Разбиха нарколаборатория в луковитско село

Открита е и инсталация за отглеждане и сушене на канабиса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В панделата тия гадни твари! Жалко, че не бяха във Филипините, ген. Дутерте ги отстрелва директно! Дрогираната измет, дилърите всички наред!

в последно време тези лаборатории са повече от ЦибаЛаб

Ядрото на българската икономика...

ОкръжнотО прокуратура Окръжното какво? Вярно, че е рано, ама нямате ли поне един коректор бре? А и ги преглеждайте статиите преди да бъдат публикувани.

е заскубана от гъза на Боко Тиквата

Марихуаната е полезна билка, но не и наркотик

Глупости! От кога марихуаната е престъпление в България. Не е лаборатория за ТНК олио!

АБЕ, КЪДЕ Е ГЕШЕФ ? #легализация

Tова е оранжерия на Павел Вълнев ,в момента Гешев пътува за селото за да задържи взжни улики на това престъпление градински пръскачки,кухи пластмасови лейки и течни сащ торове

къф вълнеф,митку ер в арестъ

Глупости! От кога марихуаната е престъпление в България. Не е лаборатория за ТНК олио! He се е сетил да пусне зайци и елени да изгризят листата. Какви доказателства! После ще извика журналисти да снимат Гешев как се разхожда въоръжен и готов за лов. Пак заповядай!

Като не са се отчели на бибитко и с гласове ... така става .

ДОбре, че е билката, за да има ушев повод да отчете някаква дейност и да оправдае милиардите годишно! Я кажете колко лаборатории за амфетамини разкрихте, защото аз за един удар не съм прочел до сега, а те са много!!!

И сега какво се оказва? Българското село не е умряло, а се е преквалифицирало ... Без майтап, марихуаната е растение с много голям пазарен потенциал и имаме шанс в този пазар (тук расте добре заради климатични особености). Дори простите македонци се усетиха и сега там усилено се инвестира в тая култура. Не простия канабис (който си има други полезни свойства), а именно този с наркотичното вещество. Отделно, когато се разреши производството И търговията (само от лицензирани фирми за лицензирани цели) тогава нелегалните играчи няма да им е толкова изгодно, а държавата ще събира доста приходи.

Е те вече и децата знаят защо не се легализира. Виждали сме при сухия режим в САЩ кой печели от тези забрани, виждали сме че не работят, виждали сме какво става като паднат.

Аз пък си имам доматено-босилекова лаборатория - 12 квадрата с дървена конструкция и найлоново покривало. Идиоти-журналисти...