Румен Радев: Отказ от зелените сертификати може да има катастрофални последици

Планът за възстановяване и устойчивост ще даде силен тласък за амбициозна трансформация на здравния модел у нас, заяви президентът пред студенти по медицина от Пловдив

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: Отказ от зелените сертификати може да има катастрофални последици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в училище!

АКо Президента подкрепя Министрите- мошеници, нека и той да се маха и да подава ОСТАВКА !! Някакви араби и китайци разпространяват ВИРУС, подобен на ГРИП, по целия свят и искат да продават на КОРУМПИРАНИТЕ министри- на Б.Борисов и СЛужебните министри, Китайско- турски МАСКИ и Китайско- турски ВАКСИНИ, за да ни ОГРАБЯТ. Всъщност, българите умират МАСОВО, заради мобалните фирми- А1( Емтел) и Вииваком, които ни разболяват с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват. Емтел беше собственост на Владимир Грашнов, който умря от СОбствената си ОТРОВНА фирма от РАК.. А Виваком е на Цветан Василев- Измамник, откраднал няколко милиарда лева, чрез банката му КТБ и избягал в чужбина. Тоя е и МАСОВ убиец с Вииваком. Но Служебните министри и на тия на Б.Борисов не ги интересуваше... Явно ПОДКУПИТЕ от А1 и Вииваком са големи, а също и ПОДКУПИТЕ от арабите и китайците, както при Стефан Стамболов и поп Кръстьо. Ако ИЗГОНЯТ арабите и китайците , ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.

СПЕРМА ЗА ЖЕНА ТИ В УСТЕНЦАТА

Ква икономика бе лешояд.НЕ ИСКАМ ВАКСИНАЦИЯ ЗА МОЕТО СЕМЕЙСТВО.

Кви го слушат, как щял да затваря държавата тоя нещастник,...да го питаха кво ще ядат тия млади хора, кво ще работят и ядат родителите им в тая фалираща скоростно кочина на тоя нещастен некадърен продажник....това вече не прилича на държава това нищожество грозно ако го срещна ще го удрям с камъни докато не го размажа по асфалта

Да пукнеш дано боклук лицемерен и фашизоиден, да пукнеш дано като Юда сам да се обесиш и червата ти да ги влачат псетата

Неадекватен фантазьор болезнено разделен от реалностите.

Ха ха, като написах, че за да ни одобрят 6.5 милиарда евро по планът за възстановяване, от ЕК ще искат да се ваксинират поне 70% от хората, някакви форумни "умници" се присмяха. Ето ви в прав текст доказателството, че искаме ли пари трябва да дадем нещо в замяна, така беше и при Боко - локдаун и после като пристигаха милиончетата пак разпускахме колана.

Да при Бойко вярно разпуснахте коланчетата, но сега ще има фатмашко стягане на колана при Мунчо

ПОЖАР. ГОРИ КЪЩАТА НА ‘РЕЗИДЕНТА РАДЕВ Деса крещи от ужас сред пламъците. Народът, забравил политическите си пристрастия се втурва да гаси и спасява. -Стойте! - крещи фатмакът. -Вие “зелени” сертификати имате ли? … Вече всичко догаря. Полицейски инспектор разпитва малкото останали неваксинирани свидетели: -Когато дойдохме, г-н полицай, Радев беше вече умрял…

Какви например са тези катастрофални последици? Наводнения, земетресения ..??? Каква концентрация на млади хора в градовете ? То няма млад човек останал по градовете в страната ,освен 2-3 града? ...не ми се и пише , гнусно е

Аз не го и четох ,хвана ме гнус още от първите два реда

Още 17 дена!!!

Да призоваваш за мерки срещу вируса и да събираш 100 човека в една в една зала, незнам как да го нарека, няма такава пародия!!!!

ДА ПРИЕМЕМ ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ ИЛИ ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ? Това е въпросът! Не е ли потресаващо, че един народ поверява мениджмънта на своето здраве на тия, които печелят от неговите болести? За неадекватният фатмак, зеленият сертификат е последната сламка надежда да получи подкрепа от европейските си господари, след като евразийският го изостави. ИМАЛИ ДРУГО РЕШЕНИЕ? Винаги е имало, но такова решение не носи комисионни за правителството на зелените чорапи 1.Индия си реши проблемите с безплатен пакет лекарства за всеки ZIVERDO: витамини С и Д, цинк, Доксициклин и Ивермектин 2.Внесете френската класическа ваксина Valneva, с инактивиран вирус и хората ще се ваксинират. 3.Аспиринът намалява смъртнистта от Ковид с 47%! Това е толкова, колкото свръх скъпото лекарство на Merck 4.Медиите наместо да плашат хората, да разяснят какъв е протокола за домашно лечение, кога се влиза в болница и да отвори дискусия за начините за болнична помощ, защото в момента имаме единствено - БОЛНИЧНИ УБИЙСТВА.

