Рашков: Няма акция на ДАНС в МВР и Спецпрокуратурата, прави се рутинна проверка

Става дума за контрол на материали, съдържащи класифицирана информация, уточни министърът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Между Герб и БСП кое е доброто и кое е лошото ченге?

Едно време един ВЕЛИК българин написа книгата "Бай Ганьо прави избори "! Сега виждаме наживо съвременната версия на тази книга наречена - "Един Мунчо прави избори"!

Анализатори от Обединените Арабски Емирства са установили, че ако в БГ започне истинска борба с корупцията, населението на Дубай ще се увеличи с 1 млн. души за няколко седмици !! . (:-О)

Рашков през 90-те години: "Няма убийства и разстрели в България! Това са търговски спорове между бизнесмени!" Нищо ново в репертоара, другари!

Ченгеджийски работи, ...пардон мутренски.

Ама няма как да присвоите материалите за руската шпионска мрежа.Рашков,побесняло комунде такова,отдавна всичко е изпратено на партньорските служби в ЕС и САЩ.пРезидента ви няма да го отървете.

пенсийо, гледай си алцхаймера! Къде си тръгнал акъл да ръсиш?

говореше за полицейска държава.... това, което се случва сега е полицейска държава. Какво може да се очаква от хора, работили по времето на Живков ?!?!?

Газят Конституцията като диви прасета.

Рашков, Рашков малчуганите не те познават, но ние знаем твоят капацитет от 90-те. Позор!

Действия, които не са действия!

ОПГ ГРОБ-господарите на фалшивите новини и дестабилизация на държавата! Браво на служебното правителство! Никога повече ОПГ ГРОБ във властта!

къде е хи хи? Няма ли да заработи нещо?

Кьовеши разследва висш български политик за договори за милиони в МОСВ.

ГЕРБ никога повече няма да се върнат първи на избори, бързо изгряха, но и сега бърза залязват. Следва разбягване на приходящите от другите партии и ново узряване, както бе казал Тома Биков. Преди 10 години вкарваше Борисов във затвора, пък сега го вади. Подобно е положението и с г.жа Сачева.

Румбата: "... а прокуратурата трябва така да си върши работата, че да не се налага отвън да ни налагат санкции" Ако от лъжене и демагогия ако разстяха носът и ушите тоя представяте ли си как щеше да изглежда.

НЯКОЙ ДА ТЕ Е ИЗБИРАЛ?

на туй нахлуване проверка ли му викаш,а?!

потърсете в гугъл следния текст- "Евгени Михайлов разказва как го е разпитвал Бойко Рашков" . Много интересен материал...

Значи всичко е ОК.

червени боклуци!

Ние от ГЕРБ не четем

Да има някой осъден за тогавашните убийства? Няма. Значи, всички са невинни и това са търговски взаимоотношения. Другият вариант е да са били от ревност, но някак не вярвам - всички гръмнати бяха грозници.

Рашков, Минеков, Кацаров - заедно за ГЕРБ :) ))

Що да не проверяват .. аз съм за .. но засега нищо не са намерили а ровят от месец и половина вече. В същото време няма никой който да преследва престъпниците. Целия фокус е да намерят нещо да откачат Черепа и Румбата.

ти не си от ГЕРБ . Ти си червен

ВСЕКИ ЗНАЕ КОЙ Е РЕЗИДЕНТА !! Е....И ПОДЛОГА НА ЧЕРЕПАХИН ДЕ !! ИМА ПЪПКА НА НОСА И ИЗЛЪЧВАНЕ НА ЦЪРВУЛ !!

Да, да, да... Създават чувството, че б.б. им плаща... По цял ден си играят на "тука има, тука нема"...

Боко ли? Той е баш коминиста бе трол недоебан.

Всички свидетели против черепа трябва да им се направи списък ... това е единствената задача която се гони.

Аз съм педал и обичам да ме цепят герберчета. ХИ ХИ ХИ ХИ

Браво на Рашков, сериозно изчегъртване трябва на окопалата се навсякъде гробаджийско-сарайска паплач служеща не на народа, а на господарите си мафиоти. Още веднъж, голямо браво на служебното правителство.

Да се намери какво точно е пратено на САЩ

Прокуратурата не се отчита на изпълнителната власт. Прокуратурата е независима! От кога ДАНС проверява прокуратурата?!?!?! Това вече е незаконно! Как така ще вземат дела за проверка хахахаха това не е редно въобще! Колкото и да кофти ГЕШЕВ това, което се прави от Радев не е РЕДНО!!!!

Защото не можете да четете

Мачкай, шефче!

Интересно! Когато започнаха твърденията за подслушване на депутати обявиха че зад продслушванията стоят ДАНС, националната полиция, ГДБОП и специализираната прокуратура. И въпреки това през цялото време се споменаваше само и единствено ДАНС, като даже цялата критика беше само и единствено срещу тях!? Сега пък ДАНС хем нахлули при другите институции хем не били там, хем всъщност били там ама по рутинна проверка!? Проверка касаеща класифицирана информация, каквато е и информацията придобита в следствие от подслушвания! Но видиш ли само рутинна работа. Още по забавно е как любимият ни министър Рашков се старае да звучи като, че е запознат с всичко това, но на мен ми звучи сякаш няма понятие какво ДАНС правят и се опитва поради някаква причина да замаже положението!?!?

БНТ от 'неофициални източници'! това звучи като създаване на ФАЛШИВА НИВИНА ОТ БНТ?!!!

Прочетох го, Но от това не става ясно Рашков професионалист ли е. Само, че не му се е искало П.Младенов да падне. Не става ясно дали той е професионалист като следовател. По време на комунизма си имаше професионалисти, които бяха сложени от партията, но поне бяха кадърни. А сега са 90% некадърници, всичко кадърно е в частния сектор.

Е Класическа музика в ушите на останалите 85% от българите. Всеки Отстранен ГЕРБераст ,е един проблем по-малко за България !!!

Господа, г-н временният твърди, че няма "акция" - чуждопелтешка дума, означаваща "действие", и следователно , че се "прави" проверка без да се действа?! С малоумните си чуждопелтещини се опитва да лъже, че не насилва прокуратурата. Временното правителство действа като нашественик срещу народа ни. Но ... "Всекиму своето!", Ще има съд, присъди и разплата. Не за чуждопелтещини, а за престъпни действия.

Гледай народе как се прави комунистически режим. наглите се завръщат

в това е проблемът - прокурватурата се очита на пееф, вместо на българското общество! независима била, като почнете с тея опорки от севда...

Това пък чудо какво е ? МВР осъществява пряк контрол върху съдебната власт ? По Закона за ДАНС, контрол има само върху лица с висока обществена опасност. Рашков, ако те чуе Кьовеши, ще ти издаде европейска заповед.

какво стана с подслушването, а? какво стана със заплахите за убийство и разфасоване, а? дребни злобни душици мрънкат, ровят и тормозят хората вече месец и половина...

от неназован източник по БНТ - СЪЗДАДОХА ФАЛШИВА НОВИНА! Кошлуков уволнение на момента

Оказа се че БНТ са пуснали лъжлива новина срещу правителството! Всички се надявахме Кошлуков да бъде от първите отстранени ! Бавят се! САЩ е добре да оттеглят своят платен агент от Националната телевизия.

Всичко ще бъде показано дни преди изборите.

Радев наистина ли на теб са ти наложили санкции отвън? Вярно си каун !

ГЕРБ са подслушвали, ама не са знаели. Справка: последната Панорама