Румен Радев: Печеленето на избори не трябва да става с компромати

Президентът каза, че "негов политически проект не е в дневния ред на българите"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сетил се как не трябва да става ... след като самият той и сие правят това нон стоп.

Факт е, че властта изкушава... Призна си, Радев. Още помня думите, които каза:"...ако управлявах аз..."

Е това им е най-гадния номер на червените свине! Да натякват на другите като нередно това, което те самите правят най-безочливо! Точно така, шапкар бавноразвиващ, избори не се печелят с компромати! Но ще запомним колко много опита ти трябваха да вденеш! И ти, и партията, която те подпря за тоя пост, ще го заучите ЗАВИНАГИ на следващите избори!

Не става ясно за кои червени свине говориш.За тези отдясно или отляво.Всички са еднакви,ако все още не си го разбрал.

Видя ли твоите съветници ,какви боклуци са Радев. Ти си още по алчен за власт. Дъното си

Я всички, които сте на хранилката на Бойко две крачки назад,че се размириса.

А вие от Руската хранилка направо се осрахте

Намерил се кой да го каже...

МУШМУРОКА Е ТОЗИ, КАК ГЛАСУВАХ ЗА ТАКЪВ ЕЛЕМЕНТАРЕН ЧОВЕК ! А БЕ ИСКА СЕ И ДОСТОЙНСТВО, ТИ ВСЕКИ ДЕН СЪЗДАВАШЕ КОМПРОМАТИ, КАКЪВ ВОЕНЕН СИ БЕЗ ЧЕСТ И ГРАМ МОРАЛ !

Троловете на ГЕРБ "пазят" Тиквата колкото и надпис по вратите и стените на вмирисана българска обществена тоалетна.

Едно питане другарю пРезидент. А може ли да става с Костинбродски афери? Питам санким.

Питай глигана от къде са парите в чекмеджето?

А какво ще кажеш за връзките на президентските съветници с мафиоти ? Но Президента е смел човек— когато критикува правителството — порицава,когато се насере някой от президентството— защитава, с една дума смелчага,за своите добър, за другите зъл

Защо, тогава непрекъснато пускате някакви щуротии?

Какво е компромат? По моите разбирания, това е материал съдържащ лъжи или полуистини, целящ очернянето на определена личност. В този случай съм съгласен с Президента, че нечистоплътните ходове нямат място в изборния процес. Какво правим обаче, ако всичко във въпросният материал е истина? Това компромат ли е? Откога?ЗАЩО И ПО КАКВА ПРИЧИНА ЕЛЕКТОРАТА НЯМА ПРАВО ДА ЗНАЕ КОГО ИЗБИРА? ИЗЛИЗА, ЧЕ И ТАКИВА МАТЕРИАЛИ НЕ БИВА ДА СЕ ПУБЛИКУВАТ? ЗАЩО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ? НАЛИ ХОРАТА ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ И ХУБАВОТО И ЛОШОТО ЗА ХОРАТА, КОИТО ИЗБИРАТ? ЗНАЧИ, АКО ФАКТИТЕ СА ИСТИНСКИ, ДА ГИ ПРЕМЪЛЧАВАМЕ ЗАЩОТО ИНАЧЕ ЩЯЛО ДА БЪДЕ КОМПРОМАТ?! НЯМА ТАКЪВ КОМПРОМАТ! АКО НЕЩАТА СА ИСТИНСКИ, ХОРАТА ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЗА ТОВА! АКО СА КОМПРОМАТ ПАК ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ Е ТАКА И ДА СЕ ПОСОЧИ КОЙ ГО Е СЪЗДАЛ! ПРЕМЪЛЧАВАНЕТО НА ИСТИНСКИ ФАКТИ НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЕМОКРАЦИЯТА!

А какво правим ако не е истина ? А ако всичко е пушилка , за да се замете случая с подремващия нерез , м ? Тепърва предстоят циркове , до изборите има време трябва да го избелят.

Елементарно, Борисов, Елементарно!!!

ПРЕЗИДЕНТА Е ПЛЪХ БОКЛУК ДОЛЕН

Че си идиот се вижда! Капацитетът ти стига само за едно изречение. Президентът ли е виновен за записа и снимките на Борисов?Кой и кога ги провери и установи, че всичко е фалшиво?!

