Рашков отговори на Борисов: Щурмът на простащината започна

По-рано лидерът на ГЕРБ отправи критики към вътрешния министър, като използва и доста цветисти изрази по негов адрес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без пудел за главен прокурор, Рашко Парашко 12-те кенефа нищо не може да направи :)

Подмокряш ли се кат фидиш тулупа а?

Аненцефалът мега простак от Бамкя е недостижим

Бойко е единствения политик в света, който не може да държи речи. Защо тогава изобщо се изправя пред хората и говори!? И говори цинизми. И пак ще бъде осъден от някой. И най-простия необразован човек може да псува, но друго не може. Така е и Бойко.

Че кат може да държи бухалка и РПГ що му са речи на полуидиота?

Ще трябва да отговаря на неудобни въпроси за имотите си Гешев го чака Мдаа

ЦИРОЗАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА....ДРУГАРЮ РАШКОВ АКО НЕ Е КЪСНО ВЕЧЕ .

Колкото повече остарява простия човек, толкова повече глупости почва да говори.

Напротив, "софиянецо", с нарастването на познанието - нараства и мъдростта, но, за да не обиждам всички пожарникари и милиционери, мутрата СИК-аджийска си е проста мутра до гроб !!! Е това е Вашия бивш Премиер - тъпегьос до безобразие - ненадминат !!!

Той и на теб ти е бил премиер, другарю.

Прост си като вожда си. Рашков е юрист с практика от 40 години и много добре знае какво говори.

И този е бил лицето на България в три мандата? Представям си какво са си говорили зад гърба му. Иначе го потупваха за послушанието. Боже опази България от такива "лидери" дето увличат помията на нацията след себе си.

Рашков е просто с психически проблеми. Фактът, че го направиха министър на вътрешните работи просто показва, че именно такъв човек е нужен на Радев.

Прост си като вожда си. Рашков е юрист с практика от 40 години и много добре знае какво говори.

С лекота обиждаш, сигурно много и завиждаш?

Боиковите тролове са неуморими.Лапачката е голяма.

Тя поприключи иииитребе бач много кофти

...ще се справим скоро с теб со камъни и дърве

...нека първо го полекуваме и тогава го бийте та да усети боя БР

Под формата на пътуваща клоунада Борисов и няколко негови бивши министри изнасят спектакли пред шепа гербаджии по села и паланки, наподобяващи старците от народното опълчение (фолксщурм) вяло защитавали Берлин през май 1945-та… Пред тях измъкналият се от бункера в Банкя главатар на ГЕРБ продължава да държи речи за невижданите успехи и разцвет на страната, постигнати от него и съучастниците му в кабинета. Време е да се приключи с този мит, поддържан изкуствено с лъжи и фалшифицирани данни. Последните социологически данни на Галъп сочат одобрение от 58,9% към служебното правителство, начело със Стефан Янев, докато кабинетът „Борисов 3“ стартира своята работа при едва 32% обществено доверие и 68% недоверие, а Парламентът, доминиран от ГЕРБ започва работа при 24% доверие и 66% недоверие !!! КОЙТО Е ДОБРЕ С МАТЕМАТИКАТА ЗА 1-ви КЛАС ЩЕ Е НАЯСНО С ИСТИНАТА !!!

Галош са си комунестично пред и след изборно рупорче и глашатай .

Я виж това на страницата на Ражков! Дали нарочно или случайно е сложена тази реклама? Станете отново мъж

Има няма и се изока от някоя паланка, простакът Борисов. С всеки изминал ден народът се убеждава за причината 12 години да сме все на последно място. А тя се нарича Толуп!!!

Ми как да ти го каже човек, бе праши, нали трябва да го асимилираш с каквото е останало от алкохолизирания ти мозък!

Личи си безсилието на тулупа. Пуска някакви злобни коментари, колкото да не заспи. Иска пак пачки в чекмеджето, ама нямаааа) много се кефя, като му слушам тъпите изказвания)

Е,,,би си майката алкохолик, е,,,би си майката ти казвам. Ти си алкохолик-милиционер и с теб не искам да приказвам...

