17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази пишман манекенка заслужава по твърд и цветист език от този на Вежди. Както пишат тук, едвали можеше да се намери по-подходяща фигура от манекенката, която да разсипе и закрие окончателно червената мафия. Можем само да и пожелаем пълен успех. Що се касае до голямата навалица тук от червените тролове, които са се наредили на опашка като през Виденовата зима, вероятно се дължи на големите бонуси, отпуснати така щедро от манекенката, с оглед предстоящата голяма битка за убеждаване на, все още останалите като количество съсухрени бабички за щурм към заветната цел.

ДЕГРАДИРАЛА ПИЯНИЦА ЛИ ЩЕ ГОВОРИ ЗА МОРАЛ, КОЙТО ПИЯН ЗАЛЯН УДАРИ ПОЛИЦАЙ ОТ 5-ТО РПУ?

НИНОВА НИКОЙ НЕ СИ Е ПОЗВОЛЯВАЛ ДА Я НАРИЧА ПАРЛАМЕНТАРНА МАНЕКЕНКА, ЗАЩОТО НЕ Е ТАКАВА! НО ТИ РАШИДОВ, ЗАСЛУЖАВАШЕ НИНОВА ДА ТИ СЕ ИЗХРАЧИ В СУР++++АТА И ДА ТИ КАЖЕ ИСТИНАТА, ДА ТЕ НАРЕЧЕ ТАКЪВ КАКЪВТО СИ - ДЕГРАДИРАЛА ПИ====ЯН===ИЦА! С ДЕМ===ЕНЦИЯ ЛИ СИ, ЧЕ НИЕ СИ СПОМНЯШ КАК СЕ ТЪРКАЛЯШ ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ, А? НИНОВА ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАПРАВИ ТОВA, ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАШ, ДОКAТО ТЯ НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ ТАКАВА ОБИДА ОТ ТЕБ - НЯМАШ ПРАВО, ДОКАТО ТЯ ДА! СВИ====НЬО!

Жалко!!!От творец,заради кокала,се превърна в лай---о!

Веждьо, В морската градина в Бургас има една твоя скулптура, наречена "Неутронна заплаха". Спомняш ли си я? А помниш ли, как ги дялахте тези камънаци, с единствената цел да направите нещо "ангажирано", че да ви забележат и похвалят от политотдела на министерството, че да ви подпишат тапията за понататъшно развитие. А помниш ли, как с темата за "неутронната заплаха", партийната идеология громеше империализЪма, в лицето на САЩ и НАТО. Щото ако, не, ясно как си станал демократ. Не помниш какво си правил и готово.

Определението "ШАЙКА" беше използвано за пръв път от Антон Тодоров. Даже е написал книга за това! Гледам в парламента му искаха даже автографи, докато беше депутат.Странно, че Антон Тодоров беше депутат от парламентарната група на ГЕРБ и тогава никой не му се обиди. Сега Рашидов е обиден! Що се отнася до бойкотирането работата на парламента, считам, че след 28 години демокрация така не бива да се прави. Парламентът трябва да работи и да решава наболелите въпроси по възможност с консенсус. ПО ВРЕМЕТО НА КАБИНЕТА ОРЕШАРСКИ, ЦЯЛАТА ПАРЛАМЕНТАРНА ГРУПА НА ГЕРБ НЕ ВЛИЗАШЕ В ПЛЕНАРНА ЗАЛА. НЕ ЧАСТ ОТ НЕЯ! ЦЯЛАТА! УМИШЛЕНО СЕ САБОТИРАШЕ И БЛОКИРАШЕ РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА! СЕГА ВСИЧКО Е ЗАБРАВЕНО И РЕВ! Пак казвам, не са нормални такива ходове. Когато обаче ГЕРБ се сърдят, да бъдат така добри да си спомнят собственото си НЕТОЛЕРАНТНО, НЯМАЩО НИЩО ОБЩО С ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ПРАКТИКИ ПОВЕДЕНИЕ! ТАКА Е ЧЕСТНО!

сравнение

Абе, Нинова не знам как ходи, ....ама бай Веждю-----честичко ходи пиян, ...а един път и на пияна глава се сби с ченге... ...и лежа 72часа в зандана!:))))))))) ..... ...ама той кърка и се бие "ТАЛАНТЛИВО !:))))))))

За това не се бях сетил, че КУРнелата приличала на "парламентарна манекенка". Браво на Веждито, много добре е я охарактеризирал.

Ама какво не е доволен Вежди? 1 шайка нарече гроб ваш помияр набеден за депутат 2 друг набеден помияр нарече бай хой некадърен, дори за селски кмет 3 Как др. сидеров нарича гроб е отделна тема 4 В. симеонов - трябва да си идиот за да вярваш, че оставките са решение....... Кое не е вярно? Аз съм прос и вие сте прости - и това ли не е вярно? Усмихвам се ....,пхак се усмихвам ....!

прав е!

Вежди ,стегни се малко-Корни и манекенка-недей така.Не си разваляй добрия вкус !

Крадецът вика дръжте крадеца...

Веждито няма друг избор, защото именно чрез ГЕРБ се уреди изложбата му в Лондон с държавни пари, а и скоро ще стане академик на БАН. Впрочем има ли висше образование този "наследник" на Микеланджело?