А кой е виновен, че близките му сътрудници са ош-беш с олигарси продават засекретена информация,пак ли Борисов.Комуниста си е комунист, върти, суче, но все е прав, та и наш Руменчо, неговите хара са добри и всичко е прозрачно, правителството е лошо и няма прозрачност —жалки напъни ,на един човек, който не знае какво иска

Тоя моралния дето ни се води президент се е заобградил само от крадци, що тях не проверят кой какво си е купил, както и роднините им? Кнкомпи що дреме? Съветниците барабар с президента са една гладна и алчна шайка, която всячески се мъчи да се докопа до власт. Само, че Бат Бойко така ги е притиснал, че тия вият като хималайски мечки.

Пачките с евра в чекмеджето, президента ли ги натъпка, деди? Бая много евра! Пачките от по 500 евро, че и кюлчета злато! Дреболия викаш. Джобни пари!

малко пачки са натъпкали, а от тези кюлчета това шкафче, как не се е разпаднало? Много се връзваш на глупости!

Властелинът на дроновете пак откри топлата вода. Късно е, Радев, изложихте се много с тези компромати, на Борисов рейтингът хвръкна нагоре, твоят се е устремил надолу и ще гледаш втори мандат или БСП на власт в някой друг живот.

Президентският секретар по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов е уличен в търговия с влияние. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Ти кажи с чекмеджето с еврата и златото какво ще правим, че там смърди та се не трае!

Онова с бутафорните пачки и "златни" кюлчета сувенирчета с магнитчета за лепене на хладилник? Айде улево!

Май около теб смърди повече ,та я погледни да не си се изпуснал случайно дядка?

а да си дава китайското дронче да снима отвисоко разкопките на Хераклия Синтика.Освен това дрончето не може да бъде личен подарък на държавния глава по закон.

Хунтата на Борисов по всякакъв начин пречи на опитите за комунистически преврат , който е в защита на трудещите се и олигархията.

Ние видяхме колко мислят за народа, 45 години го гледахме този филм и ни стига, а тия върви да ги разправяш на севернокорейците, може и да ти повярват

президента наш вдяна и откри топлата вода,че избори не се печелят с компромати.Ха сега да не си играе с китайското си дронче,а да види как ще спасява секретаря си "хитлериста" Пламен Узунов.Щото на Гешев дрончето влязло в президентството и хвана по бели гащи секретаря.

Снимките и записите вдигнаха рейтингът на Борисов.Това иска да ни каже Радев.

Да повторим изтритото от свинската медия на ДИРНИЦИТЕ Всички международни медии се присмиват на измислиците от закоравелия лъжец Б.Борисов и дори се майтапят с историята му за дрона. Тук ДИРНИЦИТЕ трият истината от международната преса и стимулират ТРОЛОВЕТЕ на хунтата Bedroom Photos Leave Bulgarian Prime Minister Red-faced Borissov fends off ‘kompromats’, says will sleep with a gun A Gun on a Nightstand and Wads of Cash Escalate Bulgarian Feud Bulgarian PM says opponents trying to undermine him to block euro entry

Нищоправеца или дрънка пълни тъпотии, или като каже нещо смислено, то се оказва, че говори едно, мисли второ, а прави съвсем друго. Т.е. каже ли ви фатмака добър ден, по-добре погледнете къде е слънцето. Никаква вяра не може да му се има.

А на кого да имаме вяра, деди? На пачките с еврата и златото ли? Ами вервай си ти!

По-заклети комунисти от тези които са членове на ГЕРБ в България няма. Повечето от тях дори са възпитаници на бившата ДС и нейни агенти. Начело на мафията ГЕРБ стои агент БУДА които спи с пистолет и над 2 000 000 евро в нощното си шкафче.

-Г-н президент !!! -Какво става с полковника от НСО, който е обинен за убйство и ръководене на група за „мокри поръчки"?-Нали, ВИЕ се явявате, прекият му началник!?

Цял свят подкрепя опитите за преврат на българските комунисти!

Цялото кълбо от Мурманск до Владивосток.

го е снимал га са закръквали заедно... и азе имам таквиа снимки заспал откъде ли не..даже и не съм ги виждал сичките

Интересно ми е това дронче освен да снима, може ли и нещо друго да прави ?Все пак е президентско,може да е правено по поръчка.

А, може ли другаря президент да ни светне каквъв е модела на дрончето? Че, да влезем в търсачките и да видим за колко параи е получил подаръчето от Китай. Макар, че щом е за президент, ще е да е специално изпълнение, на което не се знае цената! Ама тъй, ориентировъчно.

