Рашков: Бюрото за защита е пазило само Гешев през 2020 г.

Бюджетът на структурата се измерва в милиони, заплатите - по-високи от тези в НСО, свидетелите под закрила - нула

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига ни показвахте тази противна физиономия

Рашков да каже,от къде са парите за десетките му луксозни имоти и от де тия милиони в банките! Стига е злословил срещу Гешев,след като той самият е за арест и затвор!

Нека се ядат един-друг, само ние с тебе печелим от това. Чърчил го е казал, а освен че ни е мразел, е бил и умна, макар и фиркана, глава!

Днес пуснали под гаранция Митьо Очите. Бенчо Ролса бил зает с прибиране на реколтата и Очите се прибрал сам и скромно - с ламборгини. Утре-вдругиден и Божков очакваме да си дойде. Затова Бойко Чашков е под напрежение - трябва да освободи поста на Главния прокурор. Я за Божков, я за ОЧите..

Освен,че го е пазило му е помагало да си върши простотиите.И това удоволствие е струвало милиони на всички българи.

Дамаджаната пак се разпищолила. Как ли ше реве като го погнат за 19-те имота (и 12-те кенефа)

тъпото рашко копеле се прави, че не разбира какво е са вкараш боксова ръкавица в задника на черепа

Като не става по лесния начин, ще стане по трудния. Както другата свиня Цацарков сам е казал - "на пангара сме". Да на всички свини мафиоти ще им изтече сланинката мръсна съвсем скоро

Това е в следствие на нарочно осраните дела от ПРОКУРАТУРАТА Съдиите нямат избор да отсъдят това, което отсъждат Още ли не го разбра това гербаво лайненце, че мините се залагат на ниво прокуратура, за да се гарантира ялово дело и оправдателна присъда, а? ДВЕПМ на всички гербави мърши!

Никой уважаващ се юрист, няма да се унижи и да се яви единствен кандидат за гл.прокурор. Това е дъното на Ада, където и дявола се срамува. Адмирации за Лозан и другите 7, гласували за България.

Гарантирано от Герб

Нещо такова ни казаха и на сбирката за тролове на Позитано 20. Явно не съм го запомнила добре.. Поздрави на Кутев.

Гешев е основния свидетел на собствената си глупост! Трябва му специална защита и грижи на човека! Дали грижите да са от бяро или друго специализирано заведение, трябва да се помисли, но без защита и спец. грижи в никакъв случай!

И тебе те пази вече 26 години от 11.08.95 г. Ама си траеш алкохолик дърт.

На оня с каскета ли?

Гешев не е юрист, той е каскетатурист!

0 нула защитени свидетели за 2020г,150 малки дяволчета пазят Оня чието име не се произнася

Лозан с апартаментите ли?

малоумник, даже не ти и плащат за тази помия дето я сипеш.

Тоя прост комунист вече ми писна.Да се маха заедно с Муньо

Мхм, след като разбуташ Черепа, целият Свят трябва да те пази. НО предполагам, и това няма да те спаси. Прекалено много противници си създаде Гешев. Силни и умни.

Ужас, изправи ха ми се косите от фактите на Рашков и ния си мислим че живеем а то било живуркане в кочината.... Ужас.

Рашков. къде е Апартамента?

Единствения който се осмели да гони по едри мутри. Как няма да го пазаят. То и от такива като Рашков трябва да се пази...

Раше, кажи как беше с УБО! На вас носеха ли ви доларе?

Рашков, ти си за разследване, заедно с цяла кохорта комундета който знайно как забогатяхте, а триете държавните пейки цял живот. Вместо да Ви тикнат по затворите, българите Ви подаряват власт за да продължите да ги яздите.

Фантазьор, кои мутри е гонил? Черепа? Че той беше техен човек, докато не развалиха далаверата. Всички, които е гонил са били неудобни, а не мутри.

PEYTSCH

Щом Рашков сам казва „вероятно“, а не „факт“ значи няма нищо...Оставка на Рашков !

Е по застрашен от безполезния президент Радев и трябва да бъде охраняван по добре! Рашков да не завижда.

Гешев не е заловил, обвинил и дал на съд нито един голям бандит или мафиот, за какво го пазят толкова той не върши нищо?! Той е болен и маниак.

Ти четеш библията като дявола...

