Радев: Призовавам да запазим радиомълчание за самолетите

Нека покажем, че сме цивилизована държава, призова върховният главнокомандващ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Факти - да рекламираш един единствен участник в конкурса със Грипен самолет - Да уволниш експерти и да принудиш временно Правителство да избере посочения самолет Грипен -- Да предрешваш въпроси от компетенциите на законно избрано Правителство и Парламент. Явно не си знае функциите, че е главокомандващ само ПРИ ВОЙНА , а в мирно време НЯМА изпълнителни функции. Злобно да нападаш с манипулации без конкретни данни и решение законно Правителство и Парламент!? А сега да се излагаш с ашлашки затъмнения с "радио честоти" ни в клин ни в ръкав е много жалко дори за пенсионер...

Изглежда в това президенство всички са психясъли.......първо призовават за единение, а след това и за радиомълчание !!!

Ако не всички,то повечето служители в президенството са заклети комунисти с бетонирани мозъци подобно на шефа си Румен Грипена.За тях сега не е 2018 г.,а примерно 1988 г.А съветниците,които му подготвят речите вероятно преписват от Тезисите на др.Тодор Живков и от в."Работническо дело".

Радиомълчанието е организационно мероприятие, провеждано във Въоръжените Сили, което, чрез прикритие на нашата дислокация и намерения има за цел да въведе противника в заблуждение или невидение относно нашите планове. Така, че питам: Другарю президент, кого искате да въведете в заблуждение? Българския народ, който трябва да плаща безумни пари за прескъпите играчки на тесен кръг шофьори на самолети, които играчки, на всичко отгоре са ни абсолютно ненужни?

Ако не беше подлога на Курнелата можеше и да ставаш за Президент!

Грешиш бе Вовка! Ако другарката Нинова не беше ме издигнала за президент,сега щях да копам градината и да гледам кокошките на село.

"Радиомълчанието е техника, използвана съгласно съветската и руската военна доктрина за осъществяване на прикритие, с цел въвеждане на противника в заблуждение. Маскировка е другото име на изкуството на заблуждението. Това, за което призовава Румен Радев е ПРЕДАТЕЛСТВО !!!

stankow

Радиомълчанието е норма на поведение за всички свързочни войски в света, откакто има военни радиосредства - приблизително около 120 г.

Най- доброто е f16 - втора ръка, нов внос !!!

ПРИЗОВАВАМ ТОЗИ ЧОВЕК ДА ЗАПАЗИ РАДИОМЪЛЧАНИЕ ДО КРАЯ НА МАНДАТА СИ!

Ей,Корнелий! През оная работа ми е какво ме призоваваш.Дали ще говоря или ще мълча могат да ми нареждат само ген.Решетников и др.Нинова.

Само дето "радиомълчание" се използва за: "изключи радиото, да псувам 20 минути на воля, преди да го включим пак"

Кво мълчание?:)))))) ...на бою тиквата и цецо вършецо, ако им зашиеш устата-----съвсим замязват на есенна изложба на зеленчуци!:)))))))))

От ДАНС отнеха допуска за класифицирана информация на Христо Томов - съветник на военния министър Красимир Каракачанов, съобщи "Терминал 3". От Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) са лишили Томов от допуска заради нерегламентирани контакти с представители на военнопромишления комплекс на Руската федерация.

Когато се източваше КТБ също ни заповядваха да мълчим! Дори гласуваха наказателно преследване за говорене по тази тема!!! СМЕТКАТА ЗА КТБ Я ПЛАТИХМЕ НИЕ!!!!

Господин Радев,нас българите ни интересуват финансовите параметри на сделката,комисионни(ако има такива за кого са и колко.И трябва ли изобщо да има такива)Това радиомълчание е само по време на война и не ни заблуждавайте по вече със силни думи.Управниците на България трябва да работят за българите и ако не да поемаат пътя.

