Разбиха организирана престъпна група за трафик на мигранти

МВР и представители на ДАНС, ГДБОП и ГД "Гранична полиция" са задържали 7 души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

40 000 Евро е много дребна сума, за трафик на хора, това е стартова цена за 3-4-ма души, ... Полицаите - да не са си разделили останалите кинти?! : ) Този трафик се засили от 2016-та насам, целта е ислямизирането на Европа, така нареченото - мирно превземане. На нито един западен политик, не му дреме, за миграционните проблеми, споменават ги - само, преди избори. Или формално, какво може да се направи и не се прави. Ето, в Англия, пристигат в гумените лодки, от Франция, настаняват ги безплатно, в хотели, дават им по 35 лири, на ден, надница, за която нормален работник ще блъска 2 часа.. След това ги местят в квартири, данъкоплатците продължават да плащат, за да може да си живукат тези паразити, ... Като се съберат цялата фамилия, в една квартира, събират - от помощи, разбира се, кинти за мерцедес - това на арабите им е любимата марка автомобили и живеят за сметка на ... такива като мен и вас. Дреме им на политиците, за данъкоплатците, на чужд гръб и 100 тояги са малко. И как изведнъж, от този Афганистан всички се оказаха помощници на американската и британска артмия, не знам. 130 000 преводачи, да не са ходили тия военни, с по 3-ма придружители на човек, там?! Има нещо много гнило в цялката заигравка. Да не споменавам рекламите в Англия, по всички телевизионни канали са само с черни семейства, все едно сме в Африка, взе да става смешно вече. Никой не смее да ''мъцне'', не било ''коректно''. А, да ми бъркат в джоба да ги хранят е коректно, нали?! Ама, като им изпотрошиха държавите американците, къде да идат, отиват при тези, дето ги строшиха, ... Каквото повикало, такова се обадило, ... Те си имат мисия. България не им е в плановете изобщо.

Струва ми се, че има някаква скрита политика да се пропускат нелегално доста бежанци. В моя квартал за първи път виждам напоследък поне няколко чернокожи. Доста сюрреалистично и нетипично е. Според мен от Западната част на ЕС неформално подкрепят трафика да продължава, затова у нас няма да видите реална и сериозна политическа воля за пресичането на този трафик. Защото каквото и да си говорим, плюенето по службите е безсмислено, ако горе - от политически позиции се подкрепя каналджийството. Тези структури в държавата (полиция, гранична полиция, армия и тн) са силно йерархични като организация, достатъчно е на върха да има кофти човек за да тръгнат лоши практики надолу по системата... Но накрая изгарят бушоните, а баш организаторите никога няма да се появят по медиите и на съд.

Всичко е ОК. Вборда на директорите има представител на женския пол, подкупните ченгета са оставени на мира(без значение от коя партия са!!!), а дребните риби и бушоните ще оберат пешкира....!!!! Мила Родино, ти си земен рай!!! За някого.

Както обикновено, маалата в центъра на събитията с отрицателен знак. Но да не нараняваме тия крехки души, колко внимателно се заобикаля темата за циганската престъпност, която няма да изчезне от това, че се правим че не я виждаме....

Който не си плаща където, на когото и колкото трябва - го хващат!

А тези, които са ги пуснали да преминат границата, арестувани ли са.

Кога ще разбият ГЕРБ? И другите също, но тези надминаха всички!

Българка с индийски гени!А защо не мангалка от български произход.След като е циганка,как може да е българка?По този начин,се обижда българския етнос.!Те са цигани,и други няма да как да бъдат.

И какво лошо са направили каналджиите извеждали са емигрантите извън България срещу пари но не от нашите пари значи са правили добри дела престъпници за затвора са лекарите които продавали фалшиви ТЕЛК решения защото тогава вече им изплащат пенсии от нашите пари така че не плюите по каналджиите а по корумпираните докторчета

Всичко е алабала. 14 годишен знае от къде да си намери дрога ако иска, полицшята не може да хване дилъра. Аре да го

Цяла година работа, хванали 7 пуснали от тях трима, намерили само 40,000 евро а таксата била по 1000 на глава … голямо нищо и заплати на наш гръб. И 20 заплати за пенсиониране.

Para pada,pada....

Това са ятаци,застрашаващи националната сигурност,работещи против обществото. Трябва да получават затвор и да са под наблюдение. За нелегалните напускащи България,също съд. Европа също е дом на България и призива "пускайте ги"е грешен

За да се оправи, на България и трябват две неща: 1. германски прокурори 2. холандски съдии.

Я кажи някоя голяма мутра осъдена там че не се сещам.

По неофициални данни в България има около 110-115 +/- хил. полиция, жандрмерия, гран. полиция и армия. Колко души са необходими, за да не може и пиле да прехвръкне през границата? - без това да застраши "вътрешната сигурност". Контингентът ще се сменя периодически и така личния състав ще поддържа добра оперативна форма. Няма да има мигранти, каналджии и т.н.

Каналджиите в затвора, всеки хванат нелегален - обратно, откъдето е дошъл. Иначе се получава, че всички замесени с такъв "бизнес" са безнаказани, превозвачите почти не ги съдят, гостите имат само права, на подслон и молби за убежище. И така до безкрай.

Пратиха ли Афганистанците в ЗАТВОРА ??? АКо някой Афганистанец Арабска- Ислямска змия , влезе в БЪлгария, трябва да го карат при Динко от Ямбол и Перата... Тия да приготвят по един нагорещен до ЧЕРВЕНО пуялник... Като докарат арабина, нашите му взимaт дрехите и парите.. Слагат му пуялника в гъза и го пускат да бяга ОБРАТНО към Турция... Тия ще бягат по- БЪРЗО и от най- бързите маймуни- Бен Джонсън, Майкъл Джонсън, Болт... Хем и ще му стане БЕЛЕГ на гъза, след като нагорещения пуялник му стопи кожата на гъза.. Така арабската - Ислямска змия ще ПОМНИ и повече няма да тръгне да напада БЪлгария..

Че то този бизнес не е от вчера и няма да спре след като сте хванали временно някой престъпник днес. То утре пак ще има трафик, просто вие няма да хванете никой утре защото ще лежите на днешното дълго време.

Цяла година три специални работили и накрая задържали 7 лица.А, преминалите? А, парите получени за транзита? А, използваните автомобили, квартири и съучастници?

Взема ми думата от устата , тия цяла година са проспали - разследвали.

Смени се властта и явно не са се отчитали редовно,