#КОЙ "Всеки нормален човек на практика е нормален само отчасти." Зигмунд Фройд От "политическа реализация" и брутално налагане на "законите" до "Радевото мълчание" Защо журналистите и политиците, и прокуратурата в България не отговорят с факти на един много прост въпрос: "За криминалните концесии относно златните находища в България, които концесии са подписани от няколко държавни служители." Защо журналистите и политиците, и прокуратурата в България, подло мълчат за криминалните концесии относно златните находища в България, които концесии са подписани от няколко държавни служители и това е наложено безусловно от тях върху всички останали хора В България, и то за десетки години напред. Ясно се вижда чрез факти, че тези концесии са нерегламентирана държавна помощ, която е в полза само на един човек и една частна компания за десетки години, а загубите за българските граждани са над 2 милиарда лева всяка година. Всички "български" правителства крият договорите за златните находища. Концесионната такса за "злато", което се изнася във вид на поликомпонентна руда (това означава, че освен злато в рудата има и над 42 още други ценни метали) от България е 1.5% от добитото количество злато и мед. Договорите са само за тези 2 метала докато рудата в България е поликомпонентна и съдържа десетки химични елементи някой от тях по редки и скъпи от златото като: платина, паладий, германий, родий и много други. Германий е рядък елемент и много скъп – 1 920 000 $ за тон. Чрез тези криминалните концесии само от една мина за две години са добити 146,8 тона германий. Това количество е почти равно на добива на германий за целия свят, който е към 85 тона за една година, а един човек и една частна компания само от една мина в България, добиват "безплатно" германий в количество почти равно на добива на германий за целия свят. Това се крие зад криминалните концесии за добив на злато, чрез които се ограбват българските граждани с няколко милиарда лева всяка година. Освен безумно ниската цена на концесията за злато и неплатения германий, там се добиват "безплатно" и още 18 скъпи елемента. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора", ето защо: "Бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден." Но тези факти, никога няма да бъдат показани от "обективните" и "нископлатени", много над 10000 лв. заплата всеки месец, журналисти в България. Докато другите държави си имат мафия, то мафията в България си има държава.

Ти си болен лекува се.

Червени боклуци, не може да Ви се затвори устата бе, а как бяхте напълнили гащите от страх през 1989г..лъжци долни, напълнихте гушите яко от тогава, а Борисов Ви пречеше да продължите да лапате не ограничено.Слънце не Ви огряваше.И Гешев затова мразите, че не можете без проблеми Вие и олигарсите Ви да крадете до без край

Харченето на чужди пари е специалитет на кръга ББ - ДП - Сарай и Сие, бая за рязане има в тая държава...

30 май 2019 Гешев: Прибираме си олигарсите от целия свят по родните места 10 юли 2020 Обвинения за президентските съветници Пламен Узунов и Илия Милушев 30 ноември 2020 Пламен Бобоков с трето обвинение. Пламен Бобоков е разследван заедно с брат му и за незаконен внос и преработка на опасни отпадъци. Пламен Бобоков е на свобода срещу един милион лева - по обвинението за опасния боклук, и 10 хиляди лева - по разследването за търговия с влияние, заради чатовете си с президентския секретар Пламен Узунов 09 юли 2020 Арест на президентски съветници и бизнесмена Бобоков. По търговия с влияние край Пловдив е арестуван президентския съветник Пламен Узунов, който е разпитван 2 пъти по разследването - поради комуникацията си с бизнесмена Пламен Бобоков. 06 декември 2018 Николай и Евгения Баневи ще бъдат обвинени за пране на пари в размер над 1 милиард. лв, обяви зам.-главният прокурор Иван Гешев в четвъртък. 3 май 2019 Обвиненият в престъпна група за данъчни престъпления и пране на пари Ветко Арабаджиев ще бъде върнат утре от Испания. Шестима от задържаните 10 човека вчера в хотели на фамилията Арабаджиеви са с обвинения, петима - за участие в организирана престъпна група, един за пране на пари. При акцията, продължила и през нощта, е открито безпрецедентно за България досега количество пари в брой - 10 милиона лева. 05 сеп 2018 Гешев: До края на деня може да бъдат повдигнати обвинения на Миню Стайков. Собственикът на "Винпром Карнобат" Миню Стайков е задържан за 24 часа. Специализираната прокуратура разследва бизнеса му за данъчни престъпления и пране на пари. "Щетата, която фабриката за цигари в Карнобат е нанесла на държавния бюджет за последните две години, за които предполагами и документираме дейността й за този период, е над 70 млн. лв. и може би повече", 29 януари 2020 "Гешев: Васил Божков е със седем обвинения, обявен е за издирване, сред които за ръководител на организирана престъпна група, принуда, изнудване, опит за подкуп на длъжностно лице, за подбудителство за престъпление по служба. Той е обявен за общодържавно и международно издирване и е подготвена Европейска заповед за арест, съобщи главният прокурор Иван Гешев 10 септември 2019 Гешев: Повдигнато е обвинение в шпионаж на Николай Малинов, председател на Движение "Русофили" в полза на Русия. Това обяви заместник-главният прокурор Иван Гешев по време на брифинг. Иззета е докладна записка за геополитическо преориентиране на България към Русия

