Разчистват Троянския проход, преспите са над 1,5 м (снимки)

Очаква се движението да бъде възстановено за предстоящите почивни дни

Обратно в новината

Коментари - Разчистват Троянския проход, преспите са над 1,5 м (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо си губят времето? Този проход зимата не работи. Вятъра връща снега върху пътя и така заравнява всичко, че не личи къде е. Интересно защо са решили да го чистят?

Греблото и вунтът не са руски. Такова нещо не може да се направи там. Руснака може да произведе снегорин от примитивен тип ( само да избутва).

Такава тъпотия може да напише някой който е много далеч от реалността https://www.youtube.com/watch?v=nJJ0re9PbM0

Лъжат! Няма никакъв сняг, шофьорите им още не са изтрезнели, затова са затворили пътя. Сега им плащат на свършена работа и значи, ако няма сняг за разчистване, няма и пари! Като им изтрезнеят шофьорите, ще минат да хвърлят по някоя и друга лопата пясък и ще си вземат парите!

Ката го разчистят и отворят ще режат ли лентичка?

Ще ти отрежат лентичката.

От какъв зор се чисти това което няма почистване?

Там отдавна трябваше да има ЖП и Авто тунел, а горе да са ски писти.. ама нейсе..

Горе има ски писта.

Добре, че е старата безотказна руска техника...

Първо, колко да е безотказна, като се използва 1-2 пъти годишно, но и това яде от малкия ресурс на БАТ, и второ, откъде пари за нова американска техника.

Ама за летящи допотопни хвърчила има , а?????

Руска техника, това някакъв майтап ли е? Още повече и стара, вероятно е крадена от стари модели западна техника.

Всичко е копирано от американската техника от ВСВ.

радвайте се- има сняг, значи и вода ще има. вижте какво става по света и си дайте сметка на каква благословена земя живеем. оставете политиката- вижте реалността.

Красив пейзаж и... добрият стар ЗИЛ, надеждната съветска техника, без която евроатлантическа България вече щеше да е забравено от Бога място. Тъй че.. да пожелаем добро здраве и дълги години служба на съветския ни снегорин и Мъжете, които се грижат и се разбират с него, защото проходи не се чистят с грантове, лозунги и клетви във вярност, а със здрава работа и чувство за дълг и отговорност.

"надеждната съветска техника" ме разсмя.

Смях в залата.

Който се смее последен, най-добре се смее...

смей се, замениха Ан-26 със Спартан, последния се оказа, че има свойството да се катурва на пистата при страничен вятър.

Като гледам, явно е ЗиЛ 131, което вариант на ЗиЛ 130 обаче с висока проходимост.. някакъв евроатлантик нещо долу му се вижда "смях в залата" без да се е качвал явно нито на американска нито на съветска техника...

" пускането на движението през Троянския проход ще се улесни пътуването на шофьорите от областите Ловеч, Плевен и Пловдив, както и връзката между Северна и Южна България. " Всеки човек който е преминавал през този проход дори и през лятото ще ви каже че при зимни условия шофьорите ще си улеснят много живота ако позаобиколят малко и минат през Шипка. То за това и едно време не си правеха труда да го чистят зимно време.

Може този сняг от този проход да бъде извозен до я.Студена.

Може да докараме някой айсберг за яз. Студена... да има после какво да пръвъртят пак през стомана-та.

Едно време си беше постоянно затворен зимата. ОТ Октомври до край на Април. Ама тогава имаше зима, не като сега. Бях в ШЗО-то в Плевен и си пътувах през София за Карлово с влак.

вие кво очаквате