Разбита е престъпна група, налагала "глоби" и "такса спокойствие" на морето

Като подбудител е сочен известният в криминалните среди бивш ММА боец Илко Паскалев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спокойно. Гешев ще ги пусне. Сега всички ще си изкарат медицинско и ще се окаже че имат високо кръвно или проблеми с хемороиди те. Някой от тях ще се окаже че имат малки деца или възрастни родители за които да се грижат. До утре ще са пуснати повечето. Срещу организатора ще се води някакво разследване, но и той до няколко дена ще е на свобода. Този Гешев ски филм сме го гледали. Така си пишат обвинителния акт че да падне в съда. После Гешев обяснява колко много била работила прокуратурата. Тя работи, ама за кой работи е въпроса

У Бургас сте избили всички бездомни кучета, мама ви....За сезона. Сега ще имате 4 сезона само в рамките на една смяна ( пек, градушки, пустинен вятър, студ и пак жега). Възмездие за алчността ви.

Ходете на почивка б България- това е някакъв виц

Поредните жалки кретени, които си мислят, че може да вилнеят без да си плащат на полицията и нагоре...

Такива долни отрепки трябва да бъдат разстрелвани на място. Само бавят паричните потоци и затрудняват бизнеса. Питайте орлин антонов.

Ама нищо ново! Стари схеми, при това добре разработени и сработени! Да живее МВР- то!!!

Ами да им е за урок на престъпните групи. Да си плащат такса спокойствие. На когото трябва.

Браво на бдителните ни служби, сега разпространението на наркотици ще спре.......не, ще си остане същото само, че ще го води друга група. Във всяко едно училище деца продават наркотици и не са принуждавани и изнудвани, правят го за пари. Това е положението. Приятен ден.

По един патрон и да не се мъчат.

Младежкото ГЕРБ намаля с 8 утайки. Ако не ги пусне Каскета, естествено.

Тия утайки, в кой век живеят?