17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този кмет е бита карта,няма кой да гласува за него.Има цели квартали в район Витоша през неговия мандат нищо не е пипано...

Това районният кмет, на когото изтече мандата ли го казва? Как всичко за всичко умно се сещат в последния момент!

За връзкарите с рушветите обаче ще оставят вратичка.

То от позитано 20 тръгна заразата!

Грешка, не беше за този форум.

То тротоари няма Вие искате канализация. Все пак в тази община си плащаш рушвет да може да гледаш в спалнята на комшията а не за инфраструктура. Дано сменят даскалицата, че не остана въздух и зеленина. Във връзка с зеленината във въпросната община има рационализации. Вместо дървета връз асфалтирания тротоар редят кашпи с някакви растения увяхващи понастоящем. Няма кой да полива.

Мошенници нагли!

В големите градове трябва изобщо да се забрани строителството на жилища и офиси. Ако продължава да се строи както до сега след 10 години в София от единия до другия край ще се пътува повече от 4 часа.

Аман!По времето на Шиляшки, инвеститорите бяха задължени да строят трафопостове и подстанции.Сега ще ги задължат да изграждат цялата инфраструктура, за да може после да плащат данъка за облагородена среда.Хитро! А, на мен например, няма да ми разрешат да построя нищо на бабиният ми парцел, нищо че е урегулиран поземлен имот в район попадащ в границите на град София.Дозите са ви малко, господа нормо творци!

Що за глупости. Какво е това канализация и защо им е? В половината свят няма канализация. Колко е хубаво да се построи нов блок за по 1200 евро квадрат в полето без канализация с разрешение за строителство. Правят се 20 външни нужника и горово. Просто идилия. Купувай народе.

Е, защо ... Я колко хубаво е в "Манастирски ливади" след дъжд. Всички уж на септични ями, а от каналите за дъждовна вода смърди, та се нетрае ...

Късно е либе за китка. Сетихте се навреме, умници!

Правилно. Не! на бетона. Не! на лакомията.

А цената на кв. метър в този район колко е ? Само питам за един приятел...

Вместо да ...ограничавате застрояването, защо не се запитате редно ли е в 21 век, в квартал на столицата да няма канализация в регулирани парцели???

Седесарските боклуци мислят само за рушвета!

Може ли собственика на някой парцел да е виновен, че няма канализация и това да става в столичен квартал? Ами що тогава тоя парцел е включен в регулация, ако не може да се строи в него. Канализацията по улиците се прави от общината и държавата, а за Горна баня плана за канализацията седи от години в паяжина. Като исках преди 20 години разрешение за вода ми казаха аз да прекарам водопровода от около 120 метра разстояние, че да го предам на ВиК.

Аз да ти отговоря, че прилагането на регулацията не задължава собственика да строи. Нито пък ПУП-ове - мупове! А за каналите и водата си прав - прекарваш си - получаваш разрешение за стоеж.

Въпроса беше как ще забраниш на някого да строи, след като парцела е в регулация. А за да прекарвам аз водата през улицата ще трябва да правя проекти и да искам разрешение като за отделен строеж. Това все пак не е работа на отделен гражданин и би трябвало да мога да си правя строеж и без достъп до вода, ама не ми позволяват. Защо? Та трябваше да правя друг финт и т.н.