Скандалът ДПС-ДОСТ: Писал ли е Доган на Ердоган

Политологът Огнян Минчев и социологът Кънчо Стойчев коментираха обвиненията, които си отправиха през уикенда ДОСТ и ДПС - за писмо на Ахмед Доган до Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Скандалът ДПС-ДОСТ: Писал ли е Доган на Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещата се избистрят, здрасти, късно загряващ. това ни го казаха още след случая...дойдоха от туркие бг турци и там свързах ... против бб, нещо страх лозе пази, от джебел е човека,, иначе сега ромката каза за местан ага

Кой е предал Левски, Капитан Петко войвода- не аз бе човечета умни, а БЪЛГАРИ ХРИСТИЯНИ СА ГИ ПРЕДАЛИ И УБИТИ ОТ ТУРСКИТЕ ... Виж чети или време нямаш, океан от всичко в търсачката има, изпиши имената им и ще ти станат ясни много неща, защо аз трябва да ви поучавам, или ей така да се намерите на работа да питате

Естествено че Меди Доганов служи на руското разузнаване

Всички партии на етническа основа трябва да бъдат незабавно забранени! Друго решение няма! Официалната подкрепата, която получават, от чужди държави, доказва недвусмислено, че са такива. Ако не се направи сега, че дойде време, когато горчиво ще съжаляваме!

kirchevo

Ей, продажно племе сме това българите. Щом ДОГАН започваме да го представяме като ПАТРИОТ си заслужаваме съдбата.

симо

Той е БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН....Даже е похвално , че е ПАТРИОТ....Де всички да бяха такива,не само да се РАЗДЕЛЯМЕ и мразим.

Късно е драги ми депутати от 27 български. Отскубнаха което можаха от вас ... С. арабия А сега пуснете поздрав на турски език от турският бизнесмен от Турция за депутат(ка)/български да ви се посмеем и поиграем заедно кючека и турци и християни, и снимката я махнете, защото вече няма нужда от нея-децата се плашат от него, от агата Доган, а агата Местан на 26/3/17 думата имат герпарджиите

Доган=Местан.И двамата единствено искат да раздават порцийте.Нищо друго.Еднакво вредни за България.

Доган - патриот. БСП - нова партия със старите хора. Избори идват, а?

Не забравяйте все пак кой регистрира тоя партия. Боко.

Ключовата дума е "не си спомням"! Както много добре знаете, 90% от подсъдимите в залите получават удобна амнезия, и дори когато са заснети от камери (което не се признава за доказателство от великия ни съд) как удрят, наръгват с ножове, блъскат с коли и т.н. и заявяват с обезоръжаваща откровеност "не си спомням да съм ......". Та и Доганя, де! Не "не съм писал", а "не си спомням" - по-различно е някакси, нали?

Кога Местан ще се противопостави на казаното от Ердоган? Нали знае, че в парламента се кълне, че трябва да се ръководи от интересите на народа на България. Подчертавам на България, а не на Ердоган!

Местане сега сме 2017 година и ердоганя ти няма нищо общо с поведение, държание приказки с това от 2012 година...Местан си е просто един нагаждач на всеки що му осигурява мангизи и конфорт и поредния манипулатор на ония там в Турция дето сами си тръгнаха от България ама си взеха всички български документи за да цицат от България,,,

И доган и местан са еднакво предатели на България ! Първият е по-рафиниран, шпионски прикрит , ловък манипулатор, обвеян с измамното було на загрижеността за България, като родина, а вторият е отявлен и нагъл българомразец !!

И как точно Доган е предавал България ? Спрете да вярвате сляпо на журналистите. Гледайте интервюто му в Интернет. Доста дълго и информативно е.

ДА ПРЕДАДЕШ СПИСЪКА НА ВСИЧКИ РАЗУЗНАВАЧИ НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПРЕДАТЕЛСТВО ......

А ти приятел дане си купен от него, както неколцината продажни "българи" - мошеници ?? Спомнящ ли си "оня списък", спомняш ли си изказванеи "пътя на България към Европа минава през Истанбул", спомняш ли си речите на турски по време на неговата кампания, спомняш ли си за обръчите от фирми и ограбването на Българската държава !! Още да ти пиша ли, с какво е заслужил депутатската си заплата, субсидията и охраната , която му плащаме НИЕ и не само на него, но и на дебелата корумпирана свиня до него ??

Още по-убедително ще е , ако се отвори кадровото му досие в ДС или по-добре това от КГБ. Той никога не е работил за Турция, но изпълнявайки нареждания на Москва, много трудно мога да се съглася, че е работил за България! Той и обръчите му от филми се изхранваха и се изхранват от големите енергийни проекти с руско участие на гърба на клетия български избирател и служеше и служи като инструмент за контрол на политическия живот у нас в полза на Русия - не случайно ДПС е партията, която най-дълго е била в управлението на държавата по време на "прехода", следователно е носи най-голяма отговорност за незавидното положение на българите!

Поведението и действията на Местан са скандални !

