Разбиха мрежа за фалшиви сертификати за ваксинация

Лекар от Мецицинския център в Кюстендилската болница издавал удостоверенията за имунизация. Разкриване на престъплението започва от Велико Търново

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

36:&fhkiyrs

Нудобната истина без заобикалки. Полицайте да гледат особенно внимателно, за да знаят кого да гонят, че да не гоним ние тях. Базата данни с всичко за тях изтече от хлапетата който ги хакнаха https://www.veoh.com/watch/v14215136078qaqQZb

на тебе защо ти пука кое е фалшиво и кое не след като ти си ИСТИНСКИ и скоро ще си отидеш по един достоен истински начин.

ПРеболедувалите никой за нищо не ги смята!!!! А сега кажете преболедувал с "фалшив" Сертификат, не е ли с по истински от ваксиниран със съмнителна защита!?!?!? Преболедувалите с антитела/Т клетъчен имунитет трябва да получатнезабавно права... До тогава бойкот на "Зелен сертификат"

После що имало ваксинирани в болницата…

И в Израел ли е така според теб ?

Хванаха всички контрабандисти, мутри и всякаква друга корумпирана гняс - лекарите са им в очите. Я всички лекари марш на запад и да видим какво ще правите. Между другото 30 години сме без правосъдие и полиция - очевидно без тях може. Ама без лекари ще се мре. Относно ваксинираните нали ви е ясно че и вие можете да се разболеете и че сте преносители на вируса?

За двамата по-надолу. Престъплението за което могат да ги съдят е издаване на документ с невярно съдържание с цел личностна облага. А това до което ще доведе тая глупост, и че българските сертификати няма да бъдат признавани извън България. Което ще причини огромни проблеми на всеки който иска да пътува извън България. И между другото вече хванаха извън България няколко човека с фалшиви български сертификати.

Пак гръмки заглавия и нищо доказано, само някакви твърдения. След месеци съдебни дела - най-вероятно ще бъдат оправдани, но внушението остава.

"Във Велико Търново са задържани четирима заподозрен" Защо са задържани? Кой закон са наручили?

Причинилн са смъртта на невинни хора.

кои невинни хора? Имена? Дати? Местопрестъпелние? Доказателства? Ако нямаш доказателства си подсъдим по наказателният кодекс на република България за клевета! Как може в 21 век с такъв религиозен фанатизъм да се говорят публично подобни наизустени лъжи и клевети???

"Рентгенолог издава сертификати срещу 500лв. На неваксимирани" ......няма ли нарушение и доказателства? Искаш всичко ли да ти изпеят....дей и аниваксърите ви безмислени