Радев: Рестриктивните мерки не трябва да нарушават основни човешки права

Индиректно президентът похвали правителството, че се е справило с производството на предпазни средства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Му сера фостата на това клепоухо говедо с миризливите зелени чорапи, покровител на престъпници!Оня подполковник от НСО, дето пласира дрога и изпълнява мокри поръчки кой го е назначил, а?Да й сера фостата и на Корнелата с имението в гр.Мизия.Местните говорят, че само оградата на имението й струва къде 100 хил.лева! Корнелата се загрижила за бедните и онеправданите, ама носи позлатени рамки за очила марка Cartier на цена само някакви си 10 хиляди лева! А синчагата й бачка за 30 бона в зелено на месец в Ню Йорк!Не в Москва, Хавана или Пхенян! Е това са днешните БСП- комуняги - дават го борци срещу капитализма, ама много им се усладиха точно капиталистическите благинки!!!Луксозни имения, апартаменти, лимузини, маркови дрешки, злато, диаманти и прочие капиталистически произведения! Лицемерни мърши долни!!!

Ти искаше да пръднеш но се насра . Не можеш да стискаш вече, нали? Сигурно не е лесно. Гербаджиите са ти платили добре, но и са се изредили върху теб и вече няма помощ.... хаха

Може ли в подобни изказвания да се слага малко конкретика? Кои конкретни права се нарушават? https://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=LEGISSUM%3Al33501 Президентът много се излага с подобни изказвания, които са силно поляризирани и същевременно толкова общи, че нищо не казва. Ако държи подобен тон излиза по-глупав от останалите политици.

Добре, че имаме достоен президент като Радев, че с останалите некадърници в правителството що ядове и срам берем.

С това изказване за пореден път се дискредитира пред народа. Изглежда като сърдита свекърва.... Няма конкретика има само сръдня

Като че ли ти каза нещо конкретно. Мнението на герберски курви като теб не е миродавно.

Комунисти да говорят за човешки права, какво доживяхме само.

саклетисал та е решил да си намери някаква занимавка де :)))))

с каква любов и възторг се съзерцава сам себе си на екрана, че и си говори с прекрасния си образ, но трябва да се скара на хентелигентния си пореден съветник от кохортата, за киселата физиономия при тази толкова прекрасна гледка!

Добре, че Радев не беше началник на щаба, сега щяхме да сме изпукали всички. И той щеше да е сам, с кого щеше да се заяжда и да упреква, нон стоп това от него и на официални празници не пропуска.

Да слугуваш на Москва и да предаваш България основно човешко право ли е ?

На комунистите това им е любимото!

За жената комунист,бръсненето на мишниците е равно на държавна измяна.Смятайте кочините им на кво приличат!А,да не забравя!Долу зеленият чорап и селският му електорат!

А ва Румба!Капо си ва.Фърляй си картити на масата щот’ ги видяхми най важнити. Попа кога идва да те хока и вале на което служи всяко българско( президентско) мекере

.. е президента, че да има поне малко надежда в тази мутренска държава

след дъжд качулка. ВЕЧЕ ЕБАХТЕ МАЙКАТА НА ХОРАТА ЧРЕЗ НАСАЖДАНЕ НА ПАНИКА И СТРАХ!

какво друго правят, докато БСП и президентът спи?

е вътрешният глас на премиера.

С усещане за моноспектакъл...

Във великите, ненадминати и неповторими САЩ - над 100 хил. са измрелите от коронавируса.Във още по-"великата" Британия - вече над 35-36 хил.Във Франция, Италия, Испания мрат поголовно като мухи. Във великая Россия официално 3800 измрели, ама неофициално са май 10-15 пъти по толкова!Ботоксовия джуджак страхливо се скри в бункер и наложи жестока цензура за истинския брой на умрелите от вируса.Самоубиха една дузина руски лекари дето искаха да говорят за истинската ситуация... А къде сме ние, къде е България?Отървахме се засега само със 130-140 умрели!И това е100% заслуга на ВЕЛИКИЯ Бойко Методиев Борисов! Железен си Бойче, да си жив и здрав още много десетилетия и да мачкаш мръсниците и гадовете по земите български!Успех!