Това го кажи на Тумбак Шкембели Каракачан воевода!:))))))))) ....той отговаря!:))))))))

Корнелий

Що бе? Нека и ушатия каже какви комисионни е очаквал от Грипените та толкоз натиска. Поне да се ориентираме как се харчи 'лобизма' на високо ниво

сега сме 2018 г.,а не преди 1989 г. Какво,за катострофата във Харманли да мълчим,за самольотите да мълчим.Ами нали 45 год.мълчахме щото дори и този който и вицове разказваше,го дадоха на прасетата в Белене.Погледни календарара другарю президент на една част от българите.

Уважаеми не искащ да мълчи, другаря Президент не е имал предвид теб, мен, и всички хора, които не заемаме висок пост, имащ отношение към избора на изтребители (разбирай и друга военна техника). Ние можем колкото си искаме да пишем и да говорим. Когато си обаче президент, премиер и т.н. и говориш с еднозначни оценки по времето, когато заседава специална комисия за целта, ето тогава е кофти.

Абе, а за на Деса роклАта няма ли да има обществена поръчка? Дай да и вземем нещо руско, кво ми се пъчи с тия гнили западни рокли само!

Пак ще гласувам за генерал Румен Радев. ТОЙ Е МОЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗБОР

не е за хвалба този факт, пич! още по-малко на обществено място като този форум...

А,бе щом и плевньо почна акъл да дава за самолети, значи зобането ще е яко.Сега чакаме фернандел и гоце да се произнесат по летенето и авиаторите.

наистина е по добре да мълчи,даже и по радиото...

Мълчание за пенсионерското актуализиране с 5.7 %, от 01.06.2019 г. а зимата ? На бюджетниците и политиците с хиляди Радев. Толкова си си фокусирал около летящите бръмчалки и малка група пилоти, че не виждаш проблемите в държавата. Със слаб екип и с Насрано - 20 до там стигаш. Много думи, малко струват. Много приказки на пазар.

пазаруване ,театро и какво ли не,а сега-хайде да мълчим...

Благодарение на ред крадливи "управници" българският военен авиатор е докаран буквално до състоянието представено от паметника - човек и перка... Редно е височайшите гости на празненството да помислят по въпроса, кой ще пази и с какво техните деца и внуци.

Всъщност нашият велик другар Радев направи гениално прозрение за което вие, нищожни джендъри, сте недостойни. Той каза, че е най-добре да си мълчим на светло! Титанична мисъл! Също като един наш другар, старшина от Н-ското поделение, получил две Нобелови награди - за физика и ботаника. За физика я получи, защото успя с едно изречение да обедини времето и пространството в едно, а именно: „Новобранци кирливи, ще метете от оградата до обяд!“ За ботаника я получи, откривайки нов дървесен вид: „Новобранци кирливи, ще тичате от мене до другото дърво!“

Президент Радев е най-добрият и всепризнат политик на България. Народът е с него и разчита на него. Това показват всички рейтинги, които ГЕРБ старателно крие

е БОГ...

ама тя още не е литнала...

Не!

Пак ще гласувам за генерал Радев. Това е единствено правилното решение, което съм вземал до сега, когато съм пускал бюлетина ...

някое малко дарение,все пак...

спонсорите понамаляха напоследък...

Естествено, че за него ще гласуваш:) Той на овци и телета като теб се надява:) Червени мухлясали олигофрени:)

Синята паплач тъпее

Това въобще не е решение, камо ли да е правилно.

че си оставаш все така невеж и заблуден. Ами ако Румен Грипена подобно на своя духовен баща Тодор Живков поиска да станем част от Руската кочина? Пак ли ще го подкрепиш?

Как тактично намелна на шкембето и началника му , че никой от предложените самолети не става за нищо друго освен за пушечно месо ! Ако имат акъл в главите на ГЕРБ и тумбака вече да са спрели тази ОП !

и да купят мигове нали?:))) буахахахахаха...няма да стане....свърши тая...завинаги:)

Лека полека , Радев заприличва по поведение , изказ и външен вид на героя на Георги Русев във филма "Вчера" - директор Цончев !