Средно има Аз съм свидетел

Тази простащина е само израз на безсилие. Това е културата им

Рашидов, много време и енергия си й отделил . Сигурен съм, че си и направил кефа. Тази овехтяла тьотка не подбира, дали я плюят или не. Важното за нея е да я забележат. Не й обръщай внимание. Достатъчно е, че всеки път щом си отвори устата, цялата страна прихва от смях.

Браво Рашидов, винаги с точни и умни коментари. Малко са истинските хора като Вас.

А той като какво ходи

каза турчинът - поробител

Махайте се по дяволите и ГЕРБ и БСП - двете страни на една и съща монета. Анатема!

Рашидов няма право да коментира Нинова ! Само дипломиран психиатър с поне 20 години стаж може да взима отношение по въпроси с г-жа Лъжа !

Нещо имам спомен че един друг бабаит е доказан лъжец със съдебно решение....

Че Нинова е тъпа приватизаторка - вярно е. Но и ГЕРБ окрадоха де що можеха през последните 10 години. Всички държавни и обществени поръчки са опорочени с 50% МИНИМУМ като рушвет за гербаджийската сган. Не е права Нинова да ви нарича шайка - обидно е. Вие сте най-добре организираната престъпна групировка!

Мутрите отвръщат на удара...

Модераторът , защо не взеМеш да ми напишеш какво трябва да пиша и какво не , да се не мъчиш да ме триеш , а да вземеш да обърнеш малко внимание на колежката и приятно прекараното време.

Турчина защитава с таланта си шайката на Борисов и Цветанов - колко жалко и срамно!Прости му Господи на тоя гяурин за простотията!

Ами той правилно си го казва човека..точно това прави Корнито..пи ар на гърба на нещастието и недоволството на хората! Но нека не спестим истината и на Вежди..Някак си ми е трудно да се убедя в порядъчността му като личност въпреки и безспорните му заслуги като скулптор,а и до известна степен като министър. Също така ми е трудно и да се убедя в порядъчността на управляващите както от ГЕРБ така и от патриотите.. Не знам защо, доказателства не мога да извадя...просто така го усещам.... а вие?

А кой е допринесъл с действие и бездействие да има нещастни и недоволни българи????? И докато както сам пишете е упрекван че си правел някакъв писар върху нещастието другите продължават да причиняват нещастие безнаказано??? Знам че ако няма нещастие и недоволство няма как да има и пиар върху него..

Просто аналогията ми е с катастрофата край Своге... Има нещастен случай, има виновни, има разследване, има недоволни и изгорени хора.. и излиза Нинова и започва да им "протяга ръка". Добре де, БСП по-добре ли щяха да се справят? Мен това ме дразни - критикуват нещо, което те самите не са успели да направят по-добре през своето управление. За корупцията и другите гафове на правителството да не говорим..С какво право излизат с присъди при положение,че те са същите.. Та това ме дразни без ни най-малко да омаловажавам грешките на управлението!

тъп и нагъл ДЕМАГОГ. "трайте си, за да не се разбере колко сме зле". Да те отрови

Нито разбрах смисъла на това,което пишете, нито тона, нито обидните думи. Моля пояснете по възможност в рамките на доброто възпитание..

А Вежди защо бие милиционерите?!?

КОГАТО И ПСЕВДО-КУЛТУРТРЕГЕРИТЕ СТАНАТ МУТРИ- ВЕЧЕ СТАВА ОПАСНО И НАГЛО

Чш ей Рашидов ти си прочел една българска книга "Под Игото" и то защото е задължителна в училище.Ти ли ще ни даваш акъл-А?

Ако не бяхя кражбите от пътно строителство тези 17 щяха да са живи и за това ли Нинова е виновна- нахален турчин лаком задник.

Не че нещо , ама как не разбра че ремонта е правен при Орешарски?????!!!!!

БРАВО!

кой ако не управляващите причиниха мъка и направо геноцид над народа че сега нинова да го спасява

Моето мнение съвпада с това на Вежди Рашидов!

Вежди радвам се че още си държиш на мнението:)))))

радвам се че още си държиш на цифричката

Много изчерпателен очерк на дейността на уличната подстрекателка.Браво на Дир.бг за статията!

Да е жива и здрава г-жа Нинова! Господ здраве да и дава още дълги години за да успее да затрие комунистите в България! Това дори Костов не успя да направи

Всеки път като го видя на първа страница си мисля че е умрял най - накраят, но той още трови въздуха...

Грозен ,мръсен и нечистоплътен боклук.

Академик Рашидов, кво се хващаш за това колко е платено на Брегович? Я кажи с какви пари ти уредиха изложба у Париж? С твои лични ли или Боко бръкна у хазната?

Ти по-добре си мълчи да не излезе на яве как си прибал 2 млн лева вече от фалиралата банка при разрешени 200 хил ! Някои още си чакат тези 200 хил ! Нагло герб-че !

Браво Вежди, кажи го на тази комплексарка.

Май май неговите приказки доказват комплексар, защото вижда другите ама себе си и тези от неговата ОПГ не ги забелязва:((((

комплексар си ти защото използваш вече използван ник

Прекрасна статия!Браво на Дир.бг