А на Борисов бих казал: "Боко, простако безподобен, към стрина си Меркел с такива цветисти изрази ли се обръщаш? Заради безобразния ти просташки език ли те "уважават" европейските лидери, както непрекъснато повтаряш? Не за затвор, за изгнание си на някой самотен остров, за да не се зарази някой от простащината ти. А ако наистина имаш приятели в ГЕРБ те би трябвало да те заведат на психиатър. Първо, защото нормален човек не би използвал подобен език и второ, защото със страшна сила дърпаш ГЕРБ към пропастта."

Щурмът на простащината започна, когато надушиха руските агенти в прездентството и Мунчо излезе с вдигнато юмруче, да призове простаците да направят държавен преврат.

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

Кои искат да управляват с мандатът на ИТН? Май всички малки партийки... Не бива

Ще дойде ли време България да се управлява от умни и образовани хора а не от простаци

59% одобрение на работата на служебното правителство. 64% одобрение на Президента. Боковото беше 20%.

Просто момче лапай чурата

на простака може да бъде само само просташки. Комунистическите милициоери от друго не разбират.

Гербастките тролове не са се спряло цял ден и нощ да тролят. Ами хора с тая енергия която имате, ходете да протестирате. Или просто е ясно че ще в видим циганските лица

ДРУГАРИ ...УСПЯХМЕ ... ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ И ПРОСПЕРИТЕТ НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ...ЩЕ СЕ ВИДИМ НА БУЗЛУДЖА .

В1. Бат Бойко рече" с гол ГЪЗ ще ми мачка таралеж", по адрес Рашков! Ами с пълно основание го е казал: Рашо Дамаджаната с 19- те си имота,два от които ПОМПОЗНИ РЕЗИДЕНЦИИ, с високи дувари,зелени морави, луксозни басейни в полите на Витоша,цели 9 часа разпитвал журналист Евгени Михайлов за танковата касета за Пешо танкиста!? Не е ли Рашо един истински комунистически гъз?? 2. Но да си спомним и друга поговорка-" ГЪЗ ГЛАВА ЗАТРИВА"! И нея можем да приложим по темата...Рашовия лаком,ненаситен,нарцистичен,комунистически гъз ще му затрие белокосата МайкълДъгласова глава...:)( В опитите си да се хареса на своя ментор Решетника и на протестърските партии- белким го включат и в новия Кабинет, Рашовия гъз няма задръжки.. 3 И за да завършим днешната ГЪЗНА тема,нека си припомним и още една народна мъдрост:" Едно дупе вземе ли да пърди,рано или късно се ...НАСИРА" Ето сега в пътъчния контрол в Парламата- Рашовото дупе пърдеше цели 2 часа на мокрофона, какви ли не зловонни пръдни изцепи той..Ясно е вече идната седмица Какво да очакваме- ТОТАЛНО НАСИРАНЕ ...

"Гол Гъз Глава затрива." Животът го доказа и този път - Гражданинът Борисов не смее да си покаже Главата на светло.

Е,,,би си майката дебил, е,,,би си майката ти казвам. Ти си прост милиционер и с теб не искам да приказвам...

Хора тук които дават плюсове на тоя тъпанар. Всички гербери ли тука сте наркомани

Аз така като гледам и ти си наркоман.. или малоумен? Или и двете?

Баце, защо ни предаде на тез върли камунизи?

ХАХАХАХАХА .....ГОЛЕМ СИ БОЙКО ...ПИЯНДЕТО СИ БЕШЕ ПОВЯРВАЛО .

