17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преходът е криминален.За разграбването на България има книга ,издадена 2007 год."Плячкосването на държавата"или в оригинал на английски Preying on the State: the Transformation of Bulgaria after 1989.Посрещната е с академични адмирации от специалистите във водещи университети по света ,включително и американски.Така ,че светът ще разбере как не бива да се прави и да се ограбва един народ. .Концесиите ,получаването на комисионни ,високите лихви са също грабеж.В случаят Радев правилно постъпва.

Назначеният от Приватизатори е против Приватизацията! Радев, Радев.. толкова евтин и грозен популизъм!

По-скоро ти си изостанал. Тези които на 32 години бяхте в първи клас колкото да ви научат да четете и да пишете тези работи не ги разбирате. И който и да питаш в махалата все не може да ти го обясни. Защото някои от вашите започнаха да се ограмотяват на 58 години...

Реве гербериата та се къса - на прав път е Президента! Свикнахте лесно да ви минават номерата и сега боли, нали? :)

Да, боли ме, че Гергов и Нинова откраднаха Панаир за 700 милиона от държавата. И далеч не само това. На теб кеф ли ти е? Пара взе ли?

Че кой му даде на Гергов 43млн.лв. за дупката бе, пезевенк? А ти пари взе ли?

Подкрепям ветото !

Senator1

ПАЗРАНАикономика е само едно мижаво понятие. Въведено е като economie du marche r което означава, икономия на пазар. Тоест, ограничаване на търговците.У нас се мисли точно обратното.Както и политическа икономия. Означава, печелене, икономия на време с политически средства, това е замисълът.А не тъждеиство между икономика и икономия. По-моемву, тази дума икономика следва да не влиза повече в употреба, а да са замени със съддържателното наиеменование ПРОИЗВОДСТВО.

Неефективния и непродуктивен политически и бизнес елит, дето изгони с мотива, че не били " кадърни, а мързеливи" над 3 млн. трудоспособни българи извън България( всички те се реализираха на най- конкурентния трудов пазар- Западния), сега иска да съсипе и последните останали държавни дружества и предприятия, след като съсипа, източи финансово и фалира предишните държавни предприятия за 28 години- " пазарна икономика и приватизация"! Бизнес елит, който харчи повече за любовници, скъпи частни автомобили, апартаменти, екскурзи, пътешествия отколкото за бизнеса си и работещите води държавата към икономическа разруха и обезлюдяване- съсипва държавата!

Според герберските тролове ние не сме разбрали, както и юристите на президента явно, че герберския мангалоид / разбирай крадливата пасмина/ искал просто да отнеме една огромна материална тежест от държавата, а не да я открадне...да не ни тежи просто, не за друго.

Senator1

По-моему, не е правилно да наричаме собствеността републиканска. Още повече държавна.Ако се въведе монарлхия, тази собственост каква става?Ето защо, за да няма далавери и теоритични главоблъсканици, е редно в един нов проект за Конституция собствеността на първо време върху територията заедно с принадлежащите и подземни и надземни богатства да се провъзгласи за ОБЩОНАРОДНА.Това на свой ред предполага, че не може да се борави със зе4мя, гори и прочее, без необходимия РЕФЕРЕНДУМ!! Но, както справедливо каза един учен, от гробокопач на капитализма, ппролетариатът сам падна в гроба, който копаеше на капитализма.

Такъв трън в задника на ГЕРБ е Румен Радев! А колко по-спокоен и щастлив би бил живота с президента Плевнелиев !! Боко, мъдурките си да изяде, пак няма да си прости безсмисления ход с кандидатурата на Цецка Цачева за президент.Но,това са фактите и волю-неволю ще сърба попарата,която сам си надроби. Да му е сладко!

Лошо е, че липсва закон за лобизма, лошо е, че липсва лустрационен закон, най сетне много е лошо, че законите от последните тридесет години са променяни многократно, някои повече от 50 пъти и всичко това води всичко държавно, общинско - публично да бъде оглозгано до кокал ! Жалко за идните поколения, които ще трябва с много мъки и усилия да пресъздадат затрити блага....

