Рашидов: Жената на Илия Павлов е весела вдовица, а мен наричат "мултак"

Ако напиша книга, ще стане страшно, така че се молете да не живея дълго, заяви известният скулптор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха бе резак ефенди!домуз куйрук талъ му???

Чакай малко Вежди. Погледни само ръководството на тая "много по-нова партия", бе пич. Ми, че то там като се почне с Боку, Чечка Чачева и се продължи надолу всичките са бившо БКП или деца на БКП/БСП членове. Само Лилето Демби е внучка. Не си прав Вежди, не ни лъжи. Комуниста е комунист до 9-то коляно, че и след това.

Как синьт ти Вадим правил ремонти в музея и след това с какви пари е купил хотел в австрийските Алпи. Напиши, как и откъде си крадял, защото грозното ти "творчество" нормален човек и в килера си няма да сложи.

Аз пък смятам Веждито за безвреден и дори симпатичен. Не мога да се сетя за нищо конкретно с което да е навредил на населението като цяло. Малките му лични слабости не трябва да са повод за злост. У нас тези, които не са навредили не са много. С кого обича да пие не мисля, че е работа на някого във форума.

От Мултигруп се е прехвърлил кьм Лукойл, за да цоца и от там също.

Човек с достойнство няма непрекъснато за другите да говори и да изтъква себе си:((((( Жената на Павлов която плюеш в момента навремето бая си я почитал не бие полицаи пред общината заплашвайки ги най безцеремонно...

пияния мазен фес никой не го е наричал мултак, той сам се нарече така, докато нагъваше печени прасета по курбан-байрам , а гладен народ гледаше през прозорците и се облизваше...

Мултак, боклук, престъпник, некадърник, който и епитет от тия да ползват за теб все ще е истина. Нагъл крадлив нахален турчак!

Това пиянде изтрезнява ли изобщо ?!

Все такива са приятелите му - илия павлов, сега бай хой! Най-големият му приятел обаче е питието! Наздраве!

Каквото ще да пишат за Веждито и колкото ще да се мъчат да го очернят, за мен той си остава най българският министър на културата

Разбира се,нали е женен за Мис ВОДКА.

Е, на кого се сърди, когато в Интернет има едно клипче от 90-те? Там подлогите на Павлов се събират на купон с уиски и мезета, а едни смачкани хора, минаващи по улицата, се спират да гледат през витрината и не вярват на очите си. Та на този банкет "бизнесменът" Павлов подарява на Веждито една грамота: "Мултак до живот". И оня тогава беше горд да носи това название.

Приятел бил с Илия Павлов, който искаше да създаде държава в държавата. Приятел с Бойко сега, и как винаги е приятел със силните на деня. Отвратителна и досадна личност, , който все щял да каже нещо на бълг.народ, сякаш той е прост и пасял трева, а той е видите ли бил много умен. Защо не каже, как уговори неестествените лихвени проценти с Цветан Василев, източиха банката му и за която плаща целият български народ. Как не го е срам задето удари полицай и го накара да му застане мирно. Мултак или народен враг, ето това е Вежди Режидов, срам и позор за всяка правова и демократична държава.

вежди поздравявам те с песента ооо колко си прост

Какво страшно ще стане? За някои мултаци като него, може и да стане, но за онези които не са били в лайната, където той се е врял, какво ще стане!? Хайде да не се изхвърля толкова, прави се на мутричка, но си е един обикновен резняк. Как го понася една умна и хубава българка, за нея няма ли свестни българи?

Кой създаде мулти груп и защо?

Г-н Рашидов,как така все сте от печелившата страна на палачинката?Вдовицата била весела ,а Вие мултак,без да сте работили за него?А кой му е давал съвет как и кои картини да купи за офиса си ,и банката си????А спомняте ли си колко пари сте поискали(не че е грешно )За направата на монумент на цар Самуил в населеното място гара Самуил?

art Impostor plagiarist guz

каква култура в изказването на господина ,ужас !

ченгето драганов, което прочете съдържанието на чл.382 от "моралния кодекс на стрителя на капитализъма", който се отнася до пожизнеността на почетната титла главен мултак използва тогава същия хумор, който използва рашидов не само днес. в същност много хора и до ден днешен не могат да схванат хумора от банкета на мултигруп в ресторант "българия" от декември 1996г. и аз не долавям днешния хумор на рашидов. както няма да ми е смяшно, ако някой си реже хляба с гилотина...