Бих казал ,че изпитвам една носталгия ,към продължителна липса на Борисов.Липсва ми неговият гъгниво-троснат глас с провинциално звучене ,липсва ми "задълбоченият " му коментар на ниво селска кръчма ,късно вечер след третата ракия, пред избран публика от селяндурски лумпени с лъснали от алкохола очички. Липсват ми "спонтанните " му, режисирани срещи с "трудови "членове на ГЕРБ ,когато обикаляше с джипа и се снимаше пред всеки ,багер,трактор,каруца,лопата,кирка и бригадирска количка. Когато се ръкуваше с други едно-книжници като него. Подаряваше сака ,панталони ,долно бельо ,носни кърпички ,с една дума ,народен човек. Няма нещо ,за което ГЕРБ да са се захванали и да не са се провалили.За Борисов и заобиколилите го сервилници ,израза ,"Положението е под контрол " придоби нов смисъл.За тях свободното падане,към бездната , се нарича да контролираш падането. Всичко щеше да е забавно , ако не беше трагично и мизерно

Когато човек е безкнижен гамен и нищо не знае, той не знае колко не знае. Ако добавим и характерното милиционерско-мутренско самочувствие на тиквоций, смехът е готов. Но когато такъв човек е представлявал държавата ти пред света повече от 12год., смехът се превръща в ОГРОМЕН срам и погнуса!!! “Литературата може и да помага, кой знае. Но хората, които не четат, са говеда.” Йожен Йонеско БОКО,ТРИБУНАЛ ЗА ТЕБЕ,СИКАДЖИЙСКИ МЕРЗАВЕЦО!!!

""""По-рано лидерът на ГЕРБ отправи критики към вътрешния министър, като използва и доста цветисти изрази."""""" А по-точно ,просташки и меко казано вулгарни, в характерният за него стил, на ниво селска кръчма късно вечер , след третата ракия

Тая тиква защо не се скрие вече?! 15 години само дето и от чешмата не потичаше кото я пуснеш... мисли си, че ще ни управлява 45 години като тато...

Има и по солен вариант:"влизаш в тоалетната,натискаш клозетното казанче,а оттам Бойко Барисов........"Така ще е,докато не отиде при бай Ставри.

От истината винаги боли. А че Рашков е алкохолик всеки в Следствието ще го каже. Както и факта, че Рашков лично е смачкал всички големи следствени дела срещу най-богатите мутри и криминални олигарси през 90-те и началото на 2000 г.! С хонорарите за услугите са 19-те апартамента и резиденции на Канибала, не от нотариалните такси на жена му! Затова Канибала е толкова зъл - най-добрата защита е нападението.

Това ли са последните напътствия от редакцията на ПИК! Самият Недялко ли ви прави инструктажа или Ива?

Не, това е истината. Други въпроси?

"Общата оценка на служебния кабинет е положителна. 58,9% го одобряват, а 28,8% не го одобряват. Останалите се колебаят. Одобрението преобладава при всички изследвани обществени слоеве, с изключение на привържениците на ГЕРБ." "Междувременно, личното доверие в Румен Радев е 64,3%, а недоверието е 22,2%. 12,5% се колебаят, а само 1% не са чували за Румен Радев. Основните (и почти единствени) опоненти на Радев са привържениците на ГЕРБ. Доверието в Радев в последните месеци на практика расте – вероятно причината са именно действията на служебния кабинет." Така че д...го герберопитеци.

Дай на простака власт и му гледай сеира. Комунистът козината си мени, но нравът не.

Прав си! "МУТРА, облечена в "Армани"." Така е Описана в АМЕРИКАНСКИТЕ ГРАМИ.

НЕЕЕЕ .... ПРИКАЗКАТА Е .....ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА ....ВИЗИРАЙ ЧАЛГАРЯ ОТ УЧИНДОЛ .

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

Не попадна на темата,братко.Няма страшно,от възраста е вероятно.Дано да не е от олигофрения,все пак можеш да пишеш.

Уволнен работник от ;надин; търси работа по-спешнст и допълнително

уфашаваш ли ме ........ айде сипи по едно, хлъц!

Това ли са последните напътствия от редакцията на ПИК! Самият Недялко ли ви прави инструктажа или Ива?

ние те помним! Все си в това състояние, просташко!!! Наздраве!!!

