Разбиха мрежа за нелегални боеве с кучета в Пазарджишко, 23-ма са задържани

Край панагюрското село Елшица е открит специално проектиран ринг, оборудван с метални заграждения и осветление

Обратно в новината

Коментари - Разбиха мрежа за нелегални боеве с кучета в Пазарджишко, 23-ма са задържани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

легални кучешки боеве ? А ?

20 мъже и 3 жени с 38 леки автомобили и джипове !?!?!?!?

Ефективен затвор за тези изроди!

Споко...след 24 часа са си вкъщи ;) ...

Другите са избягали ;) .....

Дано в следващия си живот се прероди в куче!

... тия с картофените мозъци сега всеки с активна присъдка за хазарт че там са най-големи .. след тва с всички други по закона ... и ги пускате в ринг в затвора с по-умни от тях индивиди от махлата да си правят спаринги и залози колкото си искат .... все пак това са просто биологичен отпадък в човешка форма ... нито трябва да има жал нито милост ... но като знам законите и тия дето ги налагат ... поне им дайте имената , мястото го знаем ... бих платил на всеки да им натроши картофените овали над раменете ... а аз мога да си го позволя без да правя залози .... Терминал(НО)2

А сега ги затваряте в една клетка с кучетата и три дена да си правят компания...

Потрисам се при такива новини...не че не знам, че съществуват по света всякакви извращения, плод на човешката природа и липса на разум/интелект....Но е зловещо, когато видиш, че ей там, близо до теб, се случва нещо такова... И все отказвам да отворя и да прочета...че се разстройвам от такива реалности, но не се сдържах сега...и такава силна омраза изпитвам към тези индивиди, че им желая цялата вселенска болка и гняв да се изсипят върху им, и да изгният те и поколението им като долни твари, незначителни...точно както са се отнесли с животните... А относно това, че е имало и жени...ужасяващо е. Тези твари може би имат деца. Или ще имат. Изроди...

Ако за нарушаване на ковид-карантината вкарват за година в затвора, тези изроди заслужават най-малко три години в Сливенския! Баси... И жени имало там... Жалко нещастници. Поне по десет бона глоба да им лепнат дано, ще се гаврят така с животните..

Предлагам няколко боя и за тях да се организират долни мърши това са най долната измет без всякакви скруполи

Тия всичките трябва да ги затворят, като в някои филми на ужасите, ама всички заедно в една сграда и никой да не може да избяга. Без храна и вода. Победителят ще е последният жив- неизяден!!!

Катастрофи и убийства по пътищата, каналджийски далавери, бой с кучета - през последните 2 години нищо не остана от държавата ни.чашков е един мръсен милиционер , учил в симеоново. рублен само това и чака - той се вижда като пут.ин. лятото копейкин ще ни довърши.