Ракетите към Газа валят, разрушиха единствената COVID лаборатория и детска градина

Байдън заяви, че подкрепя спирането на огъня, но Нетаняху е категоричен, че това няма да се случи, а шефът на СЗО е подчерта, че защитата на медицинския персонал е задължителна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"От своя страна Нетаняху заяви, че Израел няма намерение да спира "огъня" срещу Газа. Той увери, че Израел "ще продължи да взема всички необходими мерки за възстановяване на спокойствието и сигурността за всички израелски граждани"." Явно целта на Израел е изтребването на всички палестинци в Газа. Е кой е терориста преценете сами! За Хамас това е освободителна война! Това, което прави Израел с моралната подкрепа на целия "демократичен" свят е ГЕНОЦИД!

ООН И НАТО КАКВО ЧАКАТ ОЩЕ ДА ДОЙДАТ МАРСИАНЦИТЕ ЛИ!!?? ЧЕ НЕ СА ИЗПРАТИЛИ КОНТИНГЕНТ ОМИРОТВОРИТЕЛИ, СИНИ КАСКИ НА ГРАНИЦАТА МЕЖДУ ВРАЖДУВАЩИТЕ СТРАНИ, ЕС ДА НАЛОЖИ САНКЦИИ НА ИЗРАЕЛ И ПАЛЕСТИНА... ЕМБАРГО.... ВНОС.. ИЗНОС... ЗАБРАНА... ДОКАТО НЕ БЪДАТ ПРЕКРАТИНИ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ ДВУСТРАННО И ДА СЕ НАЗНАЧИ МЕЖДУНАРОДНА КОМИСИЯ ОТ ДИПЛОМАТИ БЕЗ УЧАСТИЕТО НА ЕВРЕИ И АРАБИ КОЯТО ДА СЪДЕЙСТВА ЗА ПОСТИГАНЕ НА ПРИМИРИЕ И РЕШАВАНЕ НА КОНФЛИКТА. ИМОТНАТА МАФИЯ ОТ ИЗРАЕЛ И ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ДАЕШ, АЛКАЙДА, ХИЗБУЛА, ХАМАС И ОСТАНАЛИТЕ ФАНАТИЦИ ЧИКИЯРИ У ПАНДИЗА ИЛИ НА МЯСТО... МИР ДА ИМА..

Уникални: "катарския Червен кръст". А кой е патрона? Свети Алах? Най-добре вместо имената си пишете къде ви намират и къде ви образоват , за да не си пратя децата там.

Израелските агресори не им пречи да убиват жени и деца с бомби така че разрушенията на сгради пък въобще не им прави впечатление... Може би някой наистина е имал основание за прочистването от тях......като се гледат сегашните им действия дето са видни много повече реално отколкото тогава..

Къде трябва да си запиша час за да коментирам:))))))

.Да гледаш Палестина днес е все едно да гледаш Османската империя да потушава българско въстание.

Много долни са палестинците. Изстрелват ракети от болници и детски градини и после търсят съчувствие

Това е дежурната опорка. Така е омръзнала на всички. Всички знаят че е лъжа. И всички знаят, че ако един ден истински джихадисти наистина стрелят ръкети от детска градина и в детската градина имаше не палестиненски, а израелски деца, тогава нито една израелска ръкета нямаше да падне в радиус от 50км.

Защо признаваме че е имало геноцид над арменците а си траем за случващия се В МОМЕНТА геноцид над палестинците?

Защото евреите винаги са добрите в приказката! Ако има приказка, в която еврейна е лош, това е антисемитизъм и автора на приказката е лош и недемократичен. И каквото и да му се случи все му е малко. А и разни неща започват да му се случват - натравя се, получава сърдечни проблеми, пада му тухла (или бомба) на главата. Така че трайте си, за да не се окажете от грешната страна на американската пушка.