да не би да позьорства пред камера и да се гледа на екран.

Замълчи,или си смени съветниците,че ръсиш само глупости.

Всичко казано са просто празни приказки.Все едно съм на партийно събрание.Трябва това,трябва онова,но нито веднъж не каза "ще направя еди какво си" или "направих ... ",освен раздадените от жена му мартеници,нищо друго няма свършено от тях.

тук пък една мръсна свиня, поддръжник на прецедента освен гнусотии, нищо друго не може да напише. тъп олигофрен. явно и той драска от русия. изверги отвратни. как пък не измряхте бе, гадове.

Мафията в България - това са ГЕРБ+ВМРО - те управляват и са ортаци в разграбването на Държавата, за което един ден, когато паднат от власт ще бъдат съдени и вкарани в затвора, заедно с прислужниците им Цацаров у Гешев.

Ти да не се уплаши от мерките на ВМРО срещу циганите ?

Вместо да направи две коремни на лоста по потник той тръгнал да философства зеленият чорап, бас държа че травестита Десу му е писал речта :)

гербера, докато лижел задници.

Какъв президент е нищоправеца?? Това е един злобен комплексар-, който взима 12000лв на гърба на народа!

Пълен фатмак!

Погребалният агент Гумен Гадев пак изнесе една панахида.

мислел гербера, докато лижел задници.

засърбял комуноидният гъз.

А Деса-простакеса какво мисли по въпроса. Тоя с шеф на кабинета бивш селски кмет нищо умно не може да сътвори

МАЛЕ, НЯМА ТАКЪВ ХАМЕЛИОН! МНОГО Е ДОБЪР ТОЯ РАДЕВ, НАПРАВО ШАПКА МУ СВАЛЯМ! ПРЕВЪРНАЛ Е ЛИЦЕМЕРИЕТО В ПРОФЕСИЯ, САМО И САМО ДА ОСИГУРИ НА ДЕСА ПОЛОЖЕНИЕ, А НА СЕБЕ СИ ВЕЛИЧИЕ! С НАГЛОСТТА СИ, СЛОЖИ ВСИЧКИ В МАЛКИЯ СИ ДЖОБ! АКО СЕ ДОКОПА ДО ПО-ГОЛЯМА ВЛАСТ С ПОВЕЧЕ ПРАВОМОЩИЯ, ЩЕ НИ СТРОЯВА ЗА ФИЗАРЯДКА НА ПЛОЩАДА! В Н И М А Н И Е!

бе герберски парцал, виси ти сперма от едната страна !

тоя много глупав, генерал деси командва там той само на равнис стои

... рестриктивните мерки не трябва да нарушават основни човешки права.. Това няма как да стане. Правото на труд е основно човешко право, но когато е заплашен живота, се избира живота пред труда. За това са наречени " Ограничителни мерки". И обикновено са временни, докато трае проблемът. Радев пак говори, колкото да прави вятър с устата. Празнодумец.

дори нямаха право на избор !

Не е истина.Имаш право на избор. Ако се чувстваш застрашен, никой не може да те накара да идеш на работа.

Къде Ви намират такива екземпляри - с конкурс ли? А и Б на демокрацията е, че основни права не могат да се ограничават освен в изрично определени в закон случаи, не по-усмотрение на някой чиновник - бил той министър-председател, председател на НОЩ или министър. И ако това е А и Б на демокрацията, то следващото по-важност (В) е, че целта никога не оправдава средствата. Пример за обратното историята познава достатъчно - Пол Пот, Сталин, Хитлер. Специално, президентът в случая говори за правото на свобода и на избор, и е безкрайно полемично дали правото на живот е по-ценно от правото на свобода. Просто защото са неразривно свързани и с ограничаването на правото на свобода се ограничава правото на живот.

