17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста зле се чете тая снимка. Едните, тези в дясно, се изправили и гледат надменно, подсмихвайки се гнусничко под мустак/меко казано/... Другите са свити като спаружени марули, все едно са настъпани и натъпкани де слънце не огрява. А това са ни военните! Без абсолютно никакво самочувствие. Ясно е, че сме слуги на американската гнилоч в момента, но това го направиха управляващите. Има държави къде-къде по-малки и невзрачни, но това е просто недопустимо! Липса на всякакво достойнство! Не са за тая работа тия смачкани марули!

Дир-е, защо не пишете как Радев плюе България в Лондон?! Защо за срещата с БЪЛГАРИ в посолството на БЪЛГАРИЯ, транспарантите са на АНГЛИЙСКИ език. Нали срещата е с българи! Или президента го прави да го разберат тъпите англичани, че той е единственото "спасение" за българите? Защо Радев и БСП не спират да плюят и излагат България при всеки удобен момент? Тъпата му комплексарщина няма граници. Не може президент да ходи по света и да полива с помия държавата си. Или е събрал българи-селяндури като него, които мият кенефи и слугуват по къщите, като се върнат в България, същите "миячи", псуват България и се тупат в гърдите колко са велики. Нали и президента години наред беше част от властта в министерството, където си правеше обществените поръчки и дереше кожата на държавата. Гащеризон за пилотите ВВС го купуваха хората му за 100$ , а от държавата деряха по 500$,любовница на две заплати. Тотално безочие и простотия....

Всяка реч на Радев накратко: Бля-бля-бля.

Плевнелиев каза че бил в международна изолация а пък английската кралица го приема

Радев е натовски генерал! А кой беше тоя , Плевнелиев...?

Всички реагират на помилване по главата с махане на опашка.

И аз се прибрах онзи ден от една екскурзия пък от това не правя новина. На този палячо ежедневно отразяват екскурзиите и парцалките на жена му. Пфуййй - гадост.

Време е да се премахне тази излишна институция Президент. Безсмислена. Нищо не зависи от него, само ходи да харчи пари...И 100 души около него.

Леле мале! Решетников ще дърпа ушите на Радев! Москва толкова усилия и средства инвестираха в Радев, а той да ходи в квартирата на НАТО!

Къде е Оня, с циганското име ЩЕРЕВ, да започва да се плюнчи с лайномета си бре?????;))

Добре, че Цецка не я избраха, че щях да бера голям срам в Англия. Хич не я виждам да застане до толкова военни, пък и тя не знае английски, мани мани.

akud

:) :) :)

последно сбогом с прогнилата кочина

Чао!

Закривай!

Сега, като се "щракне" и с "Бети",на "Бати" ще му потънат гемиите........))))))))))))))))))

Добре е че Президентът ни е представителен, ерудиран и достоен мъж, разговаря на английски и не излага България !

Не е само до езика работата. То за преводи си има професионални преводачи, никой не може да знае по- добре чужд език от лингвист. Ама важното е да не се плещят глупости, щото тогава излагацията е сигурна.

petrovito

Ако хвърлим поглед към предишния, не е нужно друго да се каже