Радев в ООН: България подкрепя европейската интеграция на Западните Балкани

Държавният глава призова страните-членки да работят за утвърждаването на Организацията на обединените нации като водещ фактор за укрепване на мира

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво им става на нашите уж честни хора кои избираме ,нали уж Макетата трябва да кандисат че са българи и тогава да ги вкараме в терористичната организация НАТО и ЕВРОГЕЙСКИЯ съюз?

Двамата с Тиквун обикалят света а народа мизерства единият си прави портрети другия прави циркаджилъци чупи тачки и играе хоро със саби а примерно Ердоган без портрети и циркаджийски номера привлича инвестиции за милярди еееее тогава тия за чий грездей ги избираме то квот с тях таквос и без тях поне ще се спести някой друг лев от заплати и командировки вобще нямам думи за БГ политиците

Описал си ада.Така е когато се работи по законите на ада,има привидна правда.Ред и порядък съществуват само за някои .Тия двойни стандарти ,също показват липса на морал и справедливост.

Каквато ти е физиономията брато, такъв ти и акъла!

Не знам, освен двуличник в българския език има ли думи като триличник или четриличник!?!?!? Но ако има е те могат да се използват единствено и само срещу нашият т.н. президент!!!!!!!!!! В България говори едно по един и същи въпрос,в Русия говори друго, в САЩ говори трето, в други държави четвърто, абе както му утърва...!?!? Особено по въпроса за въоръжението със американско оръжие беше много "възхитен" плед Тръмп...!?!?!

Има такава дума -ТРИЛИЧНИК

как,, работят" в герб. Цялата администрация под страх слага минуси за президента ни. Това е в силата си само в раб. време. После замират. И затъмнението е тотално. Щом се касае за президента се прибягва семпло и кратко/,,президентът,държавния глава,Радев" / НИКОГА ,,ПРЕЗИДЕНТЪТ Румен Радев" не се казва по тв.Смехотворно е . А за Пунта Марата по 12-15 пъти се казва,,мин. пред. ББ" и само той,колани трошене на Дъски,дебелашко каруцарски език и поведение ,НО НЕ ГО ДАВАТЕ КАК ГОВОРИ АНГ. ЕЗИК КАТО ПРЕЗИДЕНТА ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ Румен Радев. Защо ли?

А,бе Радев,ма кой ти иска мнението ?

Докато дървените червени кратуни разберат, че Радев едно им говори тук, друго на Запад, трето в Америка ще му мине мандата. Нека този случаен празнодумец още малко види власт, да пообиколи света на аванта с Деса и после на бунището на историята!

Глупости, сърбите трябва да бъдат разбомбени пак, докато престанат да се бъркат в нашите македонски работи и ни върнат Цариброд и другите български територии

цял час дрънка и нищо смислено... Нищо не каза за руските окупатори как нападат държави и се месят на Балканите.

По хубав е единствено от Жельо Желев, но колко по-глупав е от него?!

Ха-ха-ха - празнодумец! ... И нищоправец! :)))

Браво на Президента ,винаги точен и конкретен ! Не се срамувам че заедно с 2,5 милиона Българи гласувах за него , доказа че е Достоин за Президент на България !

Ако не се срамуваш от това шимпанзе, значи си потомствен олигофрен. Което не би ме учудило, все пак вие сте мнозинство след 70 години съветско робство.

да видиш 2,5 мелона за кой щяха да гласуват ако Бойко беше турил бургаският кмет например а не леля ти Козарка :)

Нищо против Западните и Източните Балкани, но за да влезе в ЕС , Сърбия трябва да влезе в НАТО за да имаме сигурна граница на Запад. Малоумниците от Северна Македония трябва да признаят историята и да спрат да плюят по великия български народ.

И бошняци иска да им праща Путин на запада.

Помаци, Косовари, Санджаклии все тая, калабалък да става :)

Мунчо е превъртел хептен - зове Западните Балкани да стават част от Европа, а прави всичко възможно Източните да станат част от Азия?! Дали е шизофрения или обикновено национално предателство, подплатено с рублите на азиатската кочина?

