Разбиха схема за набиране на масажистки за т.нар. "хепи-енд"

За склоняване на лица към проституция са задържани 39-годишен мъж и неговата приятелка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сетила.се Мара да се побара. Какво става в хотелите които предлагат почивка за 1/2 ден. Или 2-3 часа. Има такива в Симеоново например. Е не ти осигуряват масажист(ка), но интернета за какво е?

"От останалите адреси са иззети множество вещи, съотносими към предмета на делото" ХА-ХА-ХА

Проституцията трябва да е легална, за да е под контрол

Какъв контрол бе чупак... Кой стои зад тези, които държат бизнеса с проституцията? Тук държавата си отстранява нежеланата конкуренция. В нормалните държави е нормално да отидеш да ти направят масаж, за да се отпуснеш и след това ти правят една чекия да ти олекне съвсем. Плащаш си и получаваш касова бележка! Не виждам какво лошо има в това нещо... Единственото кофти нещо е, че подбива бизнеса.

Който прави бизнес с проститутки е Арабско- турски шпионин... Дори и през турското робство НЕ сме давали жена на турци... А тия олигофрени и лайанари- с идиотски имена отвличат българки да ди продават на арабите... Пак требва да ги трепем тия, както при Освобождението- и турците и олигофрените наркомани, крадци..

че те българките не им трябва отвличане , сами си ходят там ... щото на българските комплексари са им малки ... :)

сега ли се сетихте.Отворете сайтовете и ще се хванете за главата!

Доячки

Ами да я легализират най-накрая ... Закон, правила , данъци и те това е ! И работна"ръка" бол и мераклии .тоже ... Я вижте само колко мераклии се натискат за ..."политици" ... Все от тоя бранш са ... ама ..."законни" ....

Внимавай какво си пожелаваш ! Като легализираха хазарта видя ли до къде стигна народа ? хляб и талончета от пенсията ! Едно е да е легална, друго е да е достъпна ! Може да я направят като в Холандия примерно: в определени райони само.

Ми тя не е незаконна... инкриминирани са само посредниците и тези които склоняват, по едно време бяха на патентен данък ама цифрата беше такава че само една труженичка се беше регистрирала и нещата заглъхнаха;)