Няма да вземат едни кинти и си е направо катастрофа!!! Не разбира кухия чорап, че си прави ритуално политическо харакири!!!

Всички да приветстваме първия български император и на 14 всички да се стегнем и да го изритаме, понеже след това ще е късно

Тъй като няма нищо за Кирчо в dir.bg, ще попитам тук - След като КС обяви, че Кирчо не е бил министър, значи че не му са се полагали министерски заплати. Ще ги върне ли някога? В „Актуално” Ваня Григорова – съветник на КТ „Подкрепа” е написала, че освен за гражданството си, Кирчо е излъгал и за това, че е платил акция за спасяването на алпиниста Боян Петров и е правил и продължава да прави PR от това. Кой знае за колко още неща е излъгал.

на празен човек...

Този психопат до изборите ще изтрепе що народ не е истина. Хора ваксинирайте се, защото яко ще се мре идните месеци!

Оставка!

Сваляй юмрука, подвивай опашката и се скрий в някоя дупка.

Аз бех до тука с тоя президент.

От ден на ден Радев ми заприличва все повече на близнак на борисов, а дори все още няма достъп до неговия тотален контрол върху ресурсите на държавата. Явно, разюолага със сходни на тулупа качества, и е избран точно заради това от дс-управлението.

-КУМЕ, РАЗБРА ЛИ? ПРЕЗИДЕНТЪТ УМРЯЛ ОТ КОВИД, НО НЕ ВЛИЗА В ЧУВАЛА! -Ами да. Напомпал е мускули от лицеви опори… -Не бе, Куме! Умрял е с високо вдигнат юмрук, а чувалът е къс.

Стига с това бинарно мислене, за срамотията проявете малко гъвкавост и разнообразие във вижданията. Колко време ще ви трябва да се усетите че освен психология, има и медицина. Защото хората най-много се страхуват от затваряне, хоп затварянето стана алтернативата на зеленият сертификат, който пък е инструмента за принудителна незадължителна ваксинация. Смеете ли да затворите? Ако го направите всичко ще тръгне обратно по веригата, и така обсебилата ви ваксинация ще спре. Затварянето е психологично средство в принудата, а не решение, да не говорим че другите щети ще бъдат колосални. Много от нещата които виждаме са предизвикани от натиск и прехвалени "експерти", а не от демонизираният "вирус". Който си е дробил попарата, да я сърба.

е забранено!

Тежко е когато някой изгуби то такава степен връзка с реалността, че тръгне срещу народа си. На Борисов му отне 2 години. На тоя само 6 месеца. Всеки все по-бързо се самозабравя и отича в каналите на историята. Радев със служебната си диктатура отива в канала на 14ти. Но ББ да не чака да се върне. Няма да стане. Тъжно ми е да го кажа, но Бойко е доста по-умен от тоя дето на таран по военному прегази демокрацията и човешките права в България. Да, болниците са пълни, но какво направи за 6 месеца да го предотврати? Подсили ли системата, намери ли начин болните да се лекуват навреме в вкъщи? НЕ! Спа 6 месеца и изведнъж му просветна, че било много страшно и реши да ни бибипа наред. Следващата седмица като затворят по къщите всички неваксинирани, пак ще е безалтернативно. нещо много на стила на Путин и дедо Байдън взе да бие тая безалтернативност. Междувременно на един предизборен дебат не се е явил...

Катастрофални последици най-вече за фармацефтичната индустрия....

Тоя е брутален мизерник! В ковид криза събрал на закрито деца, за да си прави пр!

Крадев барабар с Кирчото му, Спецото, гаджето на Спецото и Кацамун - под строй и при бай Ставри в ЦСЗ да ги обгрижва и "уважава" там на воля! Абсолютно сигурно е, че гаджето на Спецо ще се чувства много щастливо от толкова много мъжко внимание.

не мога да го гледам този...нищо не направи цял мандат

Как не направи бе! Раздели народа!

Моралното падение на Мунчо Тъпото просто не може да се опише с думи. От "безопасния шипченски щам", "Левски не се уплаши от вируса на манипулацията" и "мутрите ви плашат със статистика" - до "зелен сертификат" и "пълен локдаун". Оставка, съд, затвор!

Глупости на търкалета !