Радостин Василев: Ще има правителство, в много тесен кръг е планирана коалицията

"Тази коалиция три часа заседава, очевидно как да изперат Бойко", заяви бившият депутат от ПП, който ще прави партия

Обратно в новината

Коментари - Радостин Василев: Ще има правителство, в много тесен кръг е планирана коалицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе коментиращите какво се правите че не знаете за съдържанието на записите! Кой ги е пуснал е маловажно! Важно е съдържанието им но май ви е срам от него а и миришете на бойкови тролове. Колкото и да пазите тиквеника все някога ще го осъдят за пошлото и крадливо управление. Всички живеем в българия и на всички да ни искали пари за да се случи нещо каквото и да е! Ако кандидатстваш по евро програма си е нормално да те информират за 20-30% които ще са такса за подписа на бойковия чиновник!

Е това стана защото не симинистър. Ако недайси боже станеше тези записи нямаше да ги има. Никой не обича предатели. Сега само възраждане и мая манолова може да те използват и после да те изритът.

Пиши на български,европеецо.

Не не е циганин защото има добри цигани той е хемороид който би трябвало да бъде прибран знаете как а записите ги пусна защото на него така му изнася не му направиха услугичка затова

Руди Гела циганин ли е?

Какво значение кой какъв е и защо.Не е ле по важно от ПП какво казват .

Абе чета коментарите и си мисля... Прави сте. Обаче, ако този плужек не беше пуснал записа...?????

Ивайла Бакалова свидетелства открито срещу най големия мафиот в България, заяви че не се страхува и НЕ ПОИСКА ОХРАНА!? Тоя плужек Василев направи ТАЕН запис /наказуемо по закон/ и ПОИСКА ОХРАНА щото го било СТРАХ!? И го ОХРАНЯВАТ тези дето трябва да го арестуват! По важното е .....кой е ПУТКАТА?

Най обикновен чакал!

Мая Манолова, гелосана и с тъмна коса,и ето ви Радостин Василев. Това момче има природна дарба да играе Иванушка дурак. В момента ,в който се изтърве и каже кой е главния сценарист на този цирк който изигра и е готов за отстрелване. Страх го е, естествено, има за какво да се страхува. Но се страхува не от тия, на които причини вреда, а от кукловодите .

Стига с това гелосано мазно педалче.. никой не го заплашва, дреме му на някой за глупостите, които ръси тоя психически нестабилен педераст..

Лайното колкото и да го гелосваш пак си мирише.

Аз знам кои са лайната, но... всеки има различни внушения. ПП е голям компромис до сега, моралът при тях не е национален, а посреднически. Това подменя енерално политическия резултат. Вече излязоха очевидно от коловоза на националния интерес. Такива политики в историята са водили закономерно до продажба на национален интерес срещу дребни текущи цели. Както американците са събирали африканци на корабите, като са и привличали със стъклени маниста. Мноо от т.нар. техническа интелиенция нямат никакво понятие от политика и от национален интетес, както и от позициониране на държава в политиката. Такива САЩ използва, като им предлага свежо отпечатани долари и те вече смятат, че са оценени и боати. Достатъчно за национално предателство - съзнателно или не. Гърция вече я разпродадоха на всички, които си я пожелаха. Питай и дали се чувстват добре, въпреки че материално са по-добре от българите. Не. Сега са роби и това в живота е най-голямата тегоба, защото ти о напомнят непрекъснато по хиляди начини. Принадлежността към нация не търпи иновации, както са свикнали плиткоумните новоизлюпени специалисти. Историята показва много такива случаи, но все се намират необразовани хора, които не могат да го разберат как се отнася към сегашния момнет. Дали е наистина предателство? Ами нали ми е по-добре?! Не виждат какво им се задава и че то е национално предателство с всички последствия. И се успокояват с глобализма. Да, ама глобалистичните САЩ убиват хора, като плащат конфликти. А самите те са в упадък, от който хората вече бягат. Не бягат към Русия, но си се прибират в Родината си. Ето това знание им липсва на тези млади технолоични поддръжници на измисления харвардски възпитаник посредник и опортюнист. Болести на младостта и плиткоумието.

Тоя не може да бъде... Моралния еталон на нацията... Плюнка си е... И мърля наоколо. Всичките дето го прикоткват също са такива.

Това съшество ще има политическа кариера като муха винарка.

За информация свързана с подслушване, доноси и наблюдение, търсете руди гела. 24-7-12 на линия.

Новият Поп Кръстьо.

а кикорчовците са новият Левски, може би? или е баце?

"Радостин Василев: Ще има правителство, в много тесен кръг е планирана коалицията" Тоя да не са го пуснали на преговорите да прави записи , та така се изразява .

Понеже в българия всеки иска сам да си е шеф, та и депутатите искат всеки да си има собствена партия. Хан Кубрат решил да поучи синовете си и ги събрал при него. Взел една пръчка и казал на най-големия: - Баяне, счупи тази пръчка. Баян хванал пръчката и я счупил. - Хвани сега този сноп от пръчки и го счупи. Той го взел и с един удар - хряс в коляното - го строшил. - Е, як си сине, ама много си прост, такава хубава притча ми развали...

