17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредната кучка

Как г-жа Симеонова очаква партията на Янев да привлича хора с качества и морал? Това е несъвместимо с това да поддържаш нацистка русия и да повтаряш думите на руската пропаганда. Такива идеи привличат само съответния контингент.

Ние си го знаем. Но все пак благодаря Госпожо! Той сам си паказа нездравия интерес за ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. Просто ни бърка с друга страна! Не му е простено дори и заради годините му!!!

за да спечели доверие нека Янев каже тогава кой се опива да дърпа конците или това Ленче! На доста матрел Янев им падна на сърцето да изчисти мършата от проекта.

На теб кой ти плаща да ни разясняваш нещата , с тоналност която закопава проекта , Върбо недолющена ?

Ген. Янев бил СТОЙНОСТЕН, СМИСЛЕН, ГЪВКАВ и ЕФЕКТИВЕН, но бил ОБЕКТ на НЕЗДРАВ ИНТЕРЕС. Ами, госпожо, сама птичка пролет не прави - помогни на Генерала!

абе да не е тази дамата на Мунчовото сърце. Преди време писаха, че си имал младо гадженце и за това Деса изчезна. Да не е тая, я някой, който е по-навътре с неата да каже. Ако чака постове от Мунчаки, е ясно що избяга от Чантаджията.

Всяка нова перспективна формация става обект на нездрави интереси. Въпросът е дали ген. Янев ще го позволи, както направи Славчо. Или ще се пази от подобни зависимости.

те са си такива поначало, просто дълго време го крият.

Всички нищоправци се наредиха на политическата ясла.

президентът да не дава никакъв тласък, че видяхме какво стана с Петков, с рейтинга на президента и медийния комфорт попари надеждите на своите избиратели. Съвсем естествена е гравитацията на бизнесмени и провалени политици около нови проекти, така стана с ИТН и ПП, те друго не могат, сервилността на депутатите от ПП е направо смешна в желанието им да се харесат и ги включат в новите парламентарни листи, бизнесмените ще напуснат проваления проект ПП, защо им е? хората гласували за ИТН, после за ПП, сега ще гласуват за Янев, то няма и за кого, останалите са омръзнали до смърт вече толкова години

Любовницата на Стефан Янев , я изритаха от партията , и тя пощуря да го плюе. Беше употребена и тлкова. Човека си има жена. За кой незнае , Ралица му беше зам. министър на отбраната. Но идеята за партия беше неина , а Стефан и я взе. За това е това плюене по медиите.

мода местна, по селскиму известна: всека пръчка от мъжки пол да си има женска пръчка любовница. Това за аборигените на България е "мода", също като селските бекове с колите: ергена-селска пръчка "впечатлява" женската с кола. Маймуните са така, милите, дупетата им червенеят, за да им обърнат внимание.

Поне кажете коя е тази.

има ли значение ? Поредната секретарка от кафемашината - също както Лена Общата от стълбището без парапет и министъра Хубавото Наде - на Бойкикев секретарката

Партия сбирток от бивши комунета, доносници на дс, ченгрта и други боклуци.

Тая па!?!! Новоизплютата...!

тоя ли е, по снимката не е много сигурно.

и на другите партии проблемът е, че който и да управлява все едни и същи хора ес въртят на постове. И винаги оправданието е "да те са леко компрометирани, но няма достатъчно качествени експерти". А истината е, че тези съвсем не са експерти, просто са се въртяли твърде дълго по високите столове, ползват и унижават истинските експерти, но на истинските никой не им дава шанс, защото знаят и защото са непослушни

свише за "партийците": да се пържат сред некадърни подмазвачи и предатели. "Непослушните" са 10 пъти по-готини от Предателите, ама нека си се обграждат с такива, воля свободна...

Коя е таз?!

След като така компетентно коментираш нещата, защо не останеш и да съдействаш на Ст. Янев да се справи с предизвикателствата, които описваш?! Всичко, което казваш, се обесмисля с твоето напускане

Тъмните сили от козяк имат пари да купят всеки. Ако пък е голям идеалист ще му намерят компромати.

трябва да се търси обединение, ако не направят общ фронт срещу амриканските и еврогейски слуги трудно ще се преборят. Успех, Янев е добър политик и патриот, много важно качество, че не е продажник.

чист руснак си е

Ти малоумен ли си или си платен руски трол?!!! ТРЪГНЕШ ЛИ срещу Европа, значи си РУСКА ПОДЛОГА. Доста по-добре е американска или европейска, отколкото руска. Руското влияние е мафиотско влияние, което се стараем да избегнем с всички сили!

И ти, моме, се продаде евтино! Ама от такива, като тебе, толкова!

Любовта свърши, а няма как да каже най-важното, че човекът е Поля Карастоянова, а тя е специалист по малките музикални форми явно на Янев не му трябва вече виагра?

Поредния русофилистик. Сега ще се счепкат с Израждане за субсидии от руското посолство.

Екс дясната ръка се оказа троянски кон.

Партията на Стефан Янев се очертава като Фаворит - ще измести ПП , ДБ и БСП . ИТН и ДПС имат твърд електорат .

Рашистки мечти - не струват нищо!

Писах за кои партии ще гласуват Българските Избиратели на следващите Избори - лично мнение , не те ангажирам с тролене .

Като те гледам какъв Ник и как си го изписал нямам думи!

не се увличай

нормално е за една русофилска партия да бъде овладяна от кгб, къде ще бягаш.

А ПП и ДБ "български" партии ли са интересно?!

За тебе ясно, че в партията няма ли фуражки не е партия!

Там няма КГБ само ЦРУ а те са много добрички и не затриват държави

Новата опорка "Янев е русофил" с цел привличане на електорат. А делата му - слугинаж на запада