17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президентът е единствения, който смее да се опълчи на гербавата пасмина! Браво, г-н Президент! Ние сме с вас!

Сетила се Мара да се побара.Та и неговата работа такава.Какви приватизации, какви скрити процеси.Откакто тези на които слугува прилапаха цели предприятия за жълти стотинки сеге се сетил нашия да връща закони.И за какво.Да се знае че имаме президент.

+ 50 стотинки

Най-накрая, бяхме се притеснили! Радев, Борисов не е казвал нищо от 5 дена, ще те забравим, бе, човек.

Нещата трябва да са явни, не скрити. Примерно Гергов приватизира Панаира с помощта на Нинова пред очите на всички! След това открадна и държавният дял. Не скрито! Видно.

не разбрахте ли че ще окрадат всичко по най различни начини... народа е абдикирал... можете спокойно да си берете господа управляващи никой няма да гъкне!!!!

За Доган топлоелектрическа централа, а за гражданите универсална електрическа централа, тоест за Доган ТЕЦ, за гражданите уец.

Евала! Един с чест!

Президента бил с крайно ограничени,почти никакви права !!! Да,ама НЕ!Не само че има права, ами ги има със 100% подкрепа от конституцията - ОСНОВНИЯ ЗАКОН НА БЪЛГАРИЯ. Зависи кой,кога и как ги упражнява. Румен Радев е живо доказателство ЗА ТОВА! Не се заигравайте с президента, той отдавна не е Росен Плевнелиев, помнете това!

Друго си е да се изреже Дебелиот: "Три папи са ме галИли по главътъ"! Пред премиера на Великобритания! Парле ву франсе?:)))))))))

Има патоса и излъчването на Йоло Денев !

+ 0,10 $

е с нова крушка-честито!

Не сте написали Първата Първолета от първия квартал в Бургас, първи блок, на първия етаж, какво мисли по въпроса.

да имате?!

от Маскани...

по злобен!

За първи път имаме президент, който срича и който рецитира наизустените си речи точно като се рецитира стихотворение. Забележи как се мота по пет секунди между две думи, в опит да си спомни, кое следваше. Познай и колко разбира от казаното.

Поредният неадекватен закон на гербавите свине. Писан за да се облажат ...

в Харманли...

Уважаеми "суверен" до кога ше търпим наглите , тъпоумни далавери на управляващите-умъртвяващите ни законотворци ........... ...За съжаление предвиждам резултат подобен на Револуцията от филма "Възвишение"

в мАсква...

ще трябва да шие...

до обяд,ще е изгоряла...

в Харманли,съм!

Избраният от приватизатори е против приватизацията!

От Бузлуджа ли?!

Добре, Нинова! Кажи един от ГЕРБ дето е приватизирал нещо. После аз ще изброя тези от БСП.

Интересно е как някакви трошляци, цанили се за герберски тролове не осъзнават, че всъщност и самите те са потърпевши на това уродливо управление и сами си копаят гроба. Децата продадохте ли? А родителите? Просто МЪРШИ!

по тъп!

На бас, че не си прочел новината. Или си стигнал някъде до към трети абзац, разбрал си че няма никакъв шанс, да разбереш за какво се говори и си нацвъкал този шедьовър на късата мисъл, колкото да ти мине реда.

Тюпак трол!

не Фърчим!

Той пък откъде се взе с това вето! Да оглозгаш кокала е най-сладката част на ГОЛЯМАТА софра.И ако се пресегне някой да ти го отнеме,ръмжиш като освирепяло куче. Какъв човек е този президент!?!? Така нагло да извади залъка от устата на ТЕРБ,просто възмутително!

Тюпак трол!

Радев, след подялбата на България, след заменките, след иСкупуването на земи, след дървената мафия, след бетонирането на черноморието, след презастрояването по градовете, изобщо след Луканов, Виденов, Костов, царя, Станишев, Доган не мога да не те попитам: -Като го четеш това (убеден съм, че не си го написал) нали знаеш, че вече сме 2018-та година?

Само така ! Гробарите ежедневно и ежечасно трябва да бъдат пръскани с Райд !

Слаб е, ДДТ трябва!

Имало е! ГЕРБ са направо аматьори.

Миличкият той,защо не настоява за ревизия на всички приватизационни сделки и кражби на прехода?За тях мълчи,защото партийната номенклатура и ДС функционери заграбиха за жълти стотинки едри парчета от държавната баница,фалираха банки,лапнаха печеливши дружества и предприятия,земеделски земи,зимни и летни курорти и сега са едри капиталисти,членове и спонсори на БСП. Но за съжаление за тях прожектори няма.

Лошо е, че липсва закон за лобизма, лошо е, че липсва лустрационен закон, най сетне много е лошо, че законите от последните тридесет години са променяни многократно, някои повече от 50 пъти и всичко това води всичко държавно, общинско - публично да бъде оглозгано до кокал ! Жалко за идните поколения, които ще трябва с много мъки и усилия да пресъздадат затрити блага....

Такъв трън в задника на ГЕРБ е Румен Радев! А колко по-спокоен и щастлив би бил живота с президента Плевнелиев !! Боко, мъдурките си да изяде, пак няма да си прости безсмисления ход с кандидатурата на Цецка Цачева за президент.Но,това са фактите и волю-неволю ще сърба попарата,която сам си надроби. Да му е сладко!

Е и какво искаш да кажеш с това? Нищо да не се прави,нали така ?

Senator1

По-моему, не е правилно да наричаме собствеността републиканска. Още повече държавна.Ако се въведе монарлхия, тази собственост каква става?Ето защо, за да няма далавери и теоритични главоблъсканици, е редно в един нов проект за Конституция собствеността на първо време върху територията заедно с принадлежащите и подземни и надземни богатства да се провъзгласи за ОБЩОНАРОДНА.Това на свой ред предполага, че не може да се борави със зе4мя, гори и прочее, без необходимия РЕФЕРЕНДУМ!! Но, както справедливо каза един учен, от гробокопач на капитализма, ппролетариатът сам падна в гроба, който копаеше на капитализма.

Защото пък например Цвъки говори много интетлигентно.

Според герберските тролове ние не сме разбрали, както и юристите на президента явно, че герберския мангалоид / разбирай крадливата пасмина/ искал просто да отнеме една огромна материална тежест от държавата, а не да я открадне...да не ни тежи просто, не за друго.

Така е най-удобно за мръсните крадци от герб и пасмина!

Неефективния и непродуктивен политически и бизнес елит, дето изгони с мотива, че не били " кадърни, а мързеливи" над 3 млн. трудоспособни българи извън България( всички те се реализираха на най- конкурентния трудов пазар- Западния), сега иска да съсипе и последните останали държавни дружества и предприятия, след като съсипа, източи финансово и фалира предишните държавни предприятия за 28 години- " пазарна икономика и приватизация"! Бизнес елит, който харчи повече за любовници, скъпи частни автомобили, апартаменти, екскурзи, пътешествия отколкото за бизнеса си и работещите води държавата към икономическа разруха и обезлюдяване- съсипва държавата!

Senator1

ПАЗРАНАикономика е само едно мижаво понятие. Въведено е като economie du marche r което означава, икономия на пазар. Тоест, ограничаване на търговците.У нас се мисли точно обратното.Както и политическа икономия. Означава, печелене, икономия на време с политически средства, това е замисълът.А не тъждеиство между икономика и икономия. По-моемву, тази дума икономика следва да не влиза повече в употреба, а да са замени със съддържателното наиеменование ПРОИЗВОДСТВО.

Подкрепям ветото !