Разбиха наркомрежата за десетки милиони на Радо Ланеца

Разбити са две нарколаборатории в София и Русе, съобщи зам.-главният прокурор Иван Гешев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само разбиват в тая България !!!!! ха ха ха, кой дърпа ланеца ? дали пак тия от парламенто ??? или нашите пазители ??

А колко ще бъдат осъдени, гешев? както обикновенно, никой.. медиен герой е тоя гешев! САМО ПЛИЦЕЙЩИНА С НАШИТЕ ПАРИ!

Ще ми разправяте, че са разбити след като ги вкарате на топло за много години, сега нищо не сте разбили все още.

Така е, който н еси плаща му разбиват кочината.

Станахме същите смешници като американците...все разбиват мрежи , все хващат тонове и .... все някой от холивуд умрял от свърх доза. Алаба......порно...за...... народа.

да си окачиш ланец ако нема некой да ти помогне да го закачиш на дебелио врат?! Как ги не тръшна тие свинсико грип да им.

Явно е закъснял с плащанията към представителите на "властта".Да служи за пример на тези, които не си плащат,а за стадото да осигури спокоен сън.

Идат избори....

Идат избори. Някой ще трябва да плаща кИбапчетата...

Когато забравиш да си платиш вноската....

Тоя Гешев няма ли си друга работа ами тръгнал да лови айдуци ! Оставкааааа /от Дай България /

ланци, маймуняци тия ако ги чешат при опит за бягство ще спрат се въдят тия шебеци!

Тия статии трябва да ги слагат в хумористична рубрика. Поне хората да не си хабят времето и да търсят сериозни теми, а направо на веселото :-)

Интересуват ни държавните служители, които ги създават. Без тях всичко е ПР акция.

E,й? А,кой ще разбие Боко тиквата и компания?

това що ни вълнува? разбили били. ама тартора не са хванали какви са разбили? мрежа от хора. хора се рекрутват...

българският народ е много, много прост!!!

Митьо очите пак не е осъден. Дъщеря му поела бизнеса .Уж все ги разбиват ,а непрекъснато се множат.

Баааф мааа му. Рафи Ланеца под протекцията на високи държавни служители, и двама полицаи от силовата му група. Излиза че високо държавните ни служители са замесени заедно с Ланеца. Бааа си кой ни управлява.

Боко Турската Тиква от Африкански произход си маха конкуренцията.

Очакваше се подобна тъпотия под такава новина:) Ти какво препоръчваш? Да ни ги закачат най-веоятно, а? Ама и тогава ще квичиш....тогава ще е: ето, не ги закачат, щото си плащат:) да ви ева в дебилите прости!:)

Хубаво име си си избрал:) отива ти на тъпотията:)

Както обикновенно - ЗА НИЩО !!! Модно ревю на новото и елегантно оборудване на спец службите , да видят всички че са като Американските и толкоз !!! Доколкото разбрах от статията - Баш разбойниците се ''издирват '' , което за България е доста обичайно и разтегливо понятие , защото ако ги намерят могат и да кажат имена , които не бива , та затова може и да не ги търсят много , другите ще ги пуснат след ден - два , малко ''проверки '' и всичко свършва с това !!! Театър разиграван вече 30г. !!!! Дори вече и в Папуа Нова Гвинея знаят какво е България и как стават нещата - Показност за пред ''началниците '' от Брюксел !!! ''Гарван на гарван око не вади...'' е казал поетът !!!!! И най-простия и глупав човек знае , че ако управляващите са ''искали '' можеха да разчистят България още преди години - 10г. Не е никак малък период - Защо се сетиха чак сега ?!

що преди 10 бе? а преди 20 не можеше ли? или тогава щото комунягите управляваха , та..простено им е:) кретен:)

Реклама и нищо повече!!! За жалост!!!

Ииииии...голямо набиране, само и само да го изберат тоя простак Гешев!

Разбихте ги и сега ще ги пуснете и акцията ще си остане в медиите... Ако ги вкарате в затвора добре,това ще означава разбиване,но не и да полежат в ареста и после да ги пуснете!