не е лека полека...от самото начало е като него:)

Мдаааа, Президента май тръгна по акъла на шкембе войвода и началника му , хавата отива на Маймун дере! Г-н Президент, тия аероплани какво ще вардят? Шкелета е обезкостен!

Пропускате че 1)Радев е летец-изтребител от световна класа, 2)Президентът е Върховен Гланокомандващ. Той е КОМПЕТЕНТЕН. Той иска въпросът за самолетите да се решава компетентно. Наистина така той обиди всички "многознайници" за които въпросът е "за или против Русия". (както се вижда от настоящия форум). Впрочем точно руснаците го наричат "НАТОвски генерал"

въпроса е, че 2-3-5-10-40 мухлясали или не самолета са просто не-нуж-ни. Имаме и можехме да имаме за тия пари елетронни разработки, с които наистина да можем да се отбраняваме, да водим война дори. Сега ще ги прелеят в голямата, празна, пробита тава тия милиарди, 100 човека ще свалят найлоните от седалките на някви играчки, а в България сме към 5 милиона. Можеше да не си подаряваме танковете на Македония, можеше да не си режем ракетите с флексове. Можеше да изрежем главите на предателите - и по-евтино и по-ефективно. А сега продължаваме да се самокръвопускаме.

Мълчанието на агнетата-2

Всички знаят много добре, че най-добра оферта биха дали руснаците. Руските изтребители в България са на родна земя. Има достатъчни условия за ремонт и експлоатация. Има подготвени летци и технически персонал. С доставката на руски изтребители може веднага да се поеме бойно дежурство. Със западни изтребители, това може да стане след повече от 5 години. Разумът трябва да надделее ...

да не се купуват руски боклуци.

Разум в психодесни боклуци ?????

първо - руските изтребители на родна земя са вражески...с изключение на такива подлоги и миризливи русофилистици като теб... и второ - няма да има мигове...свиквай с този факт....никога повече мигове на българска земя:)

акъл?!

Стига споменава Борисов

А с Грипен може ли да се прави Кобрата на Пугачов, или може само „Женски катър на задни копита“?

Какво може да ти помогне кобрата на Пугачов в реален въздушен бой? Особено ако се води от голямо разстояние с ракети с лазерно и инфрачервено насочване?

Ikoottva

Призовавам за президентомълчание, че вече взе да ме хваща срам като го слушам...

243Win

Нормално е Русия да иска лесен противник. Не е нормално и нашия президент да иска същото като Русия.

Ние от всяко пологение сме лесен противник на Русия!

айде на самальотету От кремаль по-високо нема, от вольга по-дълбоко нема и от савеЦкото по -убаво нема...

също...

ЗА КРЪГОВОТО Е ВИНОВЕН ИНВАЛИДА

виновен е разбира се...

Най-добра сделка би се получила, ако България се сдобие с руски изтребители. Руснаците и сега ремонтират МиГ 29, КОИТО ВСЕ ОЩЕ СА НА ВЪОРЪЖЕНИЕ. МиГ, по-следващ модел, би бил естествено продължение на традицията, българската авиация да се базира на руска техника. И имаме подготвени летци

243Win

Ти що не си купиш Лада бе?!?!?!!? Все още ги има нови, на цената на гумите с джантите на Дачия. Купувай!

Тъпчо. Говорим за оръжие не за леки коли. Прави разлика.

призива си за "радиомълчанието".Ако имаше и "телемълчание" и "сайтмълчание" нямаше да се чуе за катастрофата на кръговото със бащата на президента.Тези младите,родени след 1989 г. не знаят,че комунделите винаги искат да осветяват другите,да се пъхат под юрганите им,ама те да стоят все в тъмното и да се мълчи за всичко което не им оттърва на "стожерите",именно президента наш и класната му Курни. сега на демокрацията

Президентът е летял на американски, руски и френски изтребители. Само на Грипен не е летял. По-добре да запазим радиомълчание ...