:) Клюката носи, че Захариева се е покрила нещо и си трае. Щото след изявлението напремиера за дрона, подарен от Китай на президента, нашият посланик в Пекин са го привикали в тяхното МВнР и са му връчили протестна нота, с която иска обяснения за думите на Борисов.

Радев, само да те светна - още от времето на изборите преди втория мандат на Обама няма компромати и Черен ПР. Официално се нарича информиране на обществото, позволяващо на гражданите да направят информиран избор. А и изборите у нас, в България, не се печелят нито с компромати, нито с информиране на гражданите, нито с политически и други платформи и др. такива - печелят се с мъртвите души, купения цигански вот, манипулирането на протоколи, подмяната на протоколи и с "броенето" на Информационни системи, което отдавна е в джоба на Борисов. Ти да не би да си въобразяваш, че може да се повтори загубата на ГЕРБ на президентските избори? Доста наивно е за президент! Кръв ще се лее, коронавирус ще заразява, каскети, мути и ченгета ще бият по изборни секции, кръв ще се лее... Но ГЕРБ ще спечели. Единственият вариант да паднат окончателно от власт и да отидат на политическото бунище,където им е мястото е Доган да е решил да ги свали, щото БМБ и шайката му са омръзнали вече на всички, а това застарашава самия него и ДПС. И май точно това става сега.

Затова ли като се покаже от дупката от време на време Рублен ръси компромати???

не вещае нищо добро за премиера.... Биг Брадър гледа....

In 2015, a leaked conversation between two judges and an unknown third individual included the allegation that Borisov had bought property worth 1.5 million euros ($1.6 million) for a girlfriend in Barcelona. оригинала : https://www.rferl.org/a/bulgarian-pm-borisov-again-faces-money-laundering-allegations/30452538.html

Там са заминали част от пенсиите на вашите родители, а вие дебили можете да си го подкрепяте, вярвате и да гласувате за него. Ментални инвалиди!!!!

ДИРНИЦИТЕ пак започнаха да ме трият, но не могат да изтрият ИСТИНАТА - Българският премиер беше обвинен в пране на пари в Испания оригинала: https://eu-ocs.com/bulgarian-prime-minister-accused-of-money-laundering-in-spain/

На никого не му правят впечатление парите на управляващите. Българинът счита, че прането на пари е нещо нормално. Но виж, ако някой открадне старите лепки/джапанки пред входната му врата, тогава българинът е готов да стреля на месо. Ако някой открадне вафла от магазин, тогава българинът иска цялата тежест на закона.

Честито! Ние сме единствената држава с президент воайор! Да наднича в дворовете на съседите си с дрон! Срам!!!!!

Как си Трол? Кажи нещо за нощното шкафче моля ти се .

Аз ще ти кажа Троле.Снимката е направена ,когато Орешарски спеше там.

Воайорът- фотограф е от вашите среди- ГЕРБ. Но сте си свикнали винаги друг да ви е виновен.

Не се коси толкова, приятел, че ще ти стане нещо и после кой ще защитава Руменчо? А той много обича да плюе и после да ближе. На Шипка оплю щаба и се присмя ,че няма вирус, после си изблиза глупостите, сега се наежи, че трябва разследване за Борисов, но щом сътрудника му беше уличен пак се извъртя и за Лиза. Не се печелели избори с компромати,защо не го каза преди няколко дена , когато публикуваха снимките, а сега— всеки умен човек ще разбере, защото около него се размириса.

Нищо неправещия е БЕЗГРЕШЕН!!! Каво прави та да сгреши?

КРАДЕЦЪТ ДА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА, ОТ НАЙ ВИСОКО ПОСТАВЕНОТО МЯСТО !

Единствения политик, за когото ще гласувам пак без никакво съмнение или притеснение! Защо нямахме едни 100 като него :(

Президентът много умно не влезе в полемика с простотиите на Борисов. Остави го да се пържи в собствен сос, заедно с приближените му. Те пък служат за подправка на бойковите манджи

Ще влезе ама записите да се покрие апартаментчето и други простотии с деса го има и не е фалшиво, таще преглъща и ще мълчи, да не излезе още едно