Като се върнем в началото(10 ноември)преврата си беше умишлен.Всички последвали действия(конституционни,законодателни,приватизационни...)са с цел създаване на този олигархчен”

Миличкият той,защо не настоява за ревизия на всички приватизационни сделки и кражби на прехода?За тях мълчи,защото партийната номенклатура и ДС функционери заграбиха за жълти стотинки едри парчета от държавната баница,фалираха банки,лапнаха печеливши дружества и предприятия,земеделски земи,зимни и летни курорти и сега са едри капиталисти,членове и спонсори на БСП. Но за съжаление за тях прожектори няма.

Само така ! Гробарите ежедневно и ежечасно трябва да бъдат пръскани с Райд !

Слаб е, ДДТ трябва!

Радев, след подялбата на България, след заменките, след иСкупуването на земи, след дървената мафия, след бетонирането на черноморието, след презастрояването по градовете, изобщо след Луканов, Виденов, Костов, царя, Станишев, Доган не мога да не те попитам: -Като го четеш това (убеден съм, че не си го написал) нали знаеш, че вече сме 2018-та година?

Е и какво искаш да кажеш с това? Нищо да не се прави,нали така ?

Така е най-удобно за мръсните крадци от герб и пасмина!

Той пък откъде се взе с това вето! Да оглозгаш кокала е най-сладката част на ГОЛЯМАТА софра.И ако се пресегне някой да ти го отнеме,ръмжиш като освирепяло куче. Какъв човек е този президент!?!? Така нагло да извади залъка от устата на ТЕРБ,просто възмутително!

Интересно е как някакви трошляци, цанили се за герберски тролове не осъзнават, че всъщност и самите те са потърпевши на това уродливо управление и сами си копаят гроба. Децата продадохте ли? А родителите? Просто МЪРШИ!

Избраният от приватизатори е против приватизацията!

Уважаеми "суверен" до кога ше търпим наглите , тъпоумни далавери на управляващите-умъртвяващите ни законотворци ........... ...За съжаление предвиждам резултат подобен на Револуцията от филма "Възвишение"

в мАсква...

в Харманли,съм!

Поредният неадекватен закон на гербавите свине. Писан за да се облажат ...

Добре, Нинова! Кажи един от ГЕРБ дето е приватизирал нещо. После аз ще изброя тези от БСП.

Не сте написали Първата Първолета от първия квартал в Бургас, първи блок, на първия етаж, какво мисли по въпроса.

е с нова крушка-честито!

до обяд,ще е изгоряла...

Тюпак трол!

Има патоса и излъчването на Йоло Денев !

по злобен!

по тъп!

Президента бил с крайно ограничени,почти никакви права !!! Да,ама НЕ!Не само че има права, ами ги има със 100% подкрепа от конституцията - ОСНОВНИЯ ЗАКОН НА БЪЛГАРИЯ. Зависи кой,кога и как ги упражнява. Румен Радев е живо доказателство ЗА ТОВА! Не се заигравайте с президента, той отдавна не е Росен Плевнелиев, помнете това!

За първи път имаме президент, който срича и който рецитира наизустените си речи точно като се рецитира стихотворение. Забележи как се мота по пет секунди между две думи, в опит да си спомни, кое следваше. Познай и колко разбира от казаното.

Защото пък например Цвъки говори много интетлигентно.

Евала! Един с чест!

от Маскани...

в Харманли...

не разбрахте ли че ще окрадат всичко по най различни начини... народа е абдикирал... можете спокойно да си берете господа управляващи никой няма да гъкне!!!!

Нещата трябва да са явни, не скрити. Примерно Гергов приватизира Панаира с помощта на Нинова пред очите на всички! След това открадна и държавният дял. Не скрито! Видно.

За Доган топлоелектрическа централа, а за гражданите универсална електрическа централа, тоест за Доган ТЕЦ, за гражданите уец.

Най-накрая, бяхме се притеснили! Радев, Борисов не е казвал нищо от 5 дена, ще те забравим, бе, човек.

Сетила се Мара да се побара.Та и неговата работа такава.Какви приватизации, какви скрити процеси.Откакто тези на които слугува прилапаха цели предприятия за жълти стотинки сеге се сетил нашия да връща закони.И за какво.Да се знае че имаме президент.

Президентът е единствения, който смее да се опълчи на гербавата пасмина! Браво, г-н Президент! Ние сме с вас!

+ 50 стотинки

+ 0,10 $

От Бузлуджа ли?!

не Фърчим!