17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бравос, бравос! Ще има премии, преизпълнили сте нормата тук!

Радев и шайката му съсипаха България да нула време.Да ги изметем на боклука ваднага!!!

Кирил Петков с разтърсваща реч срещу корупцията: Отивайте си, стига толкова.Днес Кирил Петков и Асен Василев, бяха на среща със синдикалисти относно бъдещето на мини Марица-Изток. В отговор на опасенията, че го е страх да защити националните интереси пред Европа, министърът на икономиката Кирил Петков, направи силно изказване.Той за пореден път заяви, че най-важното е да спрем кражбите и корупцията на всички нива в държавата и че това е обща отговорност и кауза за всички. Най-вече за умишлените действия на Гешев, който защитава Борисов, олигарсите и Пеевски. Да крадат от държавния бюджет милиони и милиарди. И те са още на свобода, а не в затвора.След това последваха изключително силните му думи за тарикатите, крадците и страха.

"разтърсващата" реч. Ама просто племе сте.

Откакто този родоотстъпник на снимката и олигархично-слугинажното предателство са на власт във България се вихри разруха .само нещастие носят на българския народ и е крайно време да си платят за всички злини който направиха.съд и затвор за тях

Президентът Радев доказа, че е добър кадровик. Служ. му правителство е НАЙ-ОДОБРЯВАНОТО. ... УМНИТЕ се заобикалят с УМНИ.

Радев събра служебните министри. Кой остава в ноевия ковчег?

КНСБ: Храните поскъпват драстично, до края на годината хлябът може да стигне 2 лева Олиото е поскъпнало с 43% за година, най-скъпо е в Бургас и Ямбол Някои хранителни стоки у нас поскъпват драстично от началото на пандемията, а прогнозите са повишението в цените да продължи. Това са част от изводите на проучване за изменението на цените на 32 хранителни и нехранителни стоки от първа необходимост, проведено от ИССИ на КНСБ. Целта на експресното изследване, проведено в периода 26 август - 1 септември, е да представи ценовата динамика в началото на есенния сезон в условия на извънредна епидемична обстановка. Очакваме временните 2 Да постигне същия х2

"Нас червеното знаме роди" Радев и червените мутри вън.

Много долнопробно. Съвсем откачиха някои същества при използването на цинизми. И как с тия мръсни усти целувате децата си за първия учебен ден?. Бляяяяяк.

Ти си срам и позор!

И кРадев и калинките му

Гешев е личност на годината в България!

И кой го определи за такава "личност на годината"? Може би "Pi ar Sevi Boiko", а?

Според Калъп Ментейнешънал, партия ДИМНС (Да изпратим Мунчо на село) води убедително в представителното проучване нагласите на избирателите за предстоящите президентски избори. На второ място е НВЗЧП (Никога вече зелен чорап президент).

Така и не научихте, че ВВС-арите не са със зелени чорапи.

Всичко ще е прозрачно и пред очите на хората както обищаваще. Долен наглец и лъжец ! Такъв боклук ,населяващ президенството не е имаро,че си заведе и курвата с него!

Мунчо Радев е завършен кретен.

Кретени са те родили.

Или тебе, а?

Ушара да си събира багажа и да си ходи към Славяново да лизга пенясали ромки или да бичи свирчоци

Време е Румен шпаклата да стане клиент на Гешев.

ИТН предложили парламентарната комисия "Магнитски" да проведе разследване дали има свързани с протестите политици на хонорар при г-н череп! Председателката на комисията г-жа Йорданова от ДБ обаче, отказва да входира предложението за гласуване цели три седмици... Г-н румен, това ли е работещият честен и прозрачен модел? Ако бяха пуснали това разследване, щяха ли да открият нещо?

Властите в България са независими. Парламентът е най- висшата институция в България. Ама прочетете я тази конституция. Само Борисов наложи премиерско- бандитска република с гумен печат парламент.

Уникално си прост!

Баце без жипка и с празно чекмедже не важи. Не става, вече е издухан ауспух.

Къде сте мои верни чакали? Защо ме изоставихте?

Джаф, джаф :)

Не е важно кой е мин. председател или президент, важно е посоката в която води държавата. Бойко ориентира държавата към запада (разумно и прагматично решение). Тези в момента ни бутат към евразия. Нелепо е да се избира президент или мин. председател по визия, иначе манекените с 2-3 езика щяха да са най-добрата кандидатура. Посоката е важна посоката, чалгарчета, чегъртачи и всякаква друга измет.

ориентира б България към Руски газопровод с Путин и Ердоган. Ходи да се отчита на Ердоган дори на трети март. Дърт мафиот!

Ако некой не сака да е министър, язе сакам. Имам убразование. Не краднем, не се бием и не пием. Можем да пишем, да говорим и да пеем. А, и колело можем да карам.

С радев имаме малки тайни... Нали новият морал щеше да е честност, прозрачност, свобода и равенство пред закона? Защо не се спират пред камерите, да не страдат от фобиите на Наоми Осака? Журналистите няма да ги питат с кой си лягат... Просто за обществени дела...

Сегашното служебно правителство започна работата си с безпрецедентна по мащаб политическа чистка, характерна за редовните правителства САМО при смяната на политическата система! Веднага след това се впрегна цялата държавна машина с пълната си мощ да очернят всичко постигнато по времето на управлението на ГЕРБ , ВСИЧКО да е ЧЕРНО! Да ги изкарат както се казва по черни и от дявола! Това стана с методите на изопачаване на фактите, откровенни лъжи и всевъзможни манипулации в които включиха и не малко медии и НПО-та за тотално манипулиране на общественото мнение! ПОДЧЕРТАВАМ ТОТАЛНО! Стигна се да бъдат проверявани и задържани привърженици на ПП ГЕРБ без всякакво законно основание в деня преди изборите и заплахи да не излезнат и да гласуват по съвест! Та не само демокрацията но и нормалността в обществения живот беше разрушена! Всичко положително постигнато през прехода беше буквално зачеркнато! Сега искат да подчинят и третата независима система - съдебната! Това е тъжната реалност в БГ-то !

