Ръст на желаещите да се имунизират от 18 до 25-годишна възраст в Бургас

През активните летни месеци интересът към имунизацията е спаднал, но от няколко седмици в кабинета броят на желаещите се увеличава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво стана с 13 милиона дози АстраЗенека, които Боко закупи преди година?

вакцинирай се,вакцинирай се ицкаме цицки цъс вакцина, лаз,два ,лаз ,два,лаз,два

Онтарио , Канада публичен репорт- As of Aug. 7, there were 106 incidents of myocarditis + pericarditis in people under the age of 25 in Ontario. https://childrenshealthdefense.org/defender/public-health-ontario-youth-hospital-vaccine-related-heart-problems/

нов букет от болести и странични ефекти от ковид спринцовките https://www.msn.com/en-us/health/medical/brief-ema-says-gbs-to-be-added-as-side-effect-of-astrazeneca-covid-19-vaccine/ar-AAOdYsj хайде боцкайте се, че срока им изтича.

Ами нормално, хората се учат, вече 3-ма директори на Ковид отделения съобщиха, че масата приети в болници и по интензивни отделения са неваксинирани, също така 99% от умрелите са неваксинирани пак. Хората кой да слушат? Експертите и лекарите работещи в болниците или тука разни емоционално нестабилни анононимни конспиратори, има и доста психично болни!? Нормалните хора не четат мнения на анонимни хора и форуми пълни с таксиджии, сервитьори и тем подобни индивиди изживяващи се като професори,. Когато става дума за здравето им, ходят на специалист дето е учил за това за което ще те консултира!

готов си веднага за трета игла

А ти си поредният анонимен безмъртен всичколог - трол!

отивай да се набоцкаш с един съсирек и миокардит веднага

3евзек

Г-н към 1, Засега като че ли съсиреците ги получават предимно боледуващите тежко и затова в болниците ги лекуват с хепарин. Засега като чели миокардитите ги получават предимно преболедували, дори след уж безсимптомно протичане. Изглежда с г-жа хихи вече сте готови за втори ковид. Спед това трети, четвърти... и така през 6 месеца.

Много моля, полуграмотните да се въздържат от коментар и квалификации.

При под 30 години НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СМИСЪЛ от тези ваксини - числата са категорични и риска от тях е по-голям от риска от ковид. Нищо пропагандата, срока изтича, трябва да не отидат зян тези боклуци.

Ръст на малоумни ли просто лъжете?? На млад човек не му е необходима ваксина. Те го боледуват леко.

В края на септември 1.22 милиона ваксини на Пфайзер отиват на бунището. Пропагандата ще е най-силна до края на месеца.

пропагандата няма спирка, числата набоцкани дневно са едни и същи, но интересът се засилвал.