Напълно прав, и не само тя, има много други, но всеки по реда си ( незнам кой#го каза)

а твоята жена каква е що не питаш оня дето тичаше към японския и правеше сценки

Съвсем се е спиртосал този резак.

"Ако не ти харесват принципите ми, имам и други"

"Жена му е само една весела вдовица, а мен всички ме наричат "мултак" без да са съм работил за него", добави той." Рашидов или е много прост, или много нагъл! "Жена му" няма претенции да е министър, народен представител и прочее "слуга на народа". Тя може да прави каквото си иска в частния живот, стига да не нарушава законите. Който има претенции да ръководи нацията, трябва да е чист и пречистен като десеторно филтрирана водка, ако мога да го обясня на нивото на този "културтрегер"!

Ама ти наистина си мултак. Може би си единственият "официален мултак" в България.

Абе, Алах на тоя не му ли забранява да пие алокохол? Защото сатава много зъл след това?

Човече, Бог, Аллах ти изпрати предупреждение,смири се,престани да лъжеш!

По добре Мултак отколкото Голтак...........Май това бяха думите на лицето от снимката преди доста години, когато се прегръщаше с интересни персони (вече покойници).....

Бах ти наглриа амбриаж. лично илия павлов му викаше "главен мултак на републиката"

рашидооов, помниш ли КУПОНИТЕ НА ЦК КОМУНИСТИТЕ. ТИ ПАК БЕШЕ НА МАСАТА. Помниш ли вилите в Бояна???? Или си мислиш, че никой нищо не помни и няма свидетели??? Ти не си мултак, ти ПРОСТО СИ ЕДИН БОКЛУК.

Тя е весела вдовица,а ти весел лизач. Където си кинтите там и лижеш.

Мечтаеш ли си, да си на неговото място? Е, няма как да стане...

на характер;)

как един съмнителен скулптор, формиран най-вече като доносник на бившите служби още от студентската скамейка и навярно за това и приет в тогавашната академия. Естествено по-късно пръв сътрапезник на всички мутро-сборища. Сега е пръв радетел за демокрация и просперитет. Е не е тайна, че Кошлуков е минал по същия или много подобен "път на славата". Двамата са си лика -прилика. Герои на нашето време с общ корен.

тя по любов а ти за пари...

Не медиите, пич. А НПО-тата дай кой ги спонсорира и каква медийна ддейност развиват. Това е по-интересната част/ Едни 29 НПО са особено интересни. И по финансиране и по дейност, насочена срещу интересите на България.

Едно погребение или сбирка на мафията не мина без тебе, даже и в правителството на мутрафон беше! Какво искаш да ти викат бе овен непоръбен?!?!

mathur

миризливец си ти....

лично Илия Павлов ти я даде таз награда... Ти кво сега - срамуваш се от нея, щот си в новата ГРОБоидна вяра, ама пак край софрата ли??

Мултака си е МУЛТАК,но Кошлуков си е мазен царист-голям БОКЛУК !

затова са толкова лигаво-противни, като посочените! Иван Кулеков е същото лайно, прави на много морален, а пък и за политика се натиска, всичките са лизачи за пари!

то не е честно и една млада партия да хвърля думи по друга партия на 130 години, ама нейсе...

има и видео в което ти с гордост заявяваш, че приемаш номинацията Заслужил Мултак какво се правиш на отделил газове ром в градския транспорт? Или си мислиш, че миналото може да бъде заличено с магическа пръчка, като си сменил за пореден път ценностната си система?

То мултк е равносилно на глупак,тъпак,калтак и тем подобни

Веждичка, кой създаде олигарсите знаем всички, не по-зле от теб самия, но също така знаем и кой ги... отглежда вече толкова години, нали така:)))?!?

Защото беше обявен за мултак на републиката, но Дарина не.

В. Р.: "Кой създаде олигарсите - не е честно човек от една партия, която много години управляваше държавата, да хвърля думи срещу една много по-нова, по-млада партия" То и Веждито, Боце, Цеце, Цецка, Гърневски и останалата част от КОМУНИСТИ ГЕРБ са по-млади от Корнелия, Стойнев, Зарков и т.н....

Най- омразният от омразните ми!