17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еййй прости хора..... Докато не мине тоя вирус през всички хора, няма да спре да се разпространява... Не го ли разбрахте бе!?!? С ваксини, грип ще ми лекуват.... Смешни и!!!!!!

Падна процента на болните и заразените, дойде малко спокойствие и се опитваме да живеем нормално, но машината е решила да тормози хората и да всява отново паника. Вие сте решили да държите хората в генерализирано тревожно разстройство, докато се зомбират. Трябва съд за вас за тези безумни новини ...

Просто подготвят покорните овце за новата доза против индийсният щам, която ще направят задължителна есента.

Никой няма намерение да ни лекува с тези биологични експерименти. По-скоро целят бавно и незабелязано да уморят почти всички ни със случайни инсулти, автоимунни заболявания, рак или нещо друго към което тялото ще се окаже податливо, години след ваксинацията. Жалко за човечеството. Но не само ваксинираните са оречени. Всички които сме били подложени на тест сме също прецакани, тъй като ж клечката която почти достига до мозъка през носа има литий и много други канцерогенни съставки. Бог да е с нас!

Нямам думи да ти обясня колко си прост!

А ти си професор по какво?

Щом не може да се обосновеш като образован човек, ти явно си много интелигентен. Моето IQ e 145 между другото. Иди се ваксинирай. Заслужаваш съдбата си!

Вярвам в медицината. Съвременната медицина е толкова напреднала, че успешно може да усмърти и здрав човек. А вие се впечатлявате, че имало заразени :(.

Когато човек има воля за живот дори медицината е безсилна :)))

Зимата ше стане страшно, когато всички ваксинирани се тръшнат от грип и имунната им система откаже. Неваксинираните сме също в опасност, тъй като спайк протените се предават от околните ваксинирани.

Волята за живот може да бъде бързо сломена от който и да е представител на медицината у нас !

Тука един е останал без думи вече като страничен ефект от ваксините. Става страшно !

Тогава, отворко като те среже апендицит недей да ходиш на лекар, че да не те "усмъртят" случайно. Дейба и тролове мизерни

Далавера си е тази настинка. Аз се ваксинрах и съвсем съвестно си направих изследвания преди и след това. Антитела, антигенен, плакети, други тромбозни фактори (защото си избрах Астра Зенека). Та на четвъртия от ваксинацията ден IgG бяха до небето, че дори теста не ги хващаше, а IgM никакви ги нямаше (1/8 от положителното). И доктора ми обясни че бил съм го бил преминал. И аз да не го забележа и да изпусна атракцията! Мерките са си политически, диктаторски и тормоз над хората, нищо повече. Вижда се че като хората махнат маските случаите намаляват.

Сега ще видим от кои токсични медикаменти имат излишъци.

Ами то аз познавам едно дете дето отиде с перитонит защото през ноември не било спешен случай, въпреки че имало температура. Било забранено по заповед на министъра, казват. За да не сме се били заразявали.