Защото или си тъп, или се правиш на такъв, или си подъл в изказването си, или в най-добрия случай си силно неосведомен. При арменския геноцид османците са избили милион и половина арменци с изключителна жестокост. Докато в Израел т.нар. "палестинци"- местните араби, не само че удвояват броя си, а и тези, които живеят мирно, ПРОСПЕРИРАТ, с по-висок стандарт на живот от сънародниците си в другите арабски страни! Проблем имат само тези араби, които се репчат на Израел. Страдат и децата им, логично! Но отговорността си е тяхна, а не на Израел! Така че ако обвиняваш евреите за това, наистина е анти-семитизъм, не за друго, а защото обвинението ти е фалшиво, подло!

Ти чуваш ли се какви ги плещиш : "... не само че удвояват броя си, а и тези, които живеят мирно, ПРОСПЕРИРАТ, с по-висок стандарт на живот от сънародниците си в другите арабски страни..." Я кажи сега, откога да просперираш е престъпление?

SirBob

Точно казано - случващото се в момента е геноцид над палестинците от една псевдонация, която от десесетилетия анексира територии в пълен разрез с резолюциите на ООН.

Са генетични убийци и мръсници

Единственото добро сторено от тия ракетни удари - да ударят ковид лабораторията!!!! Ако има начин да ударят и тукашните ще е супер. Ще се свърши с този цирк наречен ковид и памперси за уста!

Това са военни престъпления, Геноцид.

Кое? Ударите на Хамас по детски градини ли? Правилно.

Слава Богу- неуспял геноцид. Това, което Хамас и другите радикални групировки искат, и с което мътят главите на местните араби, наричащи се "палестинци"- да унищожат Израел, да избият по-голямата част от евреите, а останалите да изгонят- НЯМА да се случи. Така, че геноцида им няма да се осъществи!

По решение на ООН трябва да има международно управление Сащ лъжат и замазват защото ги управляват евреи

Не, не трябва. Йерусалим е и трябва да бъде столица на Израел. И то твърдо. Само тогава ще настане мир. Мир няма да има докато има "толерантни", леви и подмазвачески на исляма колебания!

С високоточните си оръжия Израел убива палестински деца. И това се приема от ,,демократичния" свят ? В какъв свят живеем и какво следва?

Ракетите валят и от двете страни.

Лъжеш, Израел предупреждава за час до обстрела, а рязаните, не!

Катарски червен кръст - сериозно ?!?! Четете какво пишете мили ми журналисти , има катарски червен полумесец

Аз като чета излиза, че Англичаните са виновни. Обещават арабска държава Палестина обаче лъжат . Създават само Израел. Сащ пък всяка година наливат по 7 милиарда долара на година като разбира се ги вземат от нас

Това е чудовищно престъпление. Израел убива 140 палестинци, половината от които са деца. И продължава да убива, а колективният запад е сляп. И даже подкрепя убийците

арабите ли да подкрепя???

Да подкрепя децата, които Израел убива и осакатява с високоточни оръжия. Нали Западът бил демократичен

Ся ки ви кажа ко ки стане. 1960 година Сирия правеше същото дето го прави ся ХАМАС. Беше сложила на Голанските възвишения руска артилерия - катюши и стреляха по същия начин по евреите в полето. Излеле евреина да оре с трактора и тия почнат да пуцат. Накрая на еврейте им омръзна и такъв бой им теглиха че се спряха на 40 километра от Дамаск. За да не могат повече да стрелят от Голанските възвишения им ги зеха. Ся пак ки е същото- ще им земат Газа и ки ги изгонят от там

Тези престрелки между Израел и Палестина не са от вчера. Ще ги понатупат евреите здраво, до една седмица ще спрат, както е ставало и друг път. Ще посъберат малко сили и ресурс, а след това отново същата песен на нов глас. Ще ги налагат евреите методично, а палестинците са свикнали да издържат много на бой.

Ракетите са от Газа, а не към нея!

Ковид клиниката в този момент им е най-малкия проблем на палестинците. Да спрат да обстрелват Израел.

Те да спрат, ама защо почнаха да стрелят? Това ми убягва!

Това е стара война между двата народа. И много други неща ти убягват, като например как водят война хамас. Крият се сред цивилните, ако не искаш ти да го кажеш. Мислиш ли, че ако си на мястото на евреите и те атакуват по този начин и ти ще седиш и ще гледаш?

