17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хемус изкара 20 г. спокойно след построяването си... Люлин като най-нова се свлича всяка година...

50 метра свачища ги правят вече година!!! При това на чисто нова магистрала!

А когато издадохте акт16 не ги ли видяхте тези свлачища? Или тогава бързахте да вземете комосионната? От Перник до Старо село защо не издавате акт 16? Или щом го строил Станишев не става? Ама на неговия участък няма проблем от както е пуснат пътя, а Бойковия всяка година се дават едни излишни пари! Мамицата Ви скапана!

"Сега проектът е изготвен от специалисти". А га бойко ряза лентички не беше ли изготвен от специалисти?

Изобщо не можеш да сравняваш Хемус с Люлин, при първата и мостовете, и тунелите са стотици метри, строена е при много сложен терен.

Днес беше срока за пускането Сега става края на септември С един багер и три камиона мисля че ще е септември 2020 година

Абе хора. Минавали ли сте от там??? Когато и да мина, багера и 3-те камиона си СЕДЯТ. НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ РЕАЛНО. Така ще се усвоят не 4, а 104млн....Ама така е, като сме си овце и си мълчим!!!

Тая магистрала незнайно защо я строиха турци.

Поредната некъдърно направена магистрала от ГЕРБ парите откраднати работата не е свършена.Помня при стройтелството как Другарката лиляна павлова ходише на инспекция движеше се като белаз с големия си задник

Айде, айде, Станишката я беше забатачил тази магистрала, Бойко само си я приписа към актива си с отрязани лентички.

Познавам хора,работили на магистралата.. изпълнението на този структурен проект тежи на съвестта на Царя и Станишев. Не съм Гербаджия,но това са фактите... подбор на изпълнител -0. Контрол на изпълнение-0. Дори турците казвали на българските си колеги,че ако така строят в Турция,щели да ги вкарат в затвора... сигурно и сега има зарита на топ мрежа до стената на единия от тунелите,вместо да бъде поставена отстрани на него по правилата...но всичко е точно(както се пее в една песен)

Строена от турци защото "хидро-инженера" раздаваше картите тогава. Там само не знам като какъв специалист (по свлачищата?) е описан в комисионните. Накрая цената на магистралата се вдигна почти двойно от първоначалната, а качеството го виждаме. Бойко само ряза лентата, но пък щеше да се пръсне от гордост.

В интерес на истината и в споменатия от теб участък имаше проблем със свличане на самото пътно плътно, и там отидоха едни 500 000лв (не съм категоричен за сумата не можах да открия конкретна информация), но определено проблемите са много по малко за доста по-дълъг участък сравнено с проблемите по трасето на магистрала "Люлин".

Няма такива смешници. Как пък на Хемус няма свлачища. Укрепиха ги 1-2 пъти и се приключи. Тук през 3 месеца укрепват.

В България и кози пътека да направим ще пропадне, вие искате магистралите да са наред.

Баси за тва време хората цяла планина махат бе.Тва нещо с денонощна работа се прави за 5 дена.А стга крали вече.Като и другите ремонти,дълги срокове за усвояване на пари.

Така е, само си приписа като актов, а можеше да потърси сметка на стройтелите и на инвеститорски контрол за некачествената работа.Боко пак не си е свършил работата както трябва.

Вече втори месец "строителите" се чешат, където не ги сърби ... Така се работи на автомагистрал "Люлин". .. Да припомням ли, че магистралата би трябвало да е още "гаранционен срок" ... Егати строителството ... , егати безхаберието, егати наглостта ... А вие си плащайте редовно данъците, винетките и пр.