/ ... видяхме докъде ги докарахме невинните създания! Почивайте в мир Месут и Терес.... Истински ми е мъчно за вас и за вашата спасителка Марина!

Миличката Марина.. Почивай в мир!

надуват ненужно егото, че могат, познават и владеят законите на Природата! Обаче няма как да вкараш дух в диво животно с ограничен генетичен запас и зад решетки!

Нидерландия е престиж. Не е някакъв си Разград....

Теорията ти има един голям недостатък. Около 90% от писаното не е писано от друг, ами сам си го пишеш. Ако много искаш да те ритне кон, имаш сериозни шансове да сбъднеш мечтата си. Ако много искаш да те сгази влак... още по-лесно. Дори светкавица да те удари, пак може да подпомогнеш шансовете с размотаване из планини и голи полета в подходящо време и така двамата със съдбата споделяте една писалка.

бай бехчет щеше да ги оправи, ама ей на