Обаче за едно е прав. Тия взаимно и здраво "са се хванали за гушите". И така са нагазили в ...., че докрай ще се прегръщат в омразата си, само и само да се опазят от бай Ставри!

Национални предатели това са българските политици. Затова толкова години копаем дъното.

Естествено, че ще има! А най-удивителното е това, че пускането на записа много помогна за това.

То май сега Бойко ще трябва да пере Кирчо и Асеня, а не обратното

Ицо Хазарта го търси да го бие, затова го пазят с охрана 24 ч.

Колко е тесен кръгът? Соло служител на посолството? Защото шефът заяви, че не му е работа и си е прав.

Ще прави нова партия, но се колебае за името. Вариантите са Доносник и Предател.

Колко е тесен кръгът? Соло служител на посолството? Защото шефът заяви, че не му е работа и си е прав.

Този Келеш,явно е вкаран в политиката с определени задачи и го активират когато е необходимо.

Радо ако наистина тръгне да прави партия, може нещо с Ивето да се обедини (не знам в какви отношения са обаче), както и лесно да забърше недоволните от ПП, които все още търпят инфантилното си шефче Курчо, но в един момент и на тях ще им писне и ще се отцепят.

от ПП няма. Щом се вдига толкова шум за 2 никакви реплики на някакво заседание значи Кирил върви в правилната посока.

Журналистическо разследване направено от Полин Паунов установи, че Киро е агент на Мацква и Путлер. Защото води политика, която ще доведе Габейкин на власт.

Чудя се наистина ли има "разочаровани" от ПП след записа. За мен чутоот не е изненада. И преди пак толкова ги харесвах, тоест никак, записът не ми разкри нищо ново.

Няма да има редовно правителство, народът ще влезне и почисти парламента от престъпници, не са познали купените еничари

де излизай да вивидиме народа. Два автобуса щото вашия късопишков шеф обича само да взема и да дава само за себе си. Справка, нова къща във Варна с партийната субсидия.

На крадците с шарлатаните.

Някой знае ли, дали имам и един нормален работен трудов ден на нормална работа или винаги съм бил калинка?

Сега е много важно да обясним на всички, че проблемът на БГе в Радостин Василев

Правителство на ПП и ГЕРБ ще има, това е сигурно

Този плазмодий няма ли да млъкне.

Този бушмен,сега като какъв се изявява?

Радо не говори щот си гола вода...пускай само записи

Радо записа пак се изкиха. Този сигурно и себе си записва...да не прорусне нещо!!!

Циганска работа.

а, баш!

Значи, хем не е верен записа, хем го плашат да го затрият. Да бе, да.

е обикновен разговор.... така се говори на всякъде... Да може да е нелицеприятен за публиката, но наистина е него няма "престъпление" Престъпление е самото изнасяне в публичното пространство, което реално не злепоставя партия "х" а самата кочина... дискредитирайки и хората кочината и даже държавата САЩ. Престъпника срещу държавата е руди - Гела - червеното кремълско куче Пази се боклук!

Разбира се, че има престъпление. Ако бяхме в западна Европа тези да бяха изринати

Никъде в записа не се споменава САЩ

Р.Василев: "Ще има правителство, защото те ще бранят с цената на всичко желанието за консумиране на властта и пазенето от наказателна отговорност." Сметки БЕЗ КРЪЧМАР!

Велик и честен мъж това е

В смисъл, че избяга от ИТН, отиде в ПП, записа ги тайно в тесен кръг и го пусна по медиите е велико ? Хм ...

Смешник!

Тоя не може да бъде... Моралния еталон на нацията... Плюнка си е... И мърля наоколо. Всичките дето го прикоткват също са такива.

Гела къде ли и какво ще работи до края на живота си сега? Кой ще се хване да работи с него вече..

той е новия Левски ти да не работиш нещо цял ден на компютъра

Абе не знам Левски да е предавал дружината си..

А ти си най- обикновен идиот.

В България е пълно с курви и предатели. Казвам го от собствен опит.

Да питам как този честен и съвестен български депутат Радостин Василев как прави запис на срещата от 00.30 до 3.00 часа както сам твърди, а вади 5 часов запис. Аман от лъжци и предатели,за това не можем да се оправим.

Не знам защо се чувства заплашен този Руди. Който (ако изобщо има такъв) му мисли злото нека премисли. Нека си е жив и здрав, за да му гледаме сеира, защото ... каквото сам си направиш никой не може да ти направи!

Дори тези нещастници да направят някакъв уродлив кабинет, няма да изкара и месец.

Ако управляващите не овладеят службите, кой да ги овладее тогава? Ако службите си изпълняват задълженията, с кой да си сътрудничат, ако не със съюзническите страни, когато имат общ враг пред портите?

M I SH O K ! VAN OT PARALAMENTA!

A?!? вече стана коалиция! Честито на тъпаците гласували за Питаме ПосолствотО и дай България!

Те до кенефа да отидат пращат нота до посолството…и така 33г.