след края на ВСВ между двата полюса Запада и Русия (СССР) е оставена буферна зона-източна европа където сме и ние.След 89-а колкото и да не ни се иска ние си оставаме една територия буферна зона и арена на руско-американската борба за влияние.ДПС е руско, също като БСП и Атака.Така наречените десни са създадени и спонсорирани от САЩ по модела ползван в южна америка на свръх корумпирани политици силно зависими във всеки момент.другото е медийна пушилка и история за баламурници.

БСП отдавна не е руско, ама много отдавна, след февруарския преврат от 1997г. Там има всякакви, в т.ч. и Стани Шеф, който е едно долнопробно мекере. Верно е, че се поизчистиха през годините, но въпреки това, не можеш да твърдиш, че са руски.

Местан е ПРЕДАТЕЛ по всички фронтове,лъжец и подлец ! За мен е безумие кой точно му разреши да основе партия ?! Ахмед Доган е на светлинни години от него по интелект,родолюбие и защита на БЪЛГАРСКИТЕ интереси .

Доган се променил? От про турски, станал про руски? Всъщност, мнението ми е, че единственият политик, който не промени позициите си в политиката си, остава той. Политиката му е продиктувана и подплатена от службите на Русия, които преди 89 г. бяха едно цяло с българските служби, част от които е и служебната дейност на Доган. Изхождайки от мнението си, че България няма друга нормална алтернатива, освен обединение с Русия, считам, че единствено Доган работи в интерес на България. От самото начало, и до днес. За всички останали политици, политиката е място, където се раздават едни пари и се вливат активно във всяка "партия" (търговско дружество), в което им обещаят повече пари. Жив пример е "демократът" седесар Евгени Михайлов, превърнал се в "герпй" за една нощ, с платената си услуга на новите ни поробители, да изрече и поддържа една откровена лъжа пред цялото българско общество. Естествено, за отплата, му бе позволено да граби с пълни шепи от народа си.

То е ясно че и 2те партии са създадени и поддържат с пари от Турция.

обяснение на Местан. Човек, пиша за нормалните, а не лекетата и фурнаджийските лопати, не си сменя подписа, независимо на какъв език пише писмото си. Подписа е един и се възприема, като личен отпечатък на лицето, ако за всеки език и всяка различна азбука, които ползва един човек си сменя подписа, то просто нямам думи, и паспортите ли ще си сменя така, а може би и пръстовите отпечатъци?

...че, Доган е хитрец, на всички е ясно, но това, че Местан е агент на турските служби, които работят в момента за Ердоган, трябва също така да стане ясно на ВСИЧКИ българи! Този резняк Местан, трябва ВЕДНАГА да бъде обявен за национален предател и да бъде или изгонен от България, без право за завръщане или да бъде съден като чужд агент и враг на държавата и хвърлен в затвора. Да не говорим, че само за няколко месеца, след абсурдната регистрация на ДОСТ, тази партия многократно демонстрира, при това най-нагло, че е етническа турска партия, което автоматично я поставя в категорията ЗАБРАНЕНИ от Българската Конституция политически субекти! Първата грижа на новото НС наистина следва да е обявяването на тази партия за противоконституционна, акт последван и своевременната ѝ забрана за съществуване на територията на РБ.

Избистриха се няколко неща.Че ДПС е създадено от КГБ с цел да се вземат гласовете на бг турците и България вечно да бъде държана в шах при евентуално разграничаване от позицията на Москва със заплаха от междуетнически конфликт.Стана ясно също че Местан е бил вербуван от Анкара много по-рано.Изгледайте клипа с нападението над Доган и гледайте реакциите на Местан.Изглежда като човек, който е в течение.Самият ''атентат'' е поръчан от Анкара като предупреждение към Доган че ползва турците за руските а не за турските интереси.Освен това помните ли самоубилия се в сараите?Възможно е той да е бил турски агент и да е шпионирал Доган и ДПС като цяло и да е бил разкрит а атентатът да е бил отговорът на Акара.

Освен това голямата мистерия на прехода намери своето обяснение.Мистерията бе как върховният съд бил регистрирал етническата ДПС.Е много просто ДПС е проект на КГБ а съдебната ни система и до ден днешен е контролирана от Москва така че отпада и тази мистерия.

черепната кутия, щото е много ветровито и празно там! Ако беше така, то тази партия и ней подобни биха били регистрирани ПРЕДИ прехода и декорацията, а не по време на! Имаше освен БКП и БЗНС, но ти си толкова зелен, че сигурно не си и чувал за това. BTW провери ли сутринта под леглото си за зелени човечета и дали случайно Путин не ти е ползвал четката за зъби, без разрешение?

Най-вече се избистря, че ДОСТ е про-ислямистка, ТУРСКА етническа партия, функционираща на територията на Р България, но ТОВА явно не ви притеснява... може би, защото вие всъщност сте едни мазни, мръсни и долнопробни фесове, лазещи в нозете на новия турски султан - Ердоган Велики...!!

