Радев пред българи в Женева: Трябва непримиримост към ниското качество

Президентът призова за създаването на Национален съвет за българите в чужбина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долу ниското качество, на борба за високо качество другари и другарки!

Не само качеството... Липсват добри мениджъри, които да следят не само качеството, но и финансовите параметри, сроковете и цялостната организация и изпълнение на големи проекти.

Един път ще се съглася с президента и ще добавя, че можем да повишим многократно качеството на следващите президентски избори. Дотогава, щем не щем, ще се примиряваме с ниското качество.

Добре че на власт дойде Баце, за да могат червените да пришият на някой друг и своите калпави ремонти и за да могат най-сетне да обърнат внимание на качеството. Докато са на власт, полза от тях няма, защото всичко е шес.

След като в Женева призова за непримиримост към ниското качество, в ЦЕРН пък ще изясни на учените някой друг закон от ядрената физика. За умните хора няма задръжки.

за сарказма

„президентът призова за непримиримост към ниското качество.“ В страната на най-високото качество и прецизност и на труда и на демокрацията, нашият президент говори поучително за необходимоста от високо качество. Избрал е най-грешното място за прозренията си.

радев се надява, че сънародниците ни зад граница са забравили опита му да ги лиши от правото да гласуват! не са забравили, дрОгарю старшина!

говорил им е на женевски

Кой сборник с комунистически лозунги е препрочел?

коце, не ти лиде на акъла, че говориш в Швейцария!? Сиреч, там зна1ят какво е качесвто, каква му е цената и какво е икономика, въобще! У нас е партойна шуробаджанащина! Измекяри са на власт и се крепят един друг! Всичко е далавера от софийски фирми! Страната е в колапс! Шанс към момента за подобряване - НЯМА!

kitty2@

Г-н Президент искаме да ни покажете с какъв часовник сте.В държавата ни вече не ходиме с часовници-много са скъпи.Ходиме без гащи,пушиме ,пиеме ,готвиме на котлон а не в фурна.Ами да бяхте купили по-евтини самолети/вината не е ваша а на гуменката/.Качество-Боже алангле

Виждам, че президентът пак бръкна, където не трябва на управляващите и техните почитатели. Тъкмо решат, че най-накрая са царе и се появи президента и им каже "... ама на бунище". Друго ми направи впечатление в статията - явно има българи, които работят в ускорителя на частици в Церн. Аз лично се почувствах горд от тази новина. Досега не предполгах, че има българи работещи в най-големия научен проект в Европа. Ето това са хора, от които си заслужава да вземеш интервю. А у нас на Домусчиев и 700 лева му се виждат много. Е, няма как да стане.

НИСКОКАЧЕСТВЕН "ПРЕЗИДЕНТ"

Радев Лозунга. На кой ви прилича? Имало едно време една партия, която си падала много по лозунгите.

Всичко построено е правено от българи. А ние толкова си можем. От соца сме известни с качеството си, на което дори в СССР се мръщеха.

Умен мъж! Образован и коректен! Ама, тиквите са прости и крадливи!

Фани ме.

Радев да не се изявява в чужбина, да реши проблемите в страната. Корупцията трови народа най-много и е основната причина хората да бягат в друга страна.

Единственото, което президентската институция може е да е коректив на властта - законодателна и изпълнителна. Такава е по Конституция. Радев това и прави, което бясно дразни бойковистите, дип-путати и властимащи. И цялата мръсна пяна около тях.

Прилича на бай Тошо като по-млад, а и говори като него. BTW: Да говориш като "външен" в Швейцария за качество е леко безсмислено. Там тази тема е всекидневна и във всички сфери. Това с качеството е тема за бълграските БКП-та (БСП, ГЕРБ).

НИСКОТО КАЧЕСТВО, БУКВАЛНО ОЗНАЧАВА ДА ИЗРИТАМЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПАСМИНА НА БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ СТРАНАТА !!!! ЯСНО ЛИ Е ГОСПОДИНЕ ?!

PEYTSCH

Тошко Козарев, Тодор Живков, Тодор Колев, Румен Радев....Карето е готово.

Тошко Козарев и Тодор Колев са умни и талантливи. Не ги бъркай с другите двама.

тодор колев наред с николай хайтов и чудомир са най великите български творци от мноооого време насам

Качеството - ключов проблем за изграждането на зряло социалистическо общество! Т. Живков

Какво качество да очакваш до като на инженерите, лекарите и учителите плащаш два пъти по-малко отколкото на овчар. За комунистите тогава, а и сега беше характерно, че търсеха под вола теле.

Все едно слушам Тодор Живков да говори на конгреса на БКП.Радев и той е ходил по тези конгреси и от там е прихванал.

Прав е Румен Радев, но ниското качество се отнася и за цялата държавна администрация.

В графика на президента другата седмица имало среща с българите работещи при автопроизводителите от Германия, щял да им обясни как се правят качественни двигатели.

Редник Борисов, учи се от ГЕНЕРАЛ Радев!

Браво ! Аз се гордея че имаме такъв Президент , Умен , Интелигентен ! Президента Радев пак показа че умее да убеждава и да увлича младите хора ,кои5то му вярват ! Спомних си факта в Лондон , когато един млад Българин попита Борисов ,като се гледа в огледалото вижда ли там Пеевски ,което е истина !

Радев , ти си чудесен пример за НИСКО КАЧЕСТВО !

Ако като Президента Радев , без да четеш от хартийка да произнасяш доклад , мога да кажа че си прав ,но в Случая си Тъп като Тиква !

Това да си назубриш текста е много голямо постижение, не всички го могат и това ви е критерия за качество.

Радев, след като много разбираш от качество, тези лекции ги изнасяй в съответния университет в България, но май толкова ти е капацитета, колкото да си оправдаеш екскурзията.

...непримиримост към ниското качество на политическия матРиал в България...

Да обесняваш на дългогодишен продавач на краставици как се продават краставици.

Борисов, тези камъни са в твойта градина. Радев направо ти изпочупи магнолиите.

дообре, ше им обесниме ли на тез, у чужбиното, че в България все още геноцидираме и убиваме българи? или това нема да им го кажем докат не се "завърнат"