Буци, потъваш! Бавно, но сигурно като Титаник…

Мутряка започна да губи самообладание и селяндурията му взе връх. Той никога не е бил особено интелигентен, та сега да очакваме мозък от него. Тлъста селска пръчка.Шопар елементарен.

Защо обаче Боко пак е прав, не разбирам.

Ще ти кажа къде е. Много дълго време юристите от специалност право не позволяваха на възпитаниците на Симеоново да упражняват тази професия, защото хорариумът в школата на МВР е много нисък по много специалности от правото. Там е главно наказателното право, но Правото не е само Наказатекното право. Така че, има стара вражда мезду възпитаници на Симеоново и на юристите от Университетите. Бойко Рашков може и да е пияница, но е много високо ерудиран. Бойко Борисов дори и да ги разбира нещата си е учил за пожарникат и си говори простовато. Забележи, че и Гешев не говори и пише добре като юрист. Недоучили са просто (Гешев и Бойко Б.) А професията на политик е свързана и с изяви пред хората и комунинация с тях.

нас като суверен ни интересуват не мъгляви фрази и неопределени глупости, а правилна и предвидима посока. Изказа ми е все тая какъв е, политиците по-добре да са грубовати но предвидими отколкото завоалирани и плъзгави. Айде наздраве!

Абе Рашков, хората вече са свободни да мислят. Кво правиме сега? Назначен, имотен и тн.

Че педерашков е селски простак е очевадно

“С гол гъз таралеж ще мачкаш” .. Няма такъв простак Остани завинаги в с.Бата Out of politics

Поне е откровен и точен :))))))

Кутат е развързал кесията! Яко!

Радев се опитва да върне червените боклуци на власт , но и с ‘Има Такъв Прост Народ’ няма да успее.

Dj-1

Иване, да те е бе кой те хване. Горските ма на фи

Как придоби със заплатата на държавен служител 19 апартамента и резиденция в София??!!? Самият факт, че Радев назначи толкова дърти комунисти като теб на всички важни постове в държавата, ми говори,че той е или комунист, или марионетка на комунистите, които все още не се наядоха и накрадоха, на комунист все не му стига.. Така че предвид какво представлява самия мазен Рашков, да ми говори какво бил Борисов или другите, не виждам как някой ще го вземе на сериозно и ще му повярвя! За мен по-лошо от това бившите комунисти да се върнат на власт чрез новосъздадените от самите тях партии - марионетки, няма! А както виждаме явно всички т.нар. партии на протеста са създадени от тях! Вкл. и ИТН, и Мая и Ицето и всички други безработни и нереализирани никъде другаде освен на държавната хранилка.. искат пак да крадат.. с 19 апартаманта, и пак не се наядоха!! Алчност комунистическа!

Dj-1

Цял ферман. Боклук герберски. Т Олуп. Нагла мутра

за жалост се родих при комунистически боклуци и ще си умра с тях

Защитниците на Бойко същите като него - злобни, бесни, скачат като питбули като за последно. Нищо, на Бойко не му пука за вас, но с радост ще ви завлече към дъното със себе си, за компания.

За ББ става дума, да не се обърка някой.

Dj-1

разбрахме бе Диди, влюбена си в тулупа, ама не ставаш. Него го оправят плеймейтки за по 5000 поне. Важи за всички лелки на Герб. Ако си Диди де, не Дидко

То същото важи и за РР...

Аз съм фрау Меркел и не съм очаквала такива думи от маин фроинд Буци. Какво стана... Е ЕК друго говори.

Преди време един си бе купил апартамент с дървен навес на покрива. ( заварено положение ) Скъсаха го от снимки с дрон по бтв--всеки ден новините започваха с това.Къде е дрона на бтв сега за имотите на Рашко пияндето?!?!? Защо едни следим а други не?!??! Това ли е ,,промяната" !?!?!

Колко имота са последно за колко пари че всеки герберски трол различни цифри казва. Я да чуем и твоите..