Захарова: Умните ракети трябва да летят срещу терористи

Умните ракети трябва да летят срещу терористи, а не срещу законно правителство, което от години се бори срещу международния тероризъм на своя територия.

Обратно в новината

Коментари - Захарова: Умните ракети трябва да летят срещу терористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така!Умните ракети ще ударят доказаните терористи ,Асад и тарторът му Путин!

И кои според теб са демократите там, джендър платен? "Джаиш ал Ислам" ли са демократите, за които толкова се е затъжил запада?

тази ракета не е виждала през живота се,какво остава за умна ракета.

тези които дадоха на Ердоган или някои други.

Абе дайте й телефона ми на това момиче, има нужда малко да я уголемим.

Баба Ванга каза , че мирът ще възцари, когато Сирия падне. Веселбата тепърва предстои.

по голям терорист от Путин няма.Ракетите са насочени правилно.

асад е по-мръсно копеле и от путин ама горе долу са на един кантар

путин си праи колекця от такива боклуци -кими етоиласи ердоганаси и т.н.

най големите терористи са шайката от Кремъл

Понастоящем е много важно ватните войници, при експлозията на всеки Томахок, да държат протегнати калашниците, колкото се може по-напред от себе си ... За да не може стопеният метал от калашниците да не капе върху ботушите им ...

Този коментар го писа в друга новина вече троле.Ти "ватниците" не ги мисли,те са една октава над твойте ментори!

За "ихтамнет"-и, Женевската конвенция не важи. Може да се избиват на едро. За 100 броя има премия чийзбургер.

Само мъртъв "ихтамнет" е добър "ихтамнет". Убий "ихтамнет" направи добро. По-малко "ихтамнет" по-светло бъдеще. Неть "ихтамнет", неть проблем.

Точно това ще се случи. Руско-сирийските терористи ще има да събират ракети от главите си.

дано най-после "умните" ракети цапардосат както трябва садистите от Руската федерация в Сирия. Атаката срещу "Вагнер" беше едно добро начало и дано имаме повече поводи за радости като тази атака. Колкото повече убити от "ихтамнет" - толкова по-светло бъдеще за света.

ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ ТЕЗИ РАКЕТИ, КАК ИМ ВИКАХТЕ "УМНИ РАКЕТИ"... АКО СА УМНИ РАКЕТИТЕ, КОЛКОТО ВАС И ТРЪМП, БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ...!

...не спира да ме удивява безкраиното западно и американско малоумие , тапотiя и наглост !!!..лидерите им са толкова парвосигнални и лишени от здрав разсадак,че трапки ме побиват !!!...нашите лидери отговарят напално и даже преизпалняват нормите по всички западни и американски стандарти !!!...американските паркетни генерали се надпреварват да предтавят на Tамп ..по и по- малоумни планове за атака...никои не се постарава дори да намери мирно разрешение на проблема !!!...наричаам генералите им паркетни..защото никога не са водили воина с истински противник !!!...тези малоумници са свикнали да гледат воините си като шоу ...по CNN..и т.н. !!!!

Мислите ти са правилни, но правописа и грамотността е ужасяваща

Гарван гарвану око не вади, но ГЛУОАЧКАТА !!БЕЗ ЦИЦИ, НЕ ЛЪЖЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ, ОТКАКТО ЛАЕ, ДА УМНИТЕ РАКЕТИ ТРЯБВА ДА ЛЕТЯТ СРЕЩУ ТЕРОРИСТИ!! И ТОЙ КАТО ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО Е ТЕРОРИСТ 1, ТЕ СКОРО ЩЕ ДОЛЕТЯТ ТАМ, И ДАНО СА АТОМНИ, ДА ИЗТРИЯТ РАШЪН ФАШАГИТЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА, 1

Терористът е Асад.

Щото каза* - Никакви тръби през Сирия! ...

Не той каза, а Газпром.

Захарова, я питай Меланито тато Тръмп има ли време за нея? ..Ще вземе да..,,пайжиняса,,?!

Ей, кютук, ..има си бодигардове!

Хора,не се лъжете ,война няма да има!Най_много да се изпробва някой и друг нов модел ракета!Никой не е толкова луд да започне война за луд диктатор!Руснаците воюват за базите,Америка за престиж ,ние бием барабана ,а други събират парите!А между другото изтече новина ,че Асад е евакуиран в Иран!

