Рамзан Кадиров откаран със самолет и настанен в болница в Москва

Според неофициален източник състоянието на чеченския президент е "стабилно", но ТАСС прави уговорка, че не разполага с официално потвърждение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путиновата марионетка се разболяла, та я откарали в театралната гримьорна, да й смажат пантичките. Голем праз!!!

"Канибал" исках да напиша най-горе, но от възмущение леко се объркАх! :-D

За пореден път се убеждавам, че всичко в живота зависи от гледната точка. Ние сме били под турско управление и руснаците са ни освободили, като братя славяни. Тюркския чеченски народ пък е под руско управлени и би следвало Турция да ги освободи, като братя тюрки. Според мен Кадиров е за чеченците, каквото е Димитър Общи за българите. Каква е тази мания на държавите да имат големи граници с размирни и нещастни хора, вместо да се разделят на малки региони, обособени по етноси, които сами да отговарят за своето благоустройство и съдба.

Тюркския чеченски народ ?!?!?!?!?! Чеченците са кавкази народ. Нищо тюркско няма в тях. Единственото общо нещо между тях и турците е религията.

путларах акбар ..ха.ха утре 300 000 руснаци мусулулмани ще разпънат килимчета пред московский мечит да се молят на всевишния путларах за здраве на Кадиров..ха.ха

Да вика аллах аккбар, ппутин акбар и ке му мине! Така са правоверните путидиоти!

Докарайте го в България да го лекува Мангъров ! И Славчо да му пее чеченска чалга .

Какво ли ще стане в Ичкерия ако Кадиров умре?

https://avatars.mds.yandex.net/get-znatoki/1649112/2a0000016cc111499abed68ea32967d95097/w1200 В интервю Рамзан Кадиров заяви, че е убил първия си руснак на 16-годишна възраст. Аз убивах... Аз убивам… И аз ще убивам руснаците ... Този едва ли ще излезе жив от болницата.

.

Ръсим 'точки' щот склада празен.

Дано да гушне букета... Аллах го очаква с отворени обятия. Путя Послушно плаща $30 милиарда годишна 'такса спокойствие' на чеченския сатрап и си затварят очите за чеченския бандитизъм вилнеещ в Русия. Ясно е, че няма да има пенсии за ватаните. Според анализаторите държавата плаща ежегодно на заетите: - Чечения получава десетки милиарди субсидии всяка година -Абхазия получава 700 милиона долара, - Южна Осетия и Приднестровието - 300 милиона долара, - Крим - 4,4 милиарда долара, а Донбас - 5 милиарда долара. Сирия - милиардите, които Путин крие от своя народ Тези средства се използват за финансиране на местните бюджети, доставки на горива и кампании.

.

Този терорист защо не се лекува в чечня ?

всеки тъп трол фейкаджия е психотерорист - за тебе се отнася.

Навремето така извикаха нашия "вожд" Гошо Тарабата(Георги Димитров) ...и го върнаха като мумия. Така действаха сАвецките ръководители със своите еничари - сега виждам че нищо не се е променило оттогава

четиримата лешояди с минусите.

спикерът на парламента е опровергал слуховете, породени от "желаемото да се представи за действително". съжалявам, че натъжих зарадваните. опровергани са и слуховете за заболяването на регионалния министър на здравеопазването на Чечения, ако случайно са споменати в статията ви - пок от същия говорител, офииално.

опровергал е слуховете, породени от стремежа "желаемото да се представи за действително".

В същото време Дудаев, ръководителят на щаба за борба с коронавируса в Чечения е съобщил, че Кадиров лично наблюдава ситуацията с коронавируса в региона. Изпълнителният директор на футболния клуб "Ахмат" Ахмед Айдамиров също е отрекъл съобщенията за ковид при Кадиров. "Всичко е наред със здравето му, никъде не езаминал. Не знам кой какво пише, общувах лично с него".

Типичен лидер на религиозно зомбирани диваци. Идеален за тероризъм. Подчинява се само на себе си и по-силни терористични лидери. Както е и в случая с него и шефа му.

Ема, бин сАлман, по-идеален!?

Тоя са го изпратили директно в лапите на Путев, сега късокракият отговаря за него, най-вероятно ще му дръпне маркуча :)

Както би написал един наш бивш министър на културата

нищо не мога да кажа, в случая, освен, както винаги: всекуму, своето! така и за всички останали!!! в.тч. евреите -педерасти!!! :-)))

пак засегна другаря Путин-Шаломов

Никой не е вечен, дори кървавите главорези на джуджето на токчета - путинчо. Тоя дебеловрат празноглав диктатор ще се гътне и ще остави след себе си поредната комунистическа държава-кочина, в която простия и облъчен електорат живее скотски и чака Запада да загние...

Личи си как си възпитаван и каква ти е културата по изказа!Страотно!

на теП ти личи фрапиращо :)

Баш за Рамазана! Много символизъм в това, че Рамзан е болен на Рамазан! Сам Аллах дава много сериозен знак на бай Кадиров!

Кадиров даде глътка въздих и спокойствие на Русия. Попречи на американският "демократичен" валяк да прегази Кавказ. Така че - късмет му желая, и дълъг живот.

а какво стана с Камаз Атходав ???

Спука гума

Тоя рязан трябва да отговори в Хага!

Всички сороси д го дуате. В Хага!

А, бин сАлман, дето накълца Хашоги и изби стотици хиляди в Сирия, Ирак, Йемен... за него канграчулайшан?

Преди него да се изредат почти всички президенти на САЩ.Не се сещаш ли с праздна си главо какви главорези седят безнаказанно зад океана.

Тотално фалшив а новина

70% поражение на белия дроб, докаран по спешност с частен самолет! Кое е фалшиво? Тъп трол.

Рамзан открива нова джамия. В московска болница.

40-те девици го очакват!

Така или иначе, Кадиров е гарант, че Чечня и изобщо, Кавказ няма да бъдат демонократизирани като Сирия, Ирак, Либия, Афганистан, Украйна... България...

Идиот!

Не бъди толкова самокритичен. Може пък да има нещо читаво у тебе.

за Немцов.

А, нЕмцов? Той за какво си плати?

Той си е платил, но ти получили сребърните?

Може и да си изненадан, но има хора, които изразяват мнение без да им плащат.

късмет де :)

Постановка. За преброяване на предателите. Онези, които ще надигнат глава, над сведените в скръб глави на околните.