Schilo

Че, Хамас редовна армия имат ли? Не, нали? Значи? Това си е партизанска война един вид. Без изразена фронтова линия, без ясно обозначени противници. Ама що пък евреите трябва да атакуват здравни заведения? Не знаят къде са, ли?

Прочети световният обмен!

Имат ли връзка онези 7 милиарда долара, дето САЩ подаряват всяка година на Израел?

Всъщност това е една битка между нации на различно цивилизационно ниво. Израелците ги спасяват системите за ранно предупреждение, наличието на инфраструктура за убежища, дисциплинираното население, което за секунди се скрива в убежищата, както и противоракетните системи, с които се унищожават голяма част от идващите ракети още във въздуха. За съжаление в Газа няма такива екстри. И въпреки че Израел, доколкото се съобщава, атакува само местата, от които са изстреляни ракети, както и логистични и комуникационни бази на Хамаз, последните избират за тези си цели цивилни обекти с повече хора и основно деца. Целта на бойците на Хамаз е да причинят повече жертви цред цивилното население, за да озлобят хората и да могат да набират бойци, както и да привлекат вниманието на световната общност срещу Израел. Всъщност последната грижа на Хамаз вероятно е животът на цивилното население. Всички знаем за децата, които се изпращат с експлозиви или с други оръжия. Така че това е една много грозна, кръвопролитна война, но стига вече сме зяли срещу Израел защото това, която те правят, е да изстрелват ракети в отговор на изстреляни срещу тях ракети, като се целят в местата, от които идват ракетите, и естествено (поне за нас) правят всичко възможно да защитят живота на гражданите си. Всъщност Хамаз започнаха този конфликт (помните заглавията, че "минути след ултиматума десетки ракети полетяха срещу Израел"), и те го поддържат сега. Ако спрат ракетите от Газа, ще спрат и ракетите в отговор на тях. Вие как бихте постъпили, апропо, ако имахте властта да определилте поведението на Израел в момента? За съжаление страдат обикновените израелци и палестинци, които си имат семейства, имущество, живот. Кой ли е виновен за това, че те загиват?

мишка гледаш много посредствено ,тук става въпрос за систематично избиване и изгонване на палестинците от земята и домовете им.Отвори картата и погледни къде са били границите на израел 1947 когато я създават и сега .Бунтовете започнаха защото евреите влязоха на връх религиозния празник рамазан в свещения храм ал акса ,който храм има специален статут,и запоцнаха да атакуват богомолците,освен това израелски съд излезе с решение за конфискация на паленстински имоти в йерусалим ,изгонване на палестинците от домовете им и заселването на тези имоти с евреи

Дори евреите не обичат евреите...

От едната страна има 200 убити , 60 деца и 1300 ранени. От израелска страна има 10 убити и едно дете...... казват , че Израел се защитава от ,, агресивните действия,,.? Аз ли нещо не разбирам?

Само вижте картата на израел от 1947 и 2015 . Палестина орактически не съществува. Живо доказателатво че оон са банда узакиняваща престъпления и промяна граници...това чака всеки, който няма голям гръб. Ние имахме сега не!! Чака ни същото като Палестина. Палестина е като Атлантида чували сме но не знаем къде е

Айде копелето на арабин и рускиня да не се кичи с името Българин. Палестинска държава никога не е имало, както и палестинци. Нито пък ООН при създаването на Израел е създал и държава Палестина. Палестина е много по-късно творение на СССР и арабите от региона.

Да, ти нещо не разбираш, но то очевадно е защото си тъп. Изрел има ПВО, ковто унищожава ракетите в над 90% и аларма за прикритие на гражданите. Арабите нямат ПРО и аларма за предупреждение и съответно всичко удря целта. Арабелите от Хамас стрелят от домове тъпкани с деца и бягат. А Израел отвръща на удара стреляйки по мястото. Друг е въпроса че данните са от палестинците и те естествено лъжат. Трето е че много от "децата" обикновено са 14-18 годишни обучени терористи.

Да. Не разбираш.

Абе що Хамас започна да стреля ракети? Каква е причината?