а кога ще намерят 500-те милиарда от краднати от българия, а?

Ами има едно лято и едни кукувици...

само 500 ли бе? не станаха ли вече 1500?

а кога ще разбият мрежата на европата, която е хванала и души популацията у нас, а?

Ако, са намерили поне половината от тези десетки милиони- заслужават поздравления! Ако ли не са- да питат как става това домошарите дето са опукали някаква плейметка с 400 000 лв- само налични във апартамента,без сметки в банки и стойността на жилището. а може да кара и лъскава жипка. Страна на неограничените възможности!

до 1 седмица ще ги пунат, а човека ще е с високо кръвно, болни бъбреци и т.н.

Когато не внасяш в партийната каса...

Търках , търках билетчета от националната лотария и ми се падна свинска Чума ! Голямата печалба хахах ! Търкайте билетчета глупаци те са за Вас слабообразованите плиткоумници ! А дано ама

Може ли зам.-главният прокурор да отговори защо тази наркомрежа не е разбита досега? Ама така лекичко да отговори, да не вземе да пометне горкия.

Как е допусната да се създаде! Паразити в организма на народа. А от този народ произхождат управляващите партии! Но тях това не ги засяга! Те от това не се трогват - естествено не техните деца страдат!

Паразити в организма на народа, казвате! Визирате наркобандите, да така е! А политиците? Не са ли и те вид паразитираща прослойка, която ни опиянява с празни обещания? Та между наркотика и политика има голяма прилика - и едните и другите сами си ги избираме, страдаме от тях и пак ги избираме ...

Най-големите паразити това са ГЕРБ и всичките им метастази

Не ГЕРБ и всичките им метастази, а БКП и всичкте ѝ метастази - БСП, ДПС, ГЕРБ, ВОЛЯ... СЛАВИ

"Има данни, че бандата се е ползвала с протекция от държавни служители." Ако имат само данни накрая ще излезе че пак нямат доказателства... е, тогава що бият тъпана за този кьорфишек;)

тези 15 още утре ще бъдат пуснати 10, а останалите 5 -след 72 часа ....До съд я се стигне, я не....

А Джаро и Иво Андонов ?

Голяяма реклама н гешев. Гомямо пробутване.

Глупости на търкалета хора ! Fтвличат ни вниманието от факта, че влизат десетки камиони в страната със свинско на по 20 и 25 години от Испания и Италия от резерва на EU. Имам познат шофьор който чака пореден ден на пристанището в Бриндизи и казва, че качват с приоритет по 30-40 хладилни камиона за България със свинско от резерва на EU. Направи ми се гади какво ще ядадат децата ни след някой месец в училище.

Искаш децата да ядат месо заразено с африканска чума ли? Или да не ядат изобщо? Или заради болните прасета да оставим нарко дилърите и престъпниците да си правят каквото искат ли? Тъп недоволен и не знаеш какво искаш и защо, българска работа.

И как точно твоя познат разбра че 30-40 хладилни тира превозват от резерва на Испания и Италия , може би на платнищата с големи букви пише кое свинско от коя държава е и на колко години. Ха ха ха , типично по български всеки всичко знае особено тираджиите на Бриндизи.

троле, много са ви плоски и тъпи вече фейковете и измислиците:) и 5 годишни деца ви се смеят и ви се подиграват:) кажи на началниците си в тролефермата, че трябва да измислят по-оригинални и добри фейкове:) Бриндизи, камиони, резерва на ЕС със свинско:) хахахахахахахахахахахахахахахахахаха...бахти кретените:)))))))

Сега дейстеителните наказания ще покажат дали това е истинска акция, или поредната “Пунта Мара” на прокуратурата и властта!

След 8 години ли ? Едва тогава мижеш да очакваш "действителни наказания", ако изобщо се стигне до тях !