Ния вечи нисме ли откъмто расията

ТЕСТ - РОБ ИЛИ ЧОВЕК СИ ТИ НЕ на задължителното, принудително и анонимно "гласуване" за друг - шепа хора, привилегирован елит и паразит, господар и роб, лидер и останалите. Защо НЕ. Анонимният никога не носи индивидуална отговорност за своите действия, а така наречено "гласуване", наложено от тях върху теб е анонимно. АНОНИМНИ договори няма, нали. Защо тогава, ти си принуден от тях да си анонимен. Защото ти си роб, ти не си свободен човек, ти никога не си бил свободен човек. Ето ТОВА са фактите, защо ти си роб, а не свободен човек ДЕВЕТ ФАКТИ - защо ти си роб, а не свободен човек: 1. Човекът може да представлява само себе си и никой друг. Никой не може да бъде представляван от друг, защото всеки човек е тук и сега. Ако някой те представлява теб напълно и безусловно - ти си роб, а не свободен човек. 2. Ако някой ежедневно налага върху теб заповеди, закони, образование, религии и език (лингвистика), чрез "узаконено", но само от него: физическо, ментално и емоционално насилие - ти си роб, а не свободен човек. 3. Ако ти си принуден да "избираш" някой друг, но ВИНАГИ той след това да избира вместо теб - ти си роб, а не свободен човек. 4. Ако винаги някой ти заповядва устно или писмено, ти какво трябва да правиш тук и сега - ти си роб, а не свободен човек. 5. Ако някой "законно" ти забранява "свобода на словото и изразяването му" - ти си роб, а не свободен човек. 6. Ако ти трябва винаги да се подчиняваш безусловно на шепа хора, защото следват, само от тях "узаконени" постоянни: физически, ментални и емоционални наказания - ти си роб, а не свободен човек. 7. Ако на теб ти е наложено, ти ВИНАГИ само да мислиш, а всички тези твои мисли са дошли от външен източник, който е собственост на привилегирования елит и паразит като: радиа, телевизии, вестници, книги, образование, интернет, закони, религии и езици (лингвистика) - ти си роб, а не свободен човек. 8. Ако ти живееш в непрекъснат и постоянен страх, наложен от тях върху теб - ти си роб, а не свободен човек. 9. Ако умът ти, винаги казва: "Каквото на другите, това и на мен" - ти си роб, а не свободен човек. ТАМ КЪДЕТО ИМА ДВОЕН СТАНДАРТ, ТАМ ВИНАГИ ИМА РОБСТВО ИЛИ ФАШИЗЪМ. КОГАТО НЯКОЙ СЕ МИСЛИ ЗА ПО-ВИСШ ОТ ОСТАНАЛИТЕ И ТВЪРДИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО СЛЕДВАТЕ, ТОГАВА ЗНАЙТЕ, ЧЕ ФАШИЗМЪТ НЕ Е МИНАЛО, А НАСТОЯЩЕТО ВИ. Ето защо, НЕ на робството, защото ТОВА е двоен стандарт. Ето защо, НЕ на капитализмът, който е скрит зад думите: "демокрация" и "свобода", защото ТОВА е двоен стандарт. Ето защо, НЕ на социализмът, защото ТОВА е двоен стандарт. Ето защо, НЕ на фашизмът, защото ТОВА е двоен стандарт. НЕ НА ДВОЙНИЯТ СТАНДАРТ. А сега какво.

Разумна реч с добре представени аргументи. Личи си разбиране на положението на България в международен план. Най- сетне истински достоен лидер за България с отлично виждане, представяне и лична визия. Мога само да се радвам!

му е писал речта, вероятно оня Христов, той само я срича, същият олигофрен като него :)

Снимка с Тръмп и нищо по въпроса за американско-хазарските агресии по света.Г-н Радев ние гласувахме за вас за да бъдете нашия, а не своя собствен глас по света.Българите искаме да кажем на света че американските агресии в Ирак, Либия, Афганистан, Сирия, Судан, Йемен и скоро в Иран подтиквани от частни, лични интереси на 10ина хазарски фамилии превръщат земята в ад за хората и природата.Кухи речи и пожелания не ни трябват.Дано прочетете това. Не думи а дела г-н Президент на България.

