17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак от етноса, нали? От ганювския.

Ми то реално погледнато си е така. Цикълът на ваксинацията не е завършен, следователно се водят неваксинирани.

Да така е, но имам в предвид за тези случаи някой търси ли връзка, дали ваксината не е спомогнала....

Терористите: “ТРЯБВА ДА СЕ-ИНЖЕКТИРАТЕ-ТРЕТИ ПЪТ,МОЖЕ БИ,ЩЕ СТЕ ПО-“ЗАЩИТЕНИ”(ОТМЕНЯМЕ-ДВУИНЖЕКЦИОННАТА-“ЗАЩИТА”)!!! ВАКСИНАТА ...МОЖЕ БИ Е ЕФЕКТИВНА СРЕЩУ НОВИТЕ ЩАМ(БЛЯ-БЛЯ),НЕ СМЕ СИГУРНИ ЗА СЕГА,НО СЕ ИНЖЕКТИРАЙТЕ...ДА РАЗБЕРЕМ!!! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ АРЕСТУВА ТИЯ ИЗРОДИ...ВМЕСТО ОПИТВАЩИТЕ СЕ ДА СЕ СПАСЯВАТ ОТ ТЯХ НОРМАЛНИ ХОРА!!! ТРИБУНАЛ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!!! ТОВА СА -МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ(ПРИНУДИТЕЛНИ)-ВЪРХУ НАПЪЛНО ЗДРАВИ ХОРА,ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДЕЦА-НЕЗАСТРАШЕНИ ОТ НОЩО!!! ГНУСНИ АДОВИ ИЗЧАДИЯ!!!

И после някой от тия, като пукне, в статистиката ще излезе, че е ваксиниран, защото нали уж за такива се водят. И простата сган ще вие тука в телешки възторг как ваксините не работели и ваксаните умирали.

Да така е, но статистиката отдавна е не съответстваща, много хора починали след първа игла ги водят не ваксинирани...

Мамка му, изпуснах промоцията. Нищо. Ще търся други.

Верно ли?? Ама те май не са чували??? Да ви у ....

Следващият етап на-ИЗВРАЩЕНИЕТО ЩЕ Е: БОРБА С-ФАЛШИВИТЕ СРРХИФИКАТИ(ЧИПИРАНЕ)....ДА СА СИГУРНИ,ЧЕ СТЕ ЗАЩИТЕНИ!!! КАКВО СА ВИНОВНИ ХОРАТА,ЧЕ СЕ ОПИТВАТ ДА-ОЦЕЛЯВАТ,НЕСЪГЛАСЯВАЙКИ СЕ ДА СЕ-ИНЖЕКТИРАТ С НЕЗНАЙНИ,ВИДИМО НЕЕФЕКТИВНИ СУБСТАНЦИИ? СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ-АДОВИ ИЗЧАДИЯ!!! НЕЗАБАВНА ОТМЯНА НА ВСИЧКИ-ИЗВРАЩЕНИЯ!!!

Неефективно е съдържанието в главата ти, по-скоро липсата на такова. Най-лошото е че има хора, които се подвеждат по глупостите, които пишеш и после умират!

Откъде ви копат бе?? Баахти идиота си!!!

Е като са-“ЕФЕКТИВНИ”,защо не премахнат-“СЕРТИФИЦИРАНЕТО” В ДЪРЖАВИТЕ С:80-100%-“ВАКСИНИРАНИ”? ЩО ПАК ГИ ЗАКЛЮЧВАТ,ПОЛИЦЕЙСКИ ЧАС,ЗАТВАРЯТ БАРОВЕ,ФИТНЕСИ,РЕСТОРАНТИ,...??? ДЕБИЛИ!!!

Пълно е с-ПСИХОПАТИ! ЗПРЕПАРАТИТЕ,БИЛИ-“ЕФЕКТИВНИ”,НО ОТМЕНЯТ ДЕЙСТВИЕТО НА-“ФАШИФИКАТИТЕ”..ТРЯБВАЛО ДА СЕ ИНЖЕКТИРА-ТРЕТИ,ЧЕТВЪРТИ ПЪТ..ДА ВИДЯТ ДАЛИ ЩЕ ИМА ЕФЕКТ!!! ТОВА СЕ КАЗВА:ПРИНУДИТЕЛНО УЧАСТИЕ В ЕКСПЕРИМЕНТ ,БЕ ДЕБИЛ!!!

Разнасят разпечатани дигитални сертификати като избирателни списъци в последните 15г... Така и не влязоха в 21ви век

А кога ще разбивт схемите за фалшив вирус?

Екстра, айде сега затвор със първоначално строг режим за лекарите и купилите си сертификати. Ще бъде супер ако стане така , но вероятно ще им се размине пак на всички.

Абе ти не се ли наспа не трол??

И после ваксинираните се разболявали и умирали...