Едно голямо браво за това! Интересно е обаче дали са идентифицирали и заловили всички по веригата и анализа от кога тази група е действала и с какво са се занимавали тези, особено главатарите им преди тива, кои са техните авери, евентуални покровители, бизнес-партньори.. Защото парите, спечелени от престъплфния длед това някъде някак си трябва да се изпират. От някого...

Кого назначиха за негов заместник.ганьо цървула ли..

И този е спрял да се отчита на шефовете в МВР, Парламент и т.н.! Лоша идея, сега ще гние в пандиза.

Обикновено тези рекламни акции са в резултат от неразбирателство и лакомия по веригата на мафиотско- държавните структури. Едва ли ще има сериозни последици за " баш-- майсторите". Освен, че сега ще пуснат процент и на юридическата клика. А колко добре би-било наистина да се спре тази напаст, която заплашва децата ни.

Дали не тече преразпределение на пазара и пълнене на едни каси, дето са се поизпразнили покрай масрафите за електоралните единици? Ще се разбере. Рано или късно. Важното е наркотиците да намалеят до минимум, което е съмнително предвид печалбите, дето се прибират. Интересно защо преди 1990г. нямаше наркодилъри и такъв вътрешен пазар за наркотици? Защо ли т.нар.хайлайф се друса? Болестите на лъжедемокрацията ни настигнаха много,много бързо, а и ако няма потребление май няма да има и предлагане.

Това не заплашва децата ти. Ако твоите употребяват това е защото си се провалил като родител и не си им дал правилно възпитание.

Ако се съди по описваните огромни печалби, провалените родители би трябвало да са прекалено много. Без да споменаваме и баш-развитите демокрации. Така, че добре е да не се превъзнася човек и да мисли, че е нещо много повече от другите. Традиционното семейство е подложено на голям натиск. Заплахите в съвременното общество са прекалено много, умората от борбата за оцеляване и статут също. Така, че добре е властите, които са отговорни, наистина да си вършат работата.

Ако управниците си вършат работата , както трябва , нито един дилър не трябва да се разхожда на свобода и то до края на живота си !

Намериха пари за онкоболни, за деца, за бедни, за лекарства или.....за партиите!?!? Реклама за Гешев нищо друго!

Какво искаш бе нещастник?!? Хората се опитват да си вършат работата! Защо под всяка хубава новина неудачниците трябва да серете лайна? С какво сме ви длъжни останалите хора на тъпунгери, като теб? С какво бе, лешпер безмислен?

Ако 30% се опитват да си свършат работата , другите 70% са се набъркали в кацата или им снасят парици. Толкова дълго без протекция,чадъри, навеси и къщи за приятели няма как да просъществува нито една банда. На мястото на уж разбитата банда веднага ще се намърда следващата, с още по-големи чадъри,навеси,заслони и така, докато не бъдат отрязани и ръце и глави на октоподите...

Така си свършиха работата, че ЛАНЕЦА е на свобода, а са хванали само "сенджирчета"!

именно "опитват се" да си свършат работата, за която получават заплатите си ! Ако аз утре отида на работа и се "опитам" да я свърша, а просто не я свърша, ще ме изгонят на момента ! Не зная дали ме разбра или си зает възторжено да цвилиш на подобни новини!

Кикирики! Нещо се ядосваш на истината за ментеинформацията! Ти видял ли си 2 мил.лв. спестени от крадливите управници да са дали един лев за хората, които умират, защото са възпитани да не лъжат и крадат като тях, а може би и като теб! Нещастник!

ако "останалите хора" сте просто едни "лапнишарани" аз каква вина имам , че се чувствате нещо длъжни някому ? Предпочитам неудачника пред лапнишарана....!

Сори, ама кой спа толкова време от бандата на Радо Ланеца от малка да стане на голяма?!?То да не би да стажа за 2 месеца тази работа? Бая хора има за уволнение....

"Корумпирани политици раазбили либерална наркомрежа, ццццццц" xDD

наистина е разбита!

В Добитъколандия само мор на прасета и наркотици.ха.ха.ха

До кога ще бъдат покровителствани такива? Хайде да видим до колко дни ще ги пуснат всички?