17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хващат ги и ги пускат, никаква файда. Цецко намери най-ефективния начин да им се противодейства, стреляш в краката и проблема е разрешен, ако не се получи,пробваш в главата.

Докога така ... Преди години Перник бил с най-висока престъпност , разрешили им за 3 месеца който хванат бой на почивки . След 3 месеца превъзпитателна работа Перник с най-ниска престъпност в България . Кой от какво разбира !

Искрено се надявам ,че сред задържаните е Соня Дончева-необразована и с купена диплома жена,която работеше в една банка,чието име не си спомням. Банката се нахождаше точно срещу хотел "Плиска" в София,от другата страна на Цариградско шосе. Соня умишлено заряза бачкането си,за да се включи в мрежа от лихварство,с помощта на бившите си подчинени в ореждеспоменатата банка. Улици не знам,но понастоящем тази мърка живее в пространството между "вагон-ресторантът" и Циганската махалка до Дворецът на Децата. Жилището й е модерно в малко блокче непосредствено до училището. Мъжът й се казва Краси. Има син. Готов съм да свидетелствувам срещу Соня Дончева! Веселинъ Радославовъ Димитровъ ЕГН 7112136860

Парламентарната група на ГЕРБ ли са хванали ?

Коя банка са разбили, казвате..?

Нима разбиха най-после Министерския Съвет?/Или фанаха в крачка пармаментата? Не може да бъде!!!!

Велика новина.. 5 реда с интервалите.

Приятели на боко.Всичките мутри,само това мога да кажа за тази държава

Ако няма какво са разбили?

Балона на жилища и наеми заради кредити по 20г. е причина хората да нямат за сметки и храна и да дърпат кредити от лихвари за да покрият нуждите си за месеца.......... :( Пукайте балона да освободите хората ;)

Искаш кеш? Немаш грижи, баце! Давам веднага!

Добра работа на полицията, браво!

Още има групи за лихварство и рекет?!?!?!

Те сега те първа започват палячо ;)

Тепърва ли започват, палячо :)) Значи онези ченгета и барети, които непрекъснато ги залавяха в рекети, грабежи, продажба на дрога и събиране на "такса спокойствие" през последните 12 години са били фалшиви новини, а?!

До ":))": Ами от всичките 2 такива за последните 12 години едното е фалшиво щот осъдиха Бг (скапаната) прокуратура в Страсбург... палячо !

Тепърва ще ги има, не виждат ли, че заплатите не ни стигат дори за издръжка, камо ли да подновим нещо в къщи, което се е счупило, с какви пари?

Абе отатко герберастите не са окупирали властта повсеместно започнаха да ги ловят такива тук-там. Преди не можеше да се чуе за такива "акции"

Ами частните съдебни изпълнители са също престъпна група, на със закон. Депутатите не желаят да ги махнат и да станат само държавни защото се отчитат на тях.

Credisimo ли е групата?

Радио Ереван: "Снощи полицаи, преоблечени като мутри, са нахлули във фирма за лихварство и рекет, и са били подгонени от мутри, преоблечени като полицаи."

Те се имали офис? И на него е имало табелка с надпис "Фирма за лихварство и рекет"?

Погнете и държавните служители дето взимат подкупи. Навсякъде където отидеш ти спират работата понеже тълкуват еди коя си точка от наредба грешно, че не може да бъде направено, понеже закона бил такъв. Ако платиш, веднага тълкованието става друго, слагат ти печат, подпис и хоп си занонен.

Няма нито една проверима дума в горното. Спокойно можем да я отнесем към лъжите в медиите.

А КОГА ОПГ СИК , ТИМ И Т.Н .... СЕТНЕ ПОЛИЦАИТЕ ДА НЕ СЕ ЧУДЯТ КОГАТО СТАНАТ КЛИЕНТИ НА ТРУДОВИ ЛАГЕРИ :)

Schilo

Я, да не е някоя колекторска фирма?

2021 - коги Дамаджан дойде…

Прецакаха бизнеса на хората. Тъпаци.

А банките кога?