ами защото Израел ги гони от къщите, защото Израел им ограничава достъпа до техните църкви. защото Израел ограничава арабите до всичко - работа, ресурси. защото Израел е заграбил и продължава да заграбва територия. все нови и нови територии биват "изземвани" от Израел и там се настаняват евреи, а палестинците биват гонени. ако това не е са достатъчно причини, здраве му кажи.

Благодаря!

Това не е вярно разбира се. Циганите които ти се настанят в двора ти си ги бил изселвал, така ли? Израел не е завзимал нови територии от арабските войни срещу него. Териториите които е завзел са НЕОБИТАЕМИ по онова време. И палестинците не ходят в църкви. Ерусалим е разделен на еврейска и арабска част, какво търсят арабели в "църкви" в изрелската част?

Църкви ли рече? Хамас, Ислямски джихад и... църкви? А относно т.нар. "изселвания и прогонвания", ти знаеш ли, че в Израел живеят 2 милиона МИРНИ араби, и се радват на висок стандарт, просперитет и мир, и НИКОЙ не ги гони и изселва, което е живо доказателство, че проблем с Израел имат САМО онези араби с инфектираните мозъци, които искат да унищожат Израел? Е, щом искат да унищожат Израел заради техни си религиозни приумици (то друга причина НЯМА, те не са отделна нация, името "палестинци" са си го лепнали едва 70-те години на миналия век, и никога не е съществувала държава Палестина, нито пък имат нещо общо с древните филистимци и ханаанци!), ще ги гонят, ще ги изселват, ще живеят в мизерия и децата им ще страдат ЗАРАДИ ТЯХ САМИТЕ!

Ракетите към Газа валят, разрушиха единствената COVID лаборатория и детска градина Ето това е заглавие достойно за Сталин и Гьобелс. Детската градина е в Израел и е разрушена от ракети изстреляни ОТ, а не "КЪМ" Газа

По времето на Тръмп нямаше такива неща...

Бадън разпърдя работата с Русия и Близкия изток

Живях 30 г в Америка. Имах супер готини 4 приятели араби и... Нито един евреин...

страшна компанийка сте били

Браво на Израел - срещу фанатизираните мюсулмани трябва да се отвръща по този начин, а не както в Европа, с широко разтворени ...

И кой спонсорира и насочва арабската имиграция към Европа???? Модерната държава, на фалшивия Израел.

За да разберете природата на чифутите ви пожелавам да купите жилище на кредит и после да си загубите работата. Инак си оставате същите тъпунгери.

За да разбереш природата на палестинците ти пожелавам всеки божи ден по една Тумба цигани да замерят с камъни тебе и семейството ти. Да видим дали тогава пак така ще говориш.

унищожавай арабелите! Който не е съгласен, арабел да ебе жена му

Твоята явно мангалите я шибат изридче просто.

Кражби и счупени прозорци: Пловдивчани живеят в страх заради системни посегателства Ето това представляват са любимите ти арабски цигани.

Репресиите срещу Навални някак си бледнеят пред демократичната война водена от Израел!

Войната е водена от Хамас по-поръчка и с помощта на Руслямска държава, за да отклони вниманието от Навални.

SirBob

Айде бе, верно ли палистинците започнаха??? А кой окупира цяла Палестина плюс Йерусалим през последните десетилетия и то в разрез с резолюциите на ООН???!!?? Либерасти изтърбушени, четете като дявола Евангелието.

Докато Иран не направи бомбата все така ще бъде.

Затова ли първи всички се ваксинирахте?

За поддръжниците на Израел да ПОПИТАМ.: Как стана така, че ваксинираха цялото население и ЗАЩО. Как така за тях имаше най качествените ваксини а за ЕС нямаше. Ако цялата ви енергия е насочена в това да се радвате на нов телефон значи сте с отдааавна с промити мозъци.

Пари акъл дисциплина. 3 неща които на теб ти липсват.

Израел закупиха авансово ваксините на Пфайзер на многократно завишени цени. Грижа за населението се нарича.