Че се сдобихме с президента Радев благодарете на борисов

Архитектът на хаоса (т.н. промяна) се срещна с изпълнителите. Това е....

Ей бегай се че от теб България мунчаса.

Реди партийни листи

Един се реди, друг се пререди, трети се уреди.

И дано Мангъров е здравен министър, ще вкара всички ковидари вдън земя

Баце и Радев в комбина.Баце му осигури и втория мандат

Да втория ще е в централния

При тази АНТИ ГЕРБ истерия на служебното  правителството, която беше на предните избори и някои медиини кръгове около капитал плюещи умишлено по ГЕРБ , та и второто им място тогава им беше голяма победа! А пък яловата победа на ИТН я донесе президента, чрез действията на служебното му правителство, добре трябва да се знае! Сега ще има нов предизборен щаб в лицето на новото служебно правителство! Ще се наслушаме отново пак на неистини и манипулирани новини! Сега въпреки атаките ГЕРБ ще са първи с много!

Наследството на мутрата Радев ще бъде много тежко и цената ще я платим всички ние.

От сън дълбок се събуди! Радев и мутрите вън! В противен случай ни чака глад и студ! Гърция ще бъде само в сънищата ви, ще ви следят и ще се разправят с инакомислещите! Младите да забравят свободното пътуване, ако си мислят, че ще могат в четвъртък да решат и в петък да са в самолета за определена дестинация! Ще мислят само за насъщния!

ще питаме ли пенсионерите по изборите как се живее с 5 литра бензин на месец? това ще е стойността на новите пенсии ..... А да Ви питам ли как младо семейство ще изплаща 100 хиляди евро заем за апартамент с 20 евро на месец заплата? Питайте Радев той ги разбира тия неща. Докара ни нова икономическа катастрофа.

Пичелят виждам Айде до изборите и после гладна зима Не ви е срам

Ако Москва откаже ,ДА даде убежище за РАДЕВ, след два месеца ,Мадуро е обещал да го приеме !!!

Важното е Бойко Рашков да остане, той е гаранцията, че изборите ще са честни и Тулупа няма да изпразва чекмеджетата в циганските гета.

Гаранцията ти е 1 Дамаджана! Не виждаш ли, че е нефелен Да се маха - директно

Оня с шнорхелите бил готов и за президент,баце да го вземе в заем от чалгарина

НАЙ-ВАЖНАТА СРЕЩА НА МУН.ЧО Е СЛЕД ДВА -ТРИ МЕСЕЦА ПРИ ГЕШЕВ .....

Само да отбележа, че тия дни България формашно изпадна от чакалнята за еврото с новия бюджет и новата инфлация.

Чул те Господ да не влезем.

баце само да ти кажа, че в Германия инфлацията е 5-10% а при нас вече минава 100.......борда вече само ненужна формалност....

ами то е ясно коя савецка республика използва евро?

това беше целта на Мунчо и малоумници те около него , за сметка на някои с крадени пари които не могат да докажат , и да продължават да си крадат на воля .

Според Калъп Ментейнешънал, партия ДИМНС (Да изпратим Мунчо на село) води убедително в представителното проучване нагласите на избирателите за предстоящите президентски избори. На второ място е НВЗЧП (Никога вече зелен чорап президент).

И този се оказа тотален боклук. Пък и какъв да е, виж избирателите и хия не ти трябва да гледаш избраните.....

Нов предизборен щаб значи! Ясно пак лъжи и манипулации!

Може ли човек с професия ординарец да реди нещо? Ординарецът е човек ( военен или бивш военен) , който може само да прави това, което му се каже, но трябва да го направи по най-добрия начин както правят само най-добрите ординарци. Е тук вече може да се каже отговорно че е многооо добър!

Много срещи, празни приказки ,Този фелдфебел РАДЕВ ни направи луди с всекидневни изказвания за тъпаци , кое и как да се прави .И така 5 години тъпизми и харчене на милиони с неговата банда -изменници в Президенството !!!!!!!!! Да върне всичките си заплати и да се яви при ГЕШЕВ ..

Задграничните кукловоди на Радев някак не разбират, че умрелите в България умират и в истинския живот.

Колко лева ще е бензина по изборите? 3? 5? 8? 13? Ще удари 100-ка? Предния гений докара до 5 бона бензина 1997....

Впрягай магарето, бе! Бензин ша ми арчи.....

ревете ли гробарски тролове скапани реветееее кеф ми е да ви гледам как се гърчите а ще става и по зле

гори една гора огънят не подбира ...всичко се гърчи и умира кога по-рано кога по-късно!

по принццип, всичките ви опорки, другарю черепно-юмручено тролче, са тъпи, та тъпи. но напоследък опорката за някакви "ревящи гербери" е направо уникално тъпа! реването предстои, зима-пандемия-инфлация-радеффска хунта с идиот-шмекер петков начело, въобще-красота! даже и ти, тролче, ще се омажеш в сополи от реване, не само от тролене...

Той нареди каквото можа ! Разбърка цялата държава , накара хората да се мразят ..... Какво повече ?!?!Нареди си неговия комунизъм и сега си щрака с пръсти !!! Но да знае , прави си сметка без кръчмар ! Цели се на високо , ама от високо лошо се пада и много боли !!!

питай си спреждея недялко и не се коси