Спомени и факти Преди да влезне България в ЕС, крилатата фраза на Доган беше: "Пътят на София към ЕС минава през Босфора"

зад всичко стоят интересите на една друга страна, чиято основна религия не е нито християнската нито исляма, но и двете произхождат от там. принципа е разделяй и владей.

Какво има да се умува тук? Всичко е от ясно, по-ясно. ДПС го играеше турска партия, докато не се наложи агента на ДС Сава да свали картите и да си признае, че всъщност ДПС е спонсорирана от Русия партия. Затова изгони Местан, за самолета де, който Турция свали, който пък си основа наистина турска партия

Само БСП умеят да потулват скандалите си светкавично. Марешки каза за стаичката със зглушителната система, в която Дъбов му е искал пари. Всичко потъна.

едва ли БСП е цвете... но г-н Марешки едва ли е еталон за честност, почтеност и истинност. чудя се кое е по-голямо зло - БСП или ГЕРБ, при все че са едно и също - братче и сестриче от мама БКП и тате ДС

Няма скандал нали.. Нормално е да те викат в стаичка и да ти искат пари. Това ако се беше случило с ГЕРБ от БСП щяха да го изпишат на луната и да уведомят Господ и Аллах с викове. Ама щом е с тях - просто изчезва. И никой не пита - ама как, ама защо, ама какво стана?

Марешки общо взето е един мошеник и бандит,патерица на Б.Б.Даже имаше дело срещу него за рекет и побой,но явно по нареждане Б.Б. арестуваха съдията и явно делото ще се гледа след изборите.Така че не го давайте за пример.

е толкова честен и открит, той щеше да намери начин и веднага да направи скандала за такова нещо, както и да освети цялата история. Факта, че го прави сега, 1 седмица преди изборите, на мен лично ми смърди от 100км и изобщо не му вярвам. доста долнопробно скроено, чак селташко лигаво, като турски латино сериал.

Имаме си руско ДПС и турско ДПС. Сега е време да има и българско такова!

Ех,местане нищо добро не те чака.Предател си се родил и предател си оставаш.Много тежки обвинения произнасяш за нас българите ,които ти дадохме живот и пари на теб и челедта ти да живееш като крез,но ще палщаш да знеш.Зло к.че си ти,на лицето ти е изписано.Загубил си човешкия си облик ,заради пустите пари.

Доган повече ли те кефи :) Ей турчин, комуне ли си, евреин ли си, ама много се отмяташ

Човекът е написал пъланата истина за Местан.Откъде накъде вие направихте извод че харесва Доган повече?Местан наистина е предател

Само Ние сме си виновни ! Като се дупим ще ни шибат ! Разстрел за национално предателство и на двамата !

Голямият въпрос е защо ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ допусна регистрацията на две етнически партии, защо Прокуратурата мълчи като комунист на разпит.Защо се допусна двоиното гражданство.Кога Доган е искрен когато за една година издигната където си пожелае незаконни минарета за да угоди на Ердоган и сега когато прегръща Левски.

ДПС подкрепя БСП - затова няма проблем с тях 30 години. ДОСТ е против БСП и тук стана проблема.

не са 2, а повечко, Евромангасаряните, де ги оставихте?

в 24 часа имаше и статия. Можете да го потърсите в Гугъл, ще се стреснете от нахалството.

Защо този, доказано вреден за страната ни, проводник на чужди интереси - Местан е все още на свобода!!!

ИЗГОНЕТЕ ВСИЧКИ ТУРЦИ ОТ бЪЛГАРИЯ!! ПИСНА НИ ОТ ТАЯ НАГЛА РЯЗЯНА ПАПЛАЧ!!!КОЙТО Е ТУРЧИН-В ТУРЦИЯ, ИЛИ ДА СЕ ПОКРЪСТЯТ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И 15 ГОДИНИ ПРИНУДИТЕЛНО В МАНАСТИРИ, НА ПОСТ И МОЛИТВА ДА СЕ ХРИСТИЯНИЗИРАТ-ИНАЧЕ ВЪН!!!С ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ НА ДВИЖИМО, НЕДВИЖИМО И БАНКОВИ СМЕТКИ!!ОТНЕМЕТЕ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО НА ВСИЧКИ ИЗСЕЛНИЦИ СЪС ЗАКОН!!!БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!!СТИГА ГАВРА С НАС!!!IJRHD!!!

Да си рязан обидно ли е? И Христос е бил рязан. Много сте прости

внимание, има много идиоти, чиято единствена цел е да насъсквт хората едни срещу други и да сеят раздори, така отслабват и малкото останало като държава.

jingiby

След изборите чакайте новата (забравена стара) Тройна коалиция БСП-ДПС-Атака (с двата нови крака).

Интересното в случая е друго. Че Местан не отрича че е протурски насторен и че защитава интересите на тюркието. Нито веднъж не го отрече!!!

няма как да го отрече. Колко български депутати и политици се крият в турското посолство, ей така? Ужасяваща е наглостта му, а и на тия с него!