Разбиха две наркооранжерии в столицата (видео и снимки)

31-годишен мъж отглеждал наркотичните растения на два адреса в София, единият от които бил в затворен тип комплекс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде легализация на тази трева и край. Много по страшен е алкохолът, що не го забранят. Виждали ли сте 12- 14 год. деца в парка пияни? Ужасно е. Кой им продава алкохол?

Още преди години Велизар Енчев настояваше да се разреши употреба на трева за лечебни цели. Но нали не е в бизнеса на Шиши и Падишаха - той се занимава с амфетамини, не се дори дискутира. Хак да ви е! Ще чакаме Падишаха да си отиде по реда - дай, боже поскоро от власт и тогава няма да имаме диктатура.

Айде сега идете и в Лозенец , на ул.Крум Попов ,ъгъла с ул.Гребен планина и натоварете служебния микробус.

Пълни глупости... На улицата пред нас(пиротска) търговията си върви с любезното съдействие на органите.. Европа не е сляпа... пък и ния си я информираме, как (не)работят органите.. Само отчитане на дейност с глупости..

Радвам се, че държавата демонстрира такъв прогрес след поредния унищожителен доклад на ЕК. Ние доказваме, че не живеем в паралелна реалност и предприемаме истински мерки, срещу истински престъпници. Може би след подобен уред даже ще открият и братя Галеви скрити зад някой стрък, прегърнали Митьо Очите, ронещи сълзи пред родните полицейски орли! Молодец!

...сменящи памперса на големия Маргин, че нали беще болен и замина да се лекува, а брат му го придружаваше.

А легализация КОГА ? Докато някои се борят с тревата други, по-умни страни и отделни щати заработват нелошо от това. Освен пряко създадените работни места се дава и мощен тласък на туризма. Отделно са немалките данъчни постъпления. Но има ли смисъл да се разговаря с хора, които не искат да направят печелившо дори производството на цигари ? Печелившо за производители и дребни търговци се има предвид, не за мафии.

Прости комунисти, какво очакваш...

Да бе, чакай на марихуаната да ти оправи държавата. Оосвен гадната миризма на скунк, нищо друго няма да донесе. Нали живея на място, където я легарозираха, освен, че като чакаш на някоя опашка може да ти стане лошо от миризмата, след като някой лузър/ка е пушил, друго няма да се случи. Идиотско е да се смята, че една държава ще просперира, използвайки слабостите на жителите си и не ми обяснявайте колко е безобидно да се пуши трева, виждам ги пред очите си -неадекватни и кротки като добичета.

Голем удар - неколко стръка гръсте. По мое време това стигаше за една обикновена петъчна вечер

Браво на колегите от това ,което имаме като органи на реда . Вие счупихте гръбнака на онова, което имаме като престъпност, или както подчертах преди - счупихте това , което имаме като гръбнак на престъпността !

ама той ги е отглеждал за лично ползване бре!

кастрация с две тухли!

Гледай да не си удариш палците...

24 часа арест ...... после условна . Е те тва е сериала !

А мостри?

Ееее... кажете къде ще запалите стоката, да идем да "подишаме" с брат ми...

разбийте и някое цехче за амфети

Те са от наште

Ааа не , там е Силно Мой Човек, нали знаете - аз съм строг и справедлив , ама съм кАзал , там да не се пипа.

Будала! Хвалил се е някъде.