Доган е при Слави. Подчинил е и Радев с обещания за подкрепа на президентските. Всъщност ББ беше отрязал ДПС и му спретнаха едно превратче набързо

Поведението му тласка цялата прокуратура към подчинение на политическата власт" А поведението на Рашков ? Говорител и изпълнител на кои персони е Рашков?

Факти няма! Както винаги има пак вероятности, усещания и предположения! Бойко Рашков 22 юли 2021 "ВЕРОЯТНО са се занимавали само с охраната на Иван Гешев - държавният глава не разполага с такава охрана", подчерта той" Бойко Рашков 20 юни 2021 "Данните за необявено имущество в чужбина от политици и съдии МОЖЕ БИ са служили за натиск" Велислав Минеков 21 май 2021 "Имам УСЕЩАНЕТО (!) за корупция, заяви служебният министър на културата проф. Велислав Минеков пред БНР" Бойко Ноев 30 май 2021 "Имам обосновани ПРЕДПОЛОЖЕНИ (!) да мисля, че ... че под ръководството на главния прокурор България е давала фалшиви имена на руските агенти за издирване на Интерпол", каза Бойко Ноев Асен Василев 23 май 2021 "Огромни касови наличности по фирмите ВЕРОЯТНО (!) захранват корупцията" Бойко Рашков, 29. май 2021 "Днес пристигна при мен ЕДИН ЧОВЕК, който такива ужасяващи неща ми съобщи..." Атанас Атанасов "демократ" 20 май 2021 "32-ма висши политици са подслушвани в България. Такава информация съобщи пред Свободна Европа съпредседателят на "Демократична" България Атанас Атанасов. Той се позова на свой “СИГУРЕН ИЗТОЧНИК”.

тези комунисти ще съсипят държавата !!!

Гешев.Знаем,че искате наш човек който само да си трае като предишния главен-трето поколение комунист .За 7г нищо, една дума не каза и за награда сега шеф на КС където и там си кюти на синекурната длъжност.Ама къде е акъла на българите.Толкова ли са балъци та не могат елементарни неща да преценят.Кой лъже и маже, какъв човек е Рашков, откъде идва и за какво се бори. Този ли дърт комунист за който всичко е на писано не е ясен или българите толкова са се смахнали,че ги лъжат ДС агентите и БСП-то пак и пак

Раше, имаш ли запаси от шотландското, че вече ще го варят в братски китай, а аз не харесвам това? Склонен съм и на по-висока цена...

PEYTSCH

„Вероятно са се занимавали само с охраната на Иван Гешев ...“ - това е цитат на Рашков.

Ма много умни, мани, мани :)

Това една жена ли ти го каза :) Я марш да уволняваш журналисти :)

Този психар Рашков кога влезе на проверка, кога излезнаха резултатите? И аз не съм доволен от Гешев! Защо не действа? Кога ще бъде повдигнато обвинение срещу Рашков за незаконен произход на 16 милиона лева за имоти като цял живот е бил на държавна заплата? Кога ще се изясни как шефа на НАП Спецов е продал фирма на клошар с 1,5 милиона дългове. И кога Радев ще върне откраднатите пари за апартамент и заплати на любовницата си в конфликт на интереси? Най-големия цирк е че в мотивите за отстраняването на Гешев е включен законния запис за далаверата на пРезидента Радев с неговия солташак ген.Стойков за укриване на документи за злоупотреба и кражба на пари?

Естествено че закрилника на Мафията - Гешев трябва да се пази. Нали затова беше назначен без конкурс(задкулисно) на този пост от друг знаков мафиот - Пеевски.

Рашков, не отвличай вниманието от себе си. Остави колко пари са харчени са защита на свидетели, ами кажи от къде е произхода на парите ти за имоти на стойност 16 милиона лева и с какви пари си живял през годините като цял живот си на една държавна заплата!

при твоите хонорари кой би се навил да пише бе, фатмак недоебан

Погледни в съседната статия клеветата на Бойко за торбичките с пари за Радев. Къде са доказателствата? Дал ли ги е на прокуратурата? Обаче да клевети. Ако Рашков казва нещо невярно, до утре ще го опровергават.