17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде да видим до къде ще стигнете да ви се невиди и службогонците .Като ви скръцнат със зъби и ще забравите за всичко.Какво се правите на голямата работа , хайде стигнете до този дето командва цялата тая шайка , ама не смеете .Няма как такива кухи фирми да печелят ако някой не стои зад тях .Чакаме да видим резултата ама май всички го знаем -ЕДНА КРЪГЛА НУЛА.

БРЪНКА ВЪВ ВЕРИГАТА. НО ПОСОКАТА Е ВЯРНАТА. ОТ НАШЕТО ДДС В/У ХЛЯБА И УЧЕНИЦИТЕ В НЕЧИИ ЛИМУЗИНИ И ПАЛАТИ.ВЪВ ВЕКА НА ИНФОРМАЦИЯТЯ ЛИПСВА СИНХРОН МЕЖДУ ДАНЪЧНИТЕ ИНСТИТУЦИИТЕ. ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ ЗА ЛИПСВА НА СРЕДСТВА ЗА СОЦИАЛНИ РАЗХОДИТЕ В ДЪРЖАВАТА.

Друже Тито, как ше се оправяме ние бе ? Защо бе друже Тодоре ? Как защо бе? Ти с твоите певци и аз с моите крадци, докъде ще я докараме

Забранете офшорните фирми и зони бе калтаци. Хайде да ви видим. Те са съвкупност от престъпни компании и зашифровани западни хайдуци. Ето Жирардели казва че неговата компания е офшорна. Т може да каже всичко но кой ще провери кои са другите боклуци в тази компания ? Не може. Защо ? Защото капитала е създал тези офшорни зони за да се влагат там мръсните пари и никой да не може да провери. Даже Английскатакралица я показаха с фирма на Кайманите, да не говорим за нашата мутра тлъста. Тръгнали да се занимават с глупости и дребни далавери

Tr.bivol.bg там излиза целият регистър на фирмите в БГ.

Кметовете също в ареста ехооо.

А кога,специализираната прокуратура ще влезе в парламента ,че там са най големите хайдуци ????????????????

А златни монети с образа на Доган има ли??

български кмет не може във никакъв случай да е замесен във такива измами,защото във кабинета на всеки български кмет виси портретът на дякон Васил Левски за чиста и свята България и ги наблюдава местните феодали да не се замесват със далавери,кражби,корупция и измами. Така че аз мога спокойно да спя,че българският кмет никога не прави далавери,ето по имотите им ще ги познаете!

това там са турци с тези алтъни няма кой да е друг Забрана на дпс!

Стига фойверги и после................... нищо .

Стига вече, останахме без спонсори!

кметовете и общинските съветници никога не са замесени и са чисти като сълзи.Гарантирано от ГЕРБ

Тартора е БСП активист!

тези хора си имат други хора един вид като предпазни бушони!

Заслужено България е най- корумпираната страна в ЕС.

Как ще се събиаме на Бузлуджата. Кво ша праим сия. Нема спосори , нема кебапчета, нема кой да плати рейсовете до Бузлуджата.

Спонсорите на бесепето хептем свършиха

Прав е Гешев!Акциите са успешни и сложни!Поздравкения!И разбира се повече подкрепа на спецпрокуратурата ,така или иначе ще се оцени!Продължавайте,както се вижда има много за чистене!

akud

хахах във всеки окръжен град имам по няколко подобни групировки, който ощетяват хазната поне с 1 милиард на година

предполам,че една част от тези хора вече ще се е омела във Германия и ще подкрепя тамошната икономика като честни и мирни европейски граждани!мафията не е проста и елементарна!

Браво на Спец. ПРОКУРАТУРАТА и ГДБОП. Много добри и професионални акции. Да продължават и догодина в същия дух.