...основни права не могат да се ограничават освен в изрично определени в закон случаи. Пандемията не е ли такъв случай? Обявено бе извънредно положение. ....безкрайно полемично дали правото на живот е по-ценно от правото на свобода. Каква свобода, ако си в гробищата? Общи приказки в стил Радев.

Дали не му светна че ще дойдат едни милиарди от ЕС а изборите са след десет месеца?

3 месеца по-късно се сетИл за некакви човешки права...а кой подписа законите и за ИП и новото измислено извънредно положение...алоу....ама верно ни сметат за тулупи

Мачкай, Бойко!Смачкай ги гадовете без никаква милост!Бедна ти е фантазията колко много зли и лоши хора има в тази наша България!Злодеи по цялата вертикала - от горе до долу!Ти ги знаеш кои са тия мръсници.Действай и хич да не ти е жал за тях!

Бойко кога ще научи поне един език? Като започне на английски и френски, получава мускулна треска на ръцете.

Като гледам и без език се оправя Бойко и то добре

Абе малко, дребно, дребнаво, гнусно, тъпо човече...Кво значение има дали Бойко знае или не знае чужди езици??Важното е, че знае езика на народа -говори простичко но разбираемо за народа!И народа го разбира и обича Бойчето! А ти платена мастийо, чиба оттука и марш при твоите работодатели - Корнелата, Маята, Решетников, Авиатора, Черепа, банкера беглец(и страхливец) и цялата останала мръсна сган!

Д-р Бойко Полиглотски да научи първо българския!

А Гумен като знае английски къде га канят ?

Тъпчо, то и Меркел не знае чужди езици, но управлява вече толкова много години и НВ и пречи, така че не ми разправяй, че чуждия език ще помага да се управлява държава

Това за човешките права го кажи на твоя ментор и шеф ген. Решетников с препеатка Крим. Нали беше руски и вече е заварено пиложение.

Президентът си личи че нещо е учил и научил за разлика от селяците в правителството...

Така де! От снимката се вижда, че се е научил да чете това което друг му го е написал :)))

Румен Радев : Слънцето трябва да изгрява от изток и да залязва на запад , след пролетта винаги трябва да очакваме лято , есен и зима ! Червените тролчета : Господи , какъв умен президент имаме !

Знае да се хвали с чуждите успехи иначе обича да плещи глупости

Някой има ли предположения относно нивото на интелигентност на тиквоча? При една четена, но така и недочетена книга имам усещането, че се е отказал да я чете, защото не е можел да схване смисъла...

Тиквоч, Тиква и какво ли не. Много сте умни да измисляте прякори и типични по нашенски да виждате в чуждия двор, но не и във вашия. Всички ,които го наричате така се погледнете добре и ще видите, че не сте цвете за мирисане, а човека си гледа работата и то много добре.

Похвално е, че имаме изключително мъдър и ерудиран президент. Рязко се откроява на фона на неграмотното ни и неадекватно правителство.

Евала за иронията :)))

Ти кой точно министър намираш за грамотен??

Приличаш ми на герберска курветина която по цял ден не може да си вдигне гащите и само ходи от коментар на коментар. Като правиш свирки без пари ще трябва да работиш тук за стотинки защото не стигат за хляб, нали курве ?

Не говорехме ли за президент в случая ?

Хах , тоя па се погледнал в огледалото и решил да обяви на кой му заприличал някой :)))

Очаквам пилота да започне и лифтове да спира....

Пилота знае перфектно английски и руски. Твоят човек дето 10 години ни управлява, колко езика знае? Николко ли? За 10 години нищо!

Е и какво като знае английски и руски, по умен ли става?

Английският и руският не се ядат.