Абе, кьопек сибирски, кой управлява любимата ти съветска кочина? Да не би да са славяни бре, недоносенико алтав? Не са ли същите хазарски копелета, начело с оня гном в Кремъл?

Нищо изключително в изказването на президента. Но в последно време ролята на ООН в световните процеси бележи забележим спад. Поне,според мен. Проблемите се решават в двустранни и многостранни преговори. А също така на нивото на различни организации и съюзи.

клепоухия шапкар, пето колело на комуноидната сволач започва да вдявапо малко.

за разлика от интригите на Захариева спрямо Македония! Ето как се разбира истината и лъжата - тези,които обвиняват Радев прорусизъм всъщност точно те обслужват интересите на Русия против присъединяването на Западните Балкани към ЕС!

Ген. Решетников ще е недоволен и ще прати Негово Светейшество Гундяев да го нашока по клепоухата кратуна...

Неанам колко е смотан и незнам си какво,но на трибуната говореше на перфектен английски,нещо което се отдава на някои много трудно а на някои изобщо. Кой както иска да го тълкува!

Не е важно как и какво е казал,а какво е свършил,с какво е допринесъл за икономиката на Бг.,докарал ли е инвеститори и т.н.

Ами запознайте се първо с правомощията на Президента и тогава си ръсете глупостите....

Шапкарите са много обиграни в плямпането... Спомних си казармата, как такива като него, надъхваха разчетите преди бойни стрелби...

Сирия, Украйна, Либия и Иран са акцентът на президента Радев. З. Балкани са последната дупка на кавала в речта му. === Генерал Радев говори на английски пред ООН-то; Генерал Бойко получава почетен знак за принос към българистиката в Ю. Корея :)

Бойко е тиквен фалшив генерал.

Ябе Радев да знаеш колко им пука на мнозинството българи какво подкрепяте от тяхно име ама без да сте се допитали до тях.. Освен това много добре вече си разбрал че това са корпоративни интереси на големите глави от еврогейския и мнението на България няма никакво значение защото знаят че каквото и кажат това ще гласува:(((( Разбираме че такъв е форума дето трябва да се приказват глупости защото и оон и всякакви други международни институции са само лапаи на пари без никакво реално практическо приложение...

Висш интелектуален пилотаж на Радев в ООН. А Тиквата в Корея чупи дъски. Главанак.

Нищо ново,просто повтаря думите на Борисов.

Словоблудство. Ако знае какво е това.

Ами какъвто е форума такива са и приказките там:(((( Нещо полезно да сте чули или видели от такива форуми освен софри, някакви плямпания и довиждане до следващата софра... Нито от Радев зависи какво ще приемат там дето предварително са се спазарили нито от България зависи нещо по такива форуми - просто дипломация....

Сега се мазни на Европа и Америка но Като се върне пак ще почне да плюе България и величае Русия, щото Решетката ще му нашока канчето.

Ех, семкоглави герберотролчета, този Радев така ви е запецнал на езика, че и най-хубавото нещо да каже пак ще го оплюете. Ама като са такива опорните точки ...

Но пък радев е против интеграцията на МАкедония и България защото шефовете му от кремъл така нареждат.

Българиста Мутра дали може да произнесе "мултилатерализъм".

Темата е Радев и ООН троле!

С мед са ви намазани и на вас тия западни балкани.Т.панари!Ние самите седим като бито куче на прага на шенгени еврозоната, ама иначе сме големите подкрепители.....Подкрепят те....Охлюви....

Дайте видео линк като на Борисов.

Този човек е с диагноза шизофрения! Тук едно, там друго! Имаме две личности за Президент.

Ако той е шизофрен, то вие простите герберасти сте параноиди- но ви разбираме и Сорос е параноид.

В грешка сте, ние сме параходи, т. е. парите ходят при нас.

За европейската - ясно, ама ти кажи за евроГейската, щото само такава се предлага на България! И кога, Радев, ще се разкаеш, че си подписал документи относно антибългарската "стратегия за детето" за отнемане на български деца и ще се изкажеш категорично да бъде веднага отхвърлена!