Eто какво разумно нещо призовава нашият български президент господин другарят Румен Радев,да се помирим и да се обединим и да градим бъдещето на България!каквото досега при различнте правителства и партийни бизнес групировки е постгнато,при СДС,НДСВ,БСП,ДПС,ГЕРБ,ОП,техните обръчи от фирми,монополи,картели и лобита са съвременните работодатели,и да не клатим лодката за да не потънем заедно!и това трябва да е ясно да не клатим лодката за да сме спокойни,който крал,успял,узаконил да му е честито имането и бизнесът от тук нататък да градим българската икономика!

Чекай сия, от това, което чета, разбирам, че въпросната "банда" е печелила обществени поръчки в бжджетната сфера, както и по Оперативни програми. То си има комисии за оценки на предложенията, подписи се слагат. Поне така е по ЗОП, ако не греша. Преди всяко едно плащане към Изпълнител стоят поне четири подписа, но тези съждения ги оставям в главата си.

Става въпрос за малки общини които сами обявяват общесвени поръчки за по малки суми които се контролират само от тях.В случая са разбити около 20 носъздадени фирми на социално слаби контролиран от една група бандюги!Добра акция!

Хващат 4-ма безимотни собственици на фирми, и сега тепърва предстои да "разследват" дали кметовете са свързани с печеленето на обществените поръчки! И на децата в детската градина е ясно, че обществена поръчка се печели единствено СЪС съдействието на поръчителя, демек кмета в случая. Е, хайде разследвайте, най-вероятно няма да откриете свързаност. Само предизборна прах в очите на избирателите.

Има ли Ел. гривни за всичките? Майка ни Цеца каза, че били само 200 броя...

От КТБ липсват 5 милиарда, вие иззехте 50 милиона. Успеваемост...1%. В частния сектор щяхте да подлежите на дисциплинарно уволнение, че и затвор може би, тука се снимате и давате интервюта.

В частния сектор затвор... Брейййй

"Разбиха данъчна банда, спечелила търгове за милиони" ! Заглавието на статията много говори !? Търговете се организират от управляващите - кметове и министри, това значи, че бандата работи за тях, т.е. за ГЕРБ !

.....директно наблягат, че цялата банда са били в един момент в дадена стая, силите за борба са разбили вратата и са ги арестували. Бая голяма стая трябва да е било ?

И все пак нещо добро започна да се случва.Дано доказателствата издържат в "съда".Малко съмнително ,като знам какви са им кадрите там.Познават само шума на парите.

поредните спонсори на другарите,които паднаха от коня/не от Курнелиният/...

Как се наричат тези ,които от дома си имат кабелни телевизии,а тези дето монтират сателитни чинии къде плащат данъци?

кат видях заглавието си помислих че са от Луковитско Червенобрежкия район ама се сетих че там са гербаджии

Е, как става печеленето на търгове за ОП без активното участие на управляващата администрация ??? Не, не става ! Тогава чакам и лица от държавния апарат, корумпираните в този случай, да бъдат арестувани също и то с пранги на ръцете и краката, защото са далеч по-големи престъпници от Иванчева, ако предявената й вина изобщо бъде доказана !!

Ами до тук добре, но не е точно така...да те "ударят по джоба". Да не се хвалят колко са парите от гаранции, ако ще и милиарди да са, това няма никаво значение след като престъпника си е на свобода. А той мисли по друг начин - хайде сега че ми конфискуваха 5лв и 5лв платих за гаранция...значи предколедно ме контузиха 10лв. Значи имам да избивам сега поне 15лв... И колелото си върви

точно така, оказва се че паричните гаранции са "глоба от съда за непослушните". Които пък от друга страна ако са в затвора, няма да мислят наистина как поне да си "избият гаранцията"

Тези се саморазправят с опонентите на ГЕРБ. Доверивто в тях е ниско и още повече ще пада. Никой не вярва на лъжите и самохвалствата на тези псевдо прокурори.

Ръцете им светят ли? Що не ги виждаме оковани? Щото са близки на определени партии и щото само са си правили свои далавери, не са пречили на строителната мафия?

