Разгневен мъж взривил джипа в Монтана заради дело за издръжка

Собственикът на колата твърди, че това не е първата атака срещу него и колеги от кантората му

Обратно в новината

Коментари - Разгневен мъж взривил джипа в Монтана заради дело за издръжка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че това е за една издръжка.Адвокатчето е подбрало най безобидния случй.Сага голям го вади,но всякя свиня си намира касапита.Безобразията с издръжката е крещяща.Спасение няма и ето ви резултата

Да споделя. Дело за издръжка на дете може да те съсипе физически и психически , давам пример с мен , бях осъден на издръжка 450 лв на месец срещу което стои възнаграждение от 600 лв . Защото съда реши че спрямо образованието ми , трябва да получавам по високи доходи. Но проблема е в съпътстващите разходи, когато си осъден плащаш всичко , съдебни разходи , хонорарите на адвоката на ищцата , плащаш си и финансово счетоводната експертиза , която в крайна сметка доказва че получаваш горе упоменатия доход , всичко за 6 месеца 9 700 лв. после когато затънеш ти пращат ЧСИ и 700 лв стават 1375 лв после идва разликата в издръжката за месеците през които сте водили делото до влизане на окончателно решение., за 6 месеца по 200 лв - 1200 ти пращат ЧСИ и вече дължиш още 3025 лв. ...... на мен спря да ми пука , но на човека може да му е дошло в повече.

Да правите деца можете , издръжка да плащате не можете!

КАКА, децата не се правят единодушно. За целта са нужни двама.

Да, затова и издръжката трябва да е от двамата, но обикновено децата остават при майката и финансовата тежест за нея е по-голяма, това са фактите, уви.

Трудно ми е да повярвам,че плащате такава издръжка за 1 дете.Аз съм осъдила бащата на моето дете за издръжка,съдът постанови 160 лв.,предвид факта,че той не представи служ.бележка за доходите,затова съдът прие,че не получава по-малко от МРЗ.

Тогава щеше да е за големи да.авери. Предупреждението.

Щом държавата може да лишава от права родителите, да взима и децата, то нека тя да поеме издръжката им!

Ти къде видя че държавата е взела дете бе? И освен това когато държавата отнеме дете го идържа. Кой плаща на приемните родители? Аман от прости писачи дето нямат акъл за 3 стотинки в тиквата.

Все по-добре се живее при Тиквуний.

Какво общо има политиката тук ???

Ако доходите стигаха, нямаше да има такива кокашкарски изпълнения.

Все за нещо ще е витовен....

Дело за издръжка, глупости на таркалета! Вие сериозно ли му вярвате на този тарикат. Далаверки са стотици хиляди са причината, ловя се на бас!

Съдът в 99.99% от случаите присъжда децата на майката, а заедно с тях и семейното жилище, независимо каква е тя и какъв е бащата и независимо от това, какви са доходите им. В 99.99% от случаите мъжете започват да изплащата издръжката, независмо от това, че често изплащат и кредитите за жилището и мебелите, в което са останали бившата и децата. Независимо от това, че вече не живеят там, където често вече се е нанесъл новият мъж в живота на майката. В 99.99% от случаите, майките спират или безкрайно затрудняват достъпа на бащата до децата. И нищо не може да се направи. В 99.99% от случаите бащите, след като е спрян достъпа до децата им спират да плащат издръжкъта.

Не може да не плащаш издръжка! Тук си грешка, явно никога не си бил на мястото на тези мъже! Впрочем нито един от процентите ти не е верен!

Естествено, че процентите не са верни, но това е масовата практика. И редовно си плащах издръжката, докато синът ми не завърш образование, независимо, че почти не съм го виждал - не ме допускаха до него под всякакви предлози, настроиха го срещу мене.. А ипотеката на жилището си я платих като поп, нищо, че още не беше свършло делото и там се нанесе новия татко на съна ми.

до 99.99% ! Направил си това което трябва да направиш! Дано детето ти оцени един ден това. Има много мъже като теб. Аз за да взема американски паспорт в САЩ ми искаха и доказателство, че си плащам издръжка на детето в България! Та затова ти казвам, че си длъжен да плащаш, иначе е подсъдимо. И при мен се опитваха да я настройват, но децата като пораснат разбират кой кой е!

То адвокатчето няма да се откаже от делата си ама , съседите му могат ли да му теглят една ....

Докога тази държава ще тоюерира някви би вандали, безотговорници не плащащи издръжка.Всеки втори не дава издръжка.Камви са тези мъже?Да им запорират заплатите както ЧСИ, а не да им се моюию да дойдат в съда, те да се крият, писюе напускат работа за да нямат доход.Проблемът е сериозен и касае много деца.

Ами има много случаи когато издръжката не е заслужена - примерно жената родила едно дете ама един ден не е работила, чакала наготово цял живот ходила по кафенета, а при развода взима жилището, за което един лев не е дала, защото с детето няма къде да отиде, а на това отгоре и издръжка иска. И предполагам е нормално на някой да му избият балансите сегиз тогиз.

Плащах издръжка $47000,00 за чуждо копеле. През 1989г нямаше достъпни ДНК тестове. Дали да не гръмна адвоката и курвата, донесла ми от Русия кукувиче?! Хмъ?!

Ми в тая професия като са все в помията и ла*ната, адвокатите често се озлобяват и стават завистливи и злобни, и затова са неприятни типове дето съдират кожи с тлъсти хонорари. Същото се отнася и за ЧСИ-тата, съдиите и прокурорите - по цял ден търкат столовете и бюрата си в скъпите си кантори, плещят глупости в съда, държат се надменно, взимат огромни хонорари, нови джипове и скъпи имоти със сауни и барбекюта, а една гайка не могат да си завият, все наготово са свикнали!

Ти па като завиваш гайки по цел ден, сигурно си много 'убав?!

Ама като отидеш да ти завие на теб няколко гайки мучиш и го гледаш в очите като господ. „Майсторе, ще я бъде ли? Скъпо ли ще излезе?“

на истината за взрива,явно сме си още в епохата на мутрите