На френски изтребител летя като ВИП персона пътник.

А малкото кадри показаха, че се беше озъбил от напрежение, май вече не му понася натоварването. Не е като да лапаш джолани и да се набираш на лоста.

Интересно как се съчетават прозрачност и мълчание!

Ако друг взима парите е Светлина. Ако ги взимаш ти е Тишина. Проста работа. Военна.

Десните пачаври вият на умряло ...

А левите цвилят незадоволено!

А защо?

НАТО се разпада. Няма нужда да харчим пари за американски самолети. По-добре МиГ 35. Ще закупим за същите пари 3 ескадрили, от колкото 7-8 Ф ...

Още не се е разпаднало ако изобщо.и миг 35 хич не се продава-китай,Индия го разработи със Русия и се отказа,Иран.не звучи добре.

3ескадрили и след 2години ще си ги врем (да не казвам къде)всичко що е руско е болшой и боклук,за толкова години не го ли разбрахте,че пак искате да се наврете на вълка в устата

България може да има силна и ефективна изтребителна авиация, само ако закупи руски самолети. МиГ и Су са идеални за българските условия и нагласата на летците. Американски боклуци не ни трябват

България може да има силна авизация ако не храним от бюджета тия руски кавали които всеки ден храчат с/у държавата ни!!!

авиация

руските, дето падат, като Неймар за дузпа ли? ИМаме си такива и искаме д ги сменим. За справка- най-модерният руски самолет е миг 29.

243Win

Ти виждал ли си СУ бе??? Това е като правено по трудово. Бахти курника!

преди искаше прозрачност, сега мълчание, и никой да не говори за Белгия, все едно няма изгорели самолети там

я разкажи за Белгия! Нещо дефектирали ли са ф-ките, м?

я кажи нещо за ония су-та дето цопнаха в морето...извадиха ли ги или ще викат нашите мангусти да берат жилязото:))))))

Истината е, че най-добри и най-изгодни за придобиване са руските изтребители. Руснаците може да подготвят самолетите и по натовските стандарти. Защо не са поискани оферти от Русия, както от Швеция, която също не е натовска държава ?

руските бракми падат, като зрели круши. Ето затова не искаме руски боклуци.

На теб ти е паднала другата работа ...

GPU, ако си вярвате Ви съжалявам!

Радев не лобира за руски бойни самолети? Нали е русофил и непрекъснато мрънка за сваляне на санкциите срещу Русия?

243Win

Еми те руснаците затова искат да купим Грипен, щото не е на 100% съвместим със системите на НАТО. Искат да спечелят служебно мурзилките.

За кого са най-добри - за руснаците да, ама за нас никак!

защото не им искаме боклуците и защото са ни врагове...просто е, но за прости кратуни не е

Зсщо да мълчим? Нужен ни е боен самолет, а не такъв за разходки. Ф18 или Ф 16В, това е правилния избор.

Ама те свалят лесно руските боклуци, а Грипен - не.

И това е правилния избор защото.....? Чиста работа - мине се, не мине време и българина изведнъж се превръща в голям разбирач я от бокс, я от тенис, я от самолети... Само от футбол, политика и жени си разбираме по всяко време...

Психодясната плява не може да забрави, как президентът ги изхвърли от парламента за една седмица

Трябвало е да добави към 3-те си знаменити лозунга още 2: Светлината е мрак Тишината е шум.

Плевнелиев, пак ли се изказваш неподготвен?

ЧЕ БОЙКО Е МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ А РАДЕВ СИ Е АВТЕНТИЧЕН И ИМА КНИЖКА ЗА ЛЕТЕНЕ И КОРЕМНО !

ТОЯ ПРЕДАТЕЛ КАРАКАЧАНОВ ЩО ЩЕ КУПУВА ВНОСНИ САМОЛЬОТИ ?