Борисов нямало да управлява ОФИЦИАЛНО с ДПС. А НЕОФИЦИАЛНО?! За неофициалното им управление и дума не обелва.. Изтъркахте си клавиатурите да пишете за порциите от тортата при тройната коалиция.. Ама сега за порциите и думичка не обелвате... Например, как и срещу какво ДПС гласува ЗА 16 милиардния заем на Боко Втори.. Или как сега Дани Ръбала ша пази общинските съветници на ДПС с "новия" УЖ закон за КОМПИРА.. А в туй време - ЦацаАРИЕЛа и КОМПИРА, три пъти препраха Прасчо в снежно бяло.. Че и дупетатите на ПП ГРОБ в парламента по поръчка и спИциалните му закончета със ЗА гласуваха..

А колко общински служители са арестувани? ащото без тяхно участие е невъзможно да се реализира такава схема

Поредната ПР акция. Залавят ги звучно и после съдът ги пуска тихо-тихичко и те си продължават спокойно с дейността.

Трябват партийни ресурси, 4 тона луканка, космически държавни субсидии ... всичко!

Като видях заглавието и се уплаших!!! Като пишат че бандата е данъчна, помислих че бандитите са от НАП

Ами от там са. Е без тези дето вече ги избиха!

И кво стана сега с кръга Борисов? Или това е другия кръг?

Този чисто нов европейски закон за обществените поръчки, разбира се вече с няколко изменения, за да се отчита юридическа дейност и обществена ангажираност от НС, как така работи перфектно, няма нарушения? И изведнъж пак данъците разкриват схемите и измамите, който са допуснати. Грандиозно разследване е това, добре е да се разследва и законодателната дейност.

От коя партия са кметовете на тези общини и защо и те не са прибрани на топло?

Е щото са от правилната партия... Ако бяха независими да сме ги видяли досега и оковани.

да те "ударят по джоба". Това е един от най-сериозните способи за борба с организираната престъпност. Само паричните гаранции по дела тази година са над 2,5 млн. лв. Тоест, мерките "парична гаранция" са най-високите в страната в Специализираната прокуратура, защото ги съобразяваме с реалното имущество, с което разполагат обвиняемите лица. За нас мярката за неотклонение "парична гаранция" е много сериозна, защото гарантира, че при едно отклоняване тези парични средства ще влязат в държавата", каза още Иван Гешев. Интересно е и като влязат в държавата в кой джоб ще идат. Ама това май се забравя. Важното е да може да се дава - напр. 100 млн. на тия да не протестират през председателството.

Да обясним за какво става въпрос. Една група хора, близки до една партия, организират такава схема. Даже и на децата им е ясно, че в БГ откакто сме "демокрация", обществена поръчка не може да бъде спечелена от случайни хора. С цел замитане на следите, фирмите се регистрират на тъмнокожи и неграмотни субекти от една раса, населяваща голяма част от БГ територията. Всичко върви по план, докато един ден плащанията към партийната касичка на една партия, която се ръководи от Банкя, спират.... Тогава се намесва цялата държавна машина. Не за да се съберат само данъците към държавата, но за да се приберат и "данъците" към партията. П.П. Нека от Камарата, вместо да вадят камионите по улиците, да обяснят как се дава регистрация и лиценз за такива категории, като няма как новосъздадена фирма на бай ман..гал да покрие изискванията. Да не говорим за фирмена история, банкови гаранции, и др. "мръсни" думи.

И аз разкрих група от ? човека, източила ????млн лв и се казва ...не се казва, защото тече разследване. Ами тия мошенници нямат ли си имена, фирми, местоживеене ? Дава ни се информация на ден по лъжичка, за да имитират повече дейност.

Чудя де това за хвалба ли е ? На чия партия са кметовете при които са “спечелени”обществените поръчки ? Дайте имената им ?

Наистина, хубава новина, но как при измами с 20 замесени дружества, 50 обществени поръчки и десетки общини, има само четирима задържани??

Камарата на строителите да вади машините.

без коментар