Колега пита как Борисов ще изходи награбеното. Трудно. Много трудно надявам се. Ама той Бай Ставри, стара ПУШКА пандизчийска, все ще помогне. Клизма яка ги чака герберите. Вечна лъжа няма. Всяка недокладвана сума и кюлче злато към ДАНС ще пандизи някого. Всяка непроверена, но законово докладвана сума и кюлче пак така. Обори ще се разчистат, клизми ще се правят колега/колежке. А Цацаратур и Каскетника ще трябва да вземат страна - или са с Борисов или срещу. Щото натам отива. В съда няма пат. Там винаги единия е мат. Декларациите за КПКОНПИ, за ЗМИП, па има едни гадни понятия висши политически лица. Маани бегай по тях Лауричката да те подгони, тя ни е надеждата. Там правилата са по евродиректива приложени в национален закон. Няма българско, няма румънско, няма немско тука. Ако по тези евродирективи за борба с престъпни пати и т.н. най-сетне у нас започне да се работи даже маса еврозонски скептици ще се обърнат наобратно, щото не е Еврозоната и еврото проблема батки и каки , а начина му на попадане в чекмеджето.

Без компромати ти нямаше да си президент

Държавният глава посети нещо си, за да може да се изкаже. Ама за дроновете не отрече.

Пъпеш..и ти ли си от сатиричния театър като пуяка от Банкя ? Проблема в дрончетата ли е или в пачките с 500€ Палячо платен!

Вчера питаше за снимките и записите, днес нови опорни точки

Г-н президент искам да ги псувам както аз си знам тези дебили герберски дето се правят на още по-прости откполкото са. Разрешавате ли? Щото гербер дето го види човек трябва да го псува. То да напълни чекмедже със злато и евраци дето са даже над неговата заплата за 10 години и да ми говори за филия с мас и да не покаже нито една декларация за пред КПКОНПИ или по ЗМИП или даже данъчна и всички да му се мазнят още. Еми много трябва да се псуват и яко такива. Щото са непоправими дебили, изначални, завършени и доживотни. Колко сигнала са подадени във финансовото разузнаване при ДАНС за тези кюлчета и тези суми. Щото нали така пише, че правели банките и др. институции при суми над еди колко си. ТАка пише в герберския закон ЗМИП. Па и правилник има. Та по техния закон какво да ги правим. То не, че е техен де, на ЕС е директива, длъжни сме да я приложим в наш закон. Все пак. Какво е подадено на ДАНС за тези злата и пари. Банката разбрахме коя е. Може да е здрава, може да е супер, дано е така, ама крила ли е против закона нещо. Има ли у ДАНС подадено, нема ли? Кой крие Борисов в случая?

ти личи , че си комунист - русофил неграмотен , а латиницата на която пишеш те издава , че си БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛ !

А на тебе ти личи ,че си герберист гъзолизач!;) Жив и здрав и ти като п..та от Кърджали..,честито булке :)) И тебе ли те с 200?

Ама от теб по голям дебил ,щом се хващаш на такива партенки ,щото човек с акъл няма да се хване

Дронът на президента много страхува Бочо. Затова спи с пистолета. Каза, че имал и автомат. А от бандитските години сигурно му е останал и гранатомета

Бою падна герб пропадна ние не ние не Мутренско кюфте кой ще го яде Боко бягай Боко бягай Боко бягай на далеко

Бойко много надебеля. Направо се разплу..... Сигурно е от стрес от дрона на президента

глътна награбеното. Да го не снимат.

Ами как ще го, такова ... изходи ?

Тоя пък. Че те ако не са компроматите и хибридната война твойта партия няма да я има бре рублене

Г-н Дронов , какео ще кажете за следващите избори? - Вие сте прости, Боко е прост, ама аз съм най-проЗд. Ще гладувате, пардон- гласувате за мен.

кърдажалийска миризлива шундо, ти ли си маааа, да ти мърда даноооо.

вече говорят,че техен човек е в основата на тези снимки! А тъпите тролове още папагалстват за Президента! Абе знаем,че сте бавно развиващи,ама чак па толкова....

"вече говорят" И ти ги чуваш. Денонощно.

Е как без компромати да влязат в политиката Божков, Чалагаря, Цвъки и Мая! Няма как! Даже ми намирисва на коалиция "Чери Баба" от тези гореспоменатите!

Толкова много пари в шкафчето на Бойко ? Сигурно има и друга любовница, освен в Барцелона. И друг имот на някое хубаво място. Любовници трудно се издържат

Понеже за банки не е чувал, си държи "милионите" в чекмеджето в държавната вила под охраната на президента. Това може да дойде само в акъла на руски фърчолет.

Бойко много акъл няма. Пък и в банките се интересуват от где толкова пари

Никога не съм твърдял, че Бойко има акъл като на руско раздрано фърчило.

Ами питай Президента, той най-добъюре знае, как се издържат любовници и как се наместват на държавната софра. Дано ти отговори, успех