И какво като знае езици—да е направил нещо за България—нищо. Освен да лае и да плюе собствената си държава , друго незнае,но на световни форуми,като сега се дуе и хвали с неща в които няма участие. Този човек страда от раздвояване на личността—един път така,другия път инак, иди че го разбери. Май е за освидетелстване

На следващите избори и Цацка и Мацка ще духа отново супата. Защото няма такива неграмотници като ГЕРБ, доказано е.

Твърдо си на амбразурата викаш ? Потника разкъса ли ? На жената шамар , два удари ли ? Мъж почувства ли се ?

Наесен не знам дали ще има нови вълни с корони,ама глада се задава със срашна ярост ... Ще се мре яко...

Да, глада отива към Кулата след 15юни със страшна ярост и задръствания по кресненското дефиле

в президентството им дреме на дедовия за пцоването ви.Като свърши мандата, както е при всички предни президенти- офиси, заплати, охрани, центрове ,ментрове, политически проучвания.... дреме им на......

И ние плащаме от нашите народни пари на тоя плямпал 12 000 лева заплата всеки месец? Защо??

пак си пусна вонята!

Излишник.

Стига си говорил като комсомолез на открито партийно събрание. Време е да го караш конкретно! Щот си глупав давам пример:България в кризата не се справи добре, защото.........и изреждаш не лични емоционални възгледи, а факти, повтарям, проверими факти. После казваш еди коя си държава се справи най добре...и даваш пример с русия, щото все там ти е акъла. Следват факти, факти, факти и аггументи. Президент се водиш все още...за съжаление, напъни се малко!

Оф, пак ли този? Какви права са нарушени?!?! Вече всичко се връща към нормално. Почти никой не носи маски , градинките пълни, по пейките тъпкано. Премина болестта и изпълзя от резиденцията

Радев пак се е изходил с глупавите си баналности и ми напомни крилатата френска фраза: По-добре е да мълчиш и да те мислят за прост, отколкото да се обадиш и да разсееш всякакво съмнение”!

А това спомни ли си: "Задава се епидемия с невиждана ярост в човешката история." "Очаквам да измрат много хора. Яко да измрат."

Би ли ми отговорил на следния въпрос: Сравняването на рядко с твърдо изпражнение, какво душевно рановесие ти носи?

Аз ти говоря за президент, ти за главен лекар! Прочети още веднъж какво съм написал до радев-последните два реда се отнасят и за теб провинциалисте!

И при Гоце и при тоя езика на изказване е един и същ. Съветниците са същите или сходни.

Феновете на ГЕРБ яко са се развихрили. Да не би вече да раздават пържолки не само на кучетата? А може би и суджук сте почнали да ядете?

Защо трябва да си избирател на ГЕРБ, че да ти стане ясно вече какво представлява Радев ти? Впрочем Радев ти го избраха и избирателите на ГЕРБ, което показва, че не са много умни!

Стори ми се по поносим от плевенската селянка! Но вече не съм сигурен!

Какви фенове на ГЕРБ те гонят па тебе бе червенотиквениче непоръбено ! Всеки човек с поне двуцифрено АйКю се подиграва на Руци ако не ти прави впечатление !

Повече няма какво да коментирате, направо затваряйте тази креатура наречена "президент" в най- близкото психатрично заведение и да се приключва с него!!!!!!

В психиятриите няма места, иначе с удоволствие при първия избягал пациент ще осигурим място за нашия велик президент "обединител"

Тоя Руци е ебати лицемера! За пореден път го доказва!

Започвам да си пиша изцепки от сорта на тази - цитат: "рестриктивните мерки не трябва да нарушават основни човешки права" Рстрикцията е ограничаване (меко казано) В случая на свободно движение например Е ся обяснете на дебилиния идиот (аз в случая) как хем ограничения ьем да няма нарушаване на правата ни Що другаря радев просто не каже че е против рестрикциите? Ами щото оплят низвегнат и ...... Не му стиска зеленото дупе