Много е просто, изстрелват ракети от тези места и Израел отвръща на ударите. Всички цивилни жертви са по вина на Хамас. Затова задължително трябва Хамас да бъде унищожена, иначе това ще продължава.

Да, уж е просто, но има прекалено много мозъчни зарази по света, които са им размътили мозъците- леви идеи, теории за световната конспирация и "лошите евреи ционисти които искат да контролират или направо да унищожат света" и т.н. Ако ги нямаше тези инфекции, всички щяха да видят очевидното и конфликта отдавна щеше да е разрешен. Но заради подобни безумия днес е пълно с ненормалници, предпочитащи да застанат на страната на Хамас и разни други ислямисти!

Не бе цървульо, въпроса е малко по-друг, защо еврейчетата изселват палестинците от Йерусалим? Чак тогава отиваме ори изстрелване на ракети.... плюс после смятаме жертвите10:200, и говорим за ,, защита,,

От години ционистката държава извършва чудовищни военни престъпления в Палестина, но светът си затваря очите. Сега е същото. Това е държавен тероризъм.

Ти не мислиш и не четеш нали? Просто си дочул някаква мантра и си я припяваш непрекъснато. Сигурно даже не знаеш къде е Израел.

От Газа изстреляни 3000 ракети ....... После о'мале , вай вай вай дале . "Който нож вади и той от нож трябва да умре " !

Това евреите го правят от ден първи на създаването си... Исценират някъкъв конфликт и замземат територии! Погледнете картата на Израел при създаването и и днес!

Картата на Израел е такава вследствие на 3 отбранителни войни. За твое сведение след войната от 67ма,Израел утроява територията си,но връща земите в замяна на гаранции за мир с Египет и Йордания. Четете бе,четете.

Може да е в разрез със всички конвенции, но за това пък е някъкси демократично. Алоууу, демократичният свят, поне забележка някой да направи, ей тъй от куртоазия...

Отворко, на теб една пиратка да се удари в прозореца, такъв вой ще нададеш, че цял свят ще те чуе. Браво на израелците - бой лицемерните арабели!

На кого?

Negramotnik.. . Tva e vse edno Makedoniq utre da doide da zavladee Bulgariq, da obqvi Sofiq za Svoq stolica, 6toto v kniga pisana predi 2000 godini ot neznaino koi, "Bog" im obe6tal..Palwstincite i decata im gi izbivat v sobstvenata im darjaava. Tova si e 4ista proba terorizam... Ako ti podkrepq6 edno takova klane, seti se ti samiq kakav si ot vatre...

От израелски бомбардировки са загинали 61 деца. Това е ужасно....Как се допуска, кой и защо го подкрепя ... ?

3000 ракети изстреляни безразборно срещу Израел може. Ама израелците да се защитават не може. Израелците ли са ги карали да изстрелват ракети те?

Това е контролирано от Израел за да могат да избиват. Колко евреи са умрели от тия 3000 ракети? Мислиш ли, че Газа може ей така да си внася ракети без Израел да знае?

Това ли измисли плиткия ти мозък? Че Израел доставя ракетите на палестинците ? Не наистина си рядко глупав.

Голям проблем ти е, че израелските ракети нанасят поражения, ама нямаш никакъв проблем с изстреляните ракети от хизбула, а? Че само железен купол спасява израелските деца. Че една палестинска ракета е паднала в детска градина, също не ти проблем, нали?

Врече Иран,Китай и Русия да спрат еврейската агресия!

Що смятате, че Русия и Китай биха се намеси ли срещу Израел? Няма логика!

логиката му е тролска

Научи се да пишеш правилно, неграмотнико!

Спрете това безумие!!!

Кажи го на Хамас! От тях зависи! Ако те спрат, и Израел ще спре. А ако Израел спре, онези няма да спрат. И това се знае много добре, какво се правят на ударени и не направят правилното, да притиснат Хамас? Така само удължават конфликта и също се цапат с кръв!

Точно така, и Левски и Ботев ако бяха спрели с насилието нямаше да има никакви проблеми в османската империя.

Боклуко, Газа си е отделна държава. Викаш Левски и Ботев нападнали от България Турция, а?