Москалят воюва, ..за да пази модела на черното злато!?

Говорителят на Руското външно министерство няма цици!Това каза Божидар Димитров и аз съм съгласен с него!Така че да си гледа работата!

Ми, стискай му тогава..уя,,бе!

За разлика от нея, наш Божидар има!

Тази Армада, както е тръгнала, май ще отиде на приятелско посещение на руснаците във ВМБ!

Точно така - няма по-големи терористи от американците и и всички умни руски ракети в Сирия да са готови да ги посрещнат!

хора,след една воина границите се драскат с химикал.За нас къде ще е чертата

Падишахът стига доо..Будапеща, Виена...

Русия не е нападнала и ограбила нито една държава за разлика от Америка!Истината е че Америка е агресор а Русия е гарант за мир и ценности.Няма да се получи мечтата на Америка и Израел!

русия е обрекла 10 тки народности на мизерия на самата си територия,поставила е марионетки да обират бившите републики и така- олигарси марионетки а за блядовете сказки за могучие :):):) но основнатаразлика е .че е мащеха за руснаците и милиони то тях бягат от там

На Тръмп не му е лесно...Той обяви изтегляне от Сирия преди седмица и покани Путин във Вашингтон.Веднага Дълбоката държава (Deep State) го предупреди със един пожар в Тръмп Тауър и той обърна другия лист.Същото и днес-първо плашеше с ракети,после свали знамето и почна да помага на икономиката на Русия. Не го защитавам-просто факти.

Няма такава мъжка проститут.а какъвто е Бръмчето !! Този направи 1 година и не е взел едно решение сам !! Такава жалка отреп.а нама в историята на УСА !! Много сбъркана компания го държи на конци !

Палячото води войните и заплахите си само по Туитърчето !! Тоя бил голям чатър !!

Така е , Захарова ! Кога удряте изсраел ?!!! Едно добро начало :))))

А аз имам една тъпа ракета!

Когато си начело на една държава трябва да се държиш като държавник, а не като клоун! Оранжевата маймуна Дончо дори и за клоун не става! Просто си е една смешна марионетка!

Ушанките подготвят С400,дето врабчета не пускат, само томахавки :

По време на лекция в Академията за политически науки в Бон председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер обяснил на присъстващите, как успява да преговаря с руския президент Владимир Путин с помощта на вицове. Веднъж му обясних, че досега Люксембург не е нападнал Русия, защото няма място за военно-пленниците...

Германия беше голяма и имаше доста място за военно пленници, но май червеното знаме се вя после над Райхстага. Скоро може и над ЕП в Брюксел .... че то там е и щаба на НАТО!

благодарение на американската програма "Заем-наем", иначе и сталин, барабар с всичките съветски примати е бил сдал багажа.

Кой беше този Юнкер.....? А да сетих се , онзи оцетника! Да , да....

Още през 80 те години Ванга предсказа: Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад рушняците ке ручат трева као добиток

не чувстваш ли, че Ванга може да ти пожелае нещо от отвъдното заради тъпите ти лъжи...

Той се бори за 5 цента от Сорос и не го интересува нищо друго!!!

Променяте историята, вкарвате измислици в устана на достойни хора - жалки сте с това безсилие. Давайте нещо логично, някакви артументи. Така не става. Путинските тролове са доста по аргументирани и убедителни

къде се купува глупост? Или поне - ако стане война, умните ракети ще заобикалят ли България?

Путин даже не му отговаря на Оранжевия клоун, пуснал е с него да се разправя Захарова.

чудно ми е, кой ще разправя на руснаците, защо мълчи путеф след всичките анимации на нови безаналогови оръжия?

Война между РУСИЯ и САЩ няма да има , ще има убити Сирийци уплашени мюсюлмани,които да наводнят ЕВРОПА за да съсипят ИКОНОМИКАТА и да я ИСЛЯМИЗИРАТ , всичко това е договорено между САЩ И РУСИЯ еднакво подли са и интереса им да спрат икономически напредък в ЕВРОСЪЮЗА И ТОЙ ДА СЕ РАЗПАДНЕ !

Европа вече и без това е СЪСИПАНА! Тук нещата опират до друго, че ДОНАЛД си е един АКТЙОР и провокатор, който само лае, за да създава някакво напрежение да го ДАВАТ по телевизията и да напомни че е жив! А , като се има предвид че и някои инвестиции няма да се осъществят сега заради заплахата, която е само на думи!

Наистина тръмпчо е с шизофрения след като в едино приказване хем заплашва хем пък после ''щял да помага'' на Русия да си развива икономиката????? Тръмпчо преди да и ''помагаш'' май се сети че твоите санкции ще да ударят и твоите бизнесмени а тогава ще да стане лоюо и за теб и за ''великата ти'' америка..Вече загуби бая от митата на Китай така че следващата ти стъпка ще да е от глупава по глупава ама пак на гърба на тези дето излъга..

Махнете тези руски помияри от Сирия.

Блъф ! Печелят от борсите милиони и милиарди в момента ! Тръмп е търговец ! Иначе се посират от страх и има защо ! Свят без Русия няма да има , каза го този ,който може да го направи ! Ама пробвайте :)

Руската армия е обявила бойна готовност, а посланикът на страната в Ливан е заявил пред телевизията на групировката Хизбулла, че изстреляните по Сирия ракети ще бъдат унищожени, както и корабите и самолетите, които са използвани за атаката. Според непотвърдени информации руското военно министерство преговаря с Иран за достъп до авиобаза, в която да бъдат базирани тежки бомбардировачи Ту-22М и Ту-95МС, както и летящи цистерни Ил-78 за изтребители, които ще бъдат прехвърлени от Русия.

има да броят товари за москва

Аве петрол ли има злато ли има в сирия какво се натискат всички там?! ... Голяма надпревара за ресурси!

точно по терористи ще летят

колкото миналата година 36/59-паднаха в морето и 23/59 -ги приземиха в пустинята.После що късаха пагоните в Пентагона.

Умните ракети трябва да летят срещу терористи - така е моме, нали изрода Ассад е терорист от тежка категория - той причини смърта на стотици хиляди сирийски граждани с любезното съдействие на Путин.

Последният път изпариха няколко стотин отпускари-вагнеровци.Ама те на ли не са терористи

Светът стремглаво върви към катастрофа. Съветът за сигурност блокира. Американската армада напредва към Сирия. Пресмята се колко ракети Томахоук изстрелва всеки кораб или подводница. Руснаците пък изчисляват, че потопявали един ескадрен миноносец с две техни ракети. Преди да го гръмнат, трябвало да го ослепят . И това ако не е предверието на войната ? Напомня на Карибската криза, но сега е по-лошо. Тогава президент на Съединените щати бе Кенеди. Не Тръмп. Разликата малко се компенсира с това, че и Путин не е Хрушчов, но все пак балансът от комбинацията е негативен за световния мир.

Противопоставянето стигна дотам, че отстъплението, на когото и да е, изглежда вече невъзможно. Някой беше казал, че ако избереш позора пред войната, пак ще загубиш войната. Американците няма да се спрат, каквито и химически анализи да излязат. Целта им съвсем не е Асад, арсеналите му или хлорираните сирийци. Целта е да притиснат и провокират Русия, да я унизят, да покажат, че на нея не може да се разчита. Те знаят, че не са по-силни. Но смятат, че тя няма да предизвика световна война заради един Асад. Знаят, че Путин има нужда от мир, че иска да реализира програмата си и играят ва банк. Напълно в стила на човек като Тръмп.

Но не и в стила на Путин. Ако се върнем малко назад, ще видим, че последните развития са били предвиждани от Москва. Руснаците бяха изненадани от аферата Скрипал, но не и от санкциите. Знаеха и за химическата провокация в Сирия. Те бяха наясно, че след президентските избори върху тях ще има огромен натиск. Усещаха, че Запада ще плаши с война, за да блокира реформите на Путин и да ограничи нарастващото влияние на Русия в света. Кремъл отговори, като обяви на 1 март за новите страшни оръжия. Надеждата му беше, че това ще стресне и вразуми другата страна. Търкалянето към пропастта обаче не спря.

точно Путин играе "ва банк" вече 10 години. И до кога трябва